preview مایکل ریچمن با نگاه ویژه به قابلیت فیلمبرداری 5D Mark II
کد:http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/5dmkiipre.shtml
Printable View
preview مایکل ریچمن با نگاه ویژه به قابلیت فیلمبرداری 5D Mark II
کد:http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/5dmkiipre.shtml
قشقايي جان اين محاسبات براي لنزهاي عالي کار برد داره وضعيت براي لنزهاي متوسط بسيار بد تره
آيا همچين جداولي مانند انکه براي دوربين هاي مختلف ميزان اپتيمال دياف رو محاسبه کرده بود براي لنزهاي متوسط ديدي اگر ديدي لينکشو بده
من خودم به تجربه به اين نتيجه رسيدم شارپترين عکسهام رو در دياف 5.6 با لنزهاي موجودم ميگيرم پس به نظر ميرسه زياد اوت نزدم
قابلیت فیلمبرداریِ دوربینهای SLR اتفاق خیلی مهمیه که هنوز در مراحل خیلی ابتداییه خودشه. کمی دیگه که پیشرفت کنه به طور جدی وارد بازار سینمای دیجیتال (حداقل فیلمسازهای آماتور) میشه و 24p یا 25p است که اهمیت پیدا میکنه، نه 30p که به اصولا Frame Rate غیراستانداردیه. قضیه سر آیندهنگری Nikon و آیندهنهنگری Canon است.
محض اطلاع آقای دلباز، خیلیها به Canon نامه نوشتن و درخواست 24p رو در Firmware بعدی 5D II کردن. احتیاجی به تماس من نیست.
Just a word of caution as video clips from the 5D MKII and other camera start to become available online. Be careful of what you are looking at. No one is going to post raw out-of-camera footage at these data rates. And, even if they did, how would you view it? Even a quad-core 3 ghz fire-breathing computer can't smoothly play back these data rates.
In other words, the footage needs to be transcoded. So when you read someone on the web nattering about what they are or aren't seeing in video footage, try and figure out what is is they're doing and how they might have been seeing it. There's a whole new world of potential pitfalls for the unwary.
خوب اين گفته مايکل ريچمن در خصوص قابليت فيلمبرداري دوربين هاي DSLR جالبه
اینکه یک دوربین دارای انتخاب های گوناگون نرخ فریم برای ضبط فیلم باشه بسیار تحسین برانگیزه
مثلا دوربینی که میتونه با نرخ فریم های متداول 24 و 25 و 30 و ... فیلم برداری کنه
اما اینکه یک عده ای به کنون نامه نگاری کردند که 30 فریم برثانیه رو حذف کنه و به جاش 24 فریم برثانیه قرار بده به نظرم ---- خودشون رو ثابت کردند
مطمئن باشید ( من به شما اطمینان صد در صد میدم اگر هم قبول ندارید از تمام حرفه ای های فیلم برداری بپرسید ) که نرخ فریم 30 فریم برثانیه یکی از استاندارهای متداول برای فیلم برداری دیجیتال است .
منابع تحقیق هم به روی شما گشوده است . ویکی پدیا به اندازه کافی مطلب در این زمینه داره
=====================
برام جالبه که متن ارسالی اعضایی که میگید به کنون نامه فرستادند ببینم.
5D II فقط 30p فیلم میگیره، پس تحسینی در کار نیست.
30p یکی از استانداردهای ویدیوی دیجیتاله، من در مورد سینمای دیجیتال صحبت میکنم نه ویدیو. اگه بین این دو تا تفاوتی قائل نبودید، اشتباه میکردید.
منظورتون از اعضا رو هم نمیفهمم، فکر کردید میگم اعضای فروم عکاسی همچین نامهای نوشتن؟ لینک پایین نامهی یکی از این آدمهاس که به تنهایی به اندازهی همهی «اعضایی» که شما گفتین از مقولهی تصویر دیجیتال چیزی میفهمه.
http://prolost.blogspot.com/2008/09/...-to-canon.html
نامهی Stu Maschwitz رو بخونید، متوجه منظور من در مورد 30p و 24p میشید.
آقای دلباز، کمی هم مودب باشید. با کلمهای که تایپ نکردید غیرمستقیم اشارهای هم به من و حرفهای من داشتید.
جهت اطلاع سیستم های PAL از 25p و NTSC از 29.97p (همون 30 فریم ) استفاده میکنن .
ولی زمانی که بحث Full HD هست باید ببینید استاندارد خودش چیه :
که شامل (1080p24, 1080p25, 1080p30) میشه و بصورت حرفه ای تر (که الان هندی کم های فول اچدی امروزه هم شامل میشه) 1080p50 and 1080p60 هست .
در نتیجه فرمت 24 , 25 , 30 , 50 و 60 فریم جز استاندارد های Full HD هست.
منبع:
پ ن : داستان در مورد اطلاعات ناقص نبافیدکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Full_HDTV
این لینکی که شما دادید کاملا اثبات حرف من است و لاغیر
درخواست در واقع اضافه کردن فریم ریت 24 در کنار فریم ریت 30 بوده و این کاملا منطقی است و خودم هم در پست قبلی به همین اشاره کردم ( بدون اینکه نامه این آقا رو ببینم )نقل قول:
It was a natural choice to offer 30 fps video, as it roughly matches the broadcast frame rate in both the US and Japan.
But we filmmakers would love to have the option of 24 fps
استاندارد NTSC در فیلم نرخ فریم 23.976 است . احتمالا باید چنین نرخ فریمی نیز قرار داده بشه . همین طور استانداردهای 29.97
و به این ترتیب نرخ فریم های متداول دیگر ( امیدوارم بدانید که اینها مربوط به فیلم است )
و وقتی دوربین به چنین حالتی برسه همان شرایط تحسین برانگیزی خواهد شد که گفتم
================
دوست عزیز . من این آقا رو نمیشناسم اما سالهاست که در VideoHelp عضوم و اعضای حرفه ای این سایت اگر بالاتر نباشند از این آقا نیز کمتر نیستند
ضمن اینکه شرکت کنون خود یکی از کمپانی های معتبر در مقوله ویدئوی دیجیتاله . د
آقاي زماني و دلباز و Sepanzعزيز من هم ازتون خواهش ميکنم توي بحثها يک مقداري مودبتر باشيد و با احترام بيشتري نسبت به هم پست بزنيد
مديريت محترم اين پست رو چند ساعت ديگه پاک کنيد
بابک جان ظاهرا همچین جداولی هستند که ایده هایی از بابت رفتار لنزها میدهند این عکس نحوه استفاده از این جداول رو نشون میده برای همه لنزها هم وجود دارند ( البته تو سایت کانن پایین هر لنزی این جدول هست در مورد برند های دیگر حقیقتا نمیدانم همینگونه جداول هستند یا نه؟
[IMG]http://www.*******.info/files/ytejs9fzn5uorjlentb9.jpg[/IMG]
تو این تصویر بعد به وضوح مشخصه که چرا در اکثر لنزها گوشه های تصویر دچار افت کیفیت میشوند. اگر دقت کنید گوشه های تصویر قسمتی از محیط دایره ای میوفته که بخاطر شکل و ابعاد سنسور ادامه آن کشیده میشه به محیط بیرون از سنسور که متعاقبا یعنی ثبت نمیشود. یا بطور کل اگر فرض کنیم دایره هایی هم مرکز روی سنسور باشند و تعریف رزولوشن و کنتراست از مرکز به سمت بیرون رو به کاهش باشه ( همیشه اینگونه نیست ) در گوشه ها بیشترین فاصله با مرکز میشه و بیشترین افت کیفیت
[IMG]http://www.*******.info/files/51xlpkhs2pezyzmg4tba.jpg[/IMG]
تو این لینک: ( که خواندن آن به همه توصیه پذیره )
در قسمت OPTICAL TERMINOLOGY & MTF CHARACTERISTICS چارت های مربوط به لنزهای کانن بصورت یکجا هست منتها یک چیزی که از اکثر کارشناس های مربوط دیدم اینست که این جداول را بدون ارزیابی Diffraction limit زیاد مناسب نمیدانند خوب حالا بنظرم مشکلی نیست ما اگر بخواهیم فرض را بر غایت کیفیت ابزار نسبت به بودجه و نوع عکاسی قرار بدهیم از ترکیب این جداول و مفاهیم احتمالا بتوانیم به ایده هایی درست برسیم..... روی دوربین من با لنزهایی که دارم این جدول ها تو ثبت کیفیت واقعا همینگونه با توجه به مفاهیم بوده. یعنی با دقت به Diffraction و لنزهایی که استفاده میکنم روی دیاف های متفاوت منطبق با همین مفاهیم بهترین کیفیت ها رو میگیریم نمیدونم کجا بود توصیه اینگونه بود تو همین محدود دیاف مناسب ( با توجه به بحث ) حرکت کنیم و در صورت اجبار افزایش عمق میدان دیاف را ببندیم که نهایتا افت کیفیت را هم باید پذیرفت...کد:http://www.canon-europe.com/Support/Documents/digital_slr_educational_tools/en/ef_lens_work_iii_en.asp
من به شخصه این تفاوت کیفیت ها را با لنزهای متفاوت روی دوربین خودم دیدم و بنظرم کسانی که این دوربین را میخواهند خریداری کنند میبایست یک ارزیابی درستی روی نوع عکاسیشان و لنزهای انتخابی داشته باشند.
این یک لینک دیگر مرتبط با بحث :
کد:http://www.cambridgeincolour.com/tutorials/diffraction-photography.htm
بابک جان عذر خواهی اگر قدرت بیانم خوب نیست... تو این زمینه ها کاوه رنجبر عزیز از دوستان فاروم چند پست در تاپیک هایی داشت که بطور علمی اینها را توضیح داده. من لینک ها را ندارم باید جستجو کنم ( احتمالا آنها را دیدید )
پاینده باشید
Behind The Scenes of "Reverie"
در ادامه لینک دکتر روشن عزیز این لینک اصلی فرمت mp4 به حجم 50 مگ
کد:http://vincentlaforet.smugmug.com/gallery/6021407_xEg87/1/#378608891_Jd2CT-A-LB
در اصل پشت صحنه ایست از فیلم اصلی....
برای من بسیار جالب بود که این کلیپ یک دقیقه و چهل و چهار ثانیه ای یک داستانی واسه خودش داره اینجوری که دیده میشه برای همین مقدار کم فیلمبرداری شاید ( حداقل ) چیزی حدود 10 الی 12 ساعت کاری مفید زمان برده:::confused2::: این پشت صحنه هم واقعا ارزش دیدن را دارد مخصوصا افکت لنز فیش آی..... آخر فیلم ;)
برای دوستانی که مشکل دانلود حجم بالا دارند حجم فیلم را کم کردم میتوانید از این لینک بگیرید کمتر از 8 مگ با فرمت wmv
کد:http://rapidshare.com/files/148253464/1dseq.rar
کد:پسورد : afshin
من توی اون یکی تاپیک در مورد نرخ فریم های متداول نوشتم
و تازه توضیحاتی تقریبا سر راست در مورد این نرخ فریم ها و کاربرد اونها هم از ویکی پیدیا آوردم
هم در مورد 24 و هم در مورد 25 و 30 و 50 و 60 فریم بر ثانیه .
اینجا هم گفتم که دامنه تحقیقات در مورد ریز مسائل در سایت ویکی پدیا بازه
گفته های جناب زمانی هم که موید همین موضوع هستند
والا بابک جان من دیگه نمیدونم چجوری باید حرف بزنم . بهتر از این واقعا نمیتونم
ضمن اینکه هزار بار گفتم و بعد از این هم میگم هیچ فیلم سازی حتی در آماتور ترین سطح تصور هم از این دوربین ها برای فیلم سازی استفاده نخواهد کرد
چون فیلم سازی نیاز به یک سری ویژگی ها داره که در این دوربین ها نیست
حالا اگر یه نفر بخواد .... ( اینم به خاطر بابک عزیز . دیگه نمینویسم . هر چند اون کلمه ای که سانسور کردم میتونه "اشتباه" باشه با این وجود اگر این عضو گرامی فکر میکنه خیلی توهین آمیز بوده من معذرت میخوام . با این حال بحث فنی و این دیدگاه ایشون رو منطقا و عقلا رد میکنم)
نقل از ویکی پدیا
والا دیگه چی بگمنقل قول:
Frame rates in film and television
There are three main frame rate standards in the TV and movie-making business.
60i (actually 59.94, or 60 x 1000/1001 to be more precise; 60 interlaced fields = 29.97 frames) is the standard video field rate per second that has been used for NTSC television since 1941, whether from a broadcast signal, rented DVD, or home camcorder. (When NTSC color was introduced, the older rate of 60 fields per second was reduced by a factor of 1000/1001 to avoid interference between the chroma subcarrier and the broadcast sound carrier.)
50i (50 interlaced fields = 25 frames) is the standard video field rate per second for PAL and SECAM television.
30p, or 30-frame progressive, is a noninterlaced format and produces video at 30 frames per second. Progressive (noninterlaced) scanning mimics a film camera's frame-by-frame image capture and gives clarity for high speed subjects and a cinematic-like appearance. Shooting in 30p mode offers video with no interlace artifacts. The widescreen film process Todd-AO used this frame rate in 1954–1956. For video, this frame rate originated in the 1980s in the music video industry.
The 24p frame rate is also a noninterlaced format, and is now widely adopted by those planning on transferring a video signal to film. But film- and video-makers turn to 24p for the "cine"-look even if their productions are not going to be transferred to film, simply because of the "look" of the frame rate. When transferred to NTSC television, the rate is effectively slowed to 23.976 fps, and when transferred to PAL or SECAM it is sped up to 25 fps. 35 mm movie cameras use a standard exposure rate of 24 frames per second, though many cameras offer rates of 23.976 fps for NTSC television and 25 fps for PAL/SECAM. The frame rate became the de facto standard for sound motion pictures in the mid-1920s.[1]
25p is a video format which runs twenty-five progressive frames per second. This framerate is derived from the PAL television standard of 50i (or 25 interlaced frames per second). While 25p captures only half the motion that normal 50i PAL registers, it yields a higher vertical resolution on moving subjects. It is also better suited to progressive-scan output (e.g. on LCD displays, computer monitors and projectors) because the interlacing is absent. Like 24p, 25p is often used to achieve "cine"-look.
50p and 60p is a progressive format used in high-end HDTV systems. While it is not technically part of the ATSC or DVB broadcast standards, it is rapidly gaining ground in the areas of set-top boxes and video recordings
والا اینجا تنها جائیه که برای حرف راست و درست هم باید معذرت خواست.
==================================================
همانطوری که به جناب دیناروند گفتم مدتیه که وقتی وارد این سایت و فروم میشم کمی حالت عصبی پیدا میکنم . علتش رو هم نمیتونم بفهمم چرا ؟ ( با تمام توضیحاتی که برام داده شد بازم علتش رو نمیفهمم )
خوب به نظر میاد که من باید وارد گود بشم تا اختلاف دوستان در مورد 30 فریم و 24 فریم و 23.9 فریم از بین بره.
ببینید ! کنون بینوا گفته 1080P به بیان بهتر 30P 1080 این P که بعد از 1080 اومده یعنی PROGRESSIVE یعنی فریم کامل و از استانداردهای فیلم برداری HD محسوب میشه .دوربینهایی مثل CANON XL-H1 OR CANON HV30 OR SONY Z1 که همه HD هستند این استاندارد رو دارن .در واقع این قند عسل 30 فریم کامل در هر ثانیه میگیره . به یاد بیاریم دوربینهای سینمایی 24 فریم کامل میگرن.
در حالت معمول و مرسوم NTSC DV باز هم 30 فریم رو داریم اما این 30 فریم هر کدومشون پس از دو مرحله نمایش داده میشن یعنی ابتدا خطوط زوج تصویر نمایش داده میشن بعد خطوط فرد که به این حالت INTERLACED گفته میشه.اسم دیگر حالت فوق 60I است یعنی 60 بار REFRESH جهت نمایش 30 فریم تصویر.
در حالت PAL هم مشابه این قاعده برقراره یعنی اونجا 50I داریم که میشه نمایش 25 فریم پس از 50 بار REFRESH شدن صفحه نمایش.
کنون داره 30 فریم کامل ارائه میده به راحتی پس از تدوین مبشه به هر نرخ فریم دیگه ای تبدیلش کرد.این تعداد فریم کامل به خصوص در SLOWMOTION خودش رو نشون میده و تصویر نرمی رو ارائه میده.
توضیحات کامل رو چند دقیقه قبل از پست قبلی بنده آقای دلباز دادند. دیگه حرفی نمیمونه - در واقع اگر 25P هم داشت بهتر بود انشا ... با FIRMWARE بعدی اینکارو میکنه چون به اعتقاد بنده اینکار به راحتی توسط خود دوربین انجام میشه . یعنی 25P فیلم بگیره
نکته بعد اینکه نرخ بیت فایلهای ویدئو تولید شده از حد معمول HDV بالاتره . همانطور که میدونید HDV استاندارد مبتنی بر فشرده سازی MPEG2 و نرخ بیت 25Mbit /PS است اما در این دوربین از فشرده سازی مبتنی بر AVCHD استفاده میشه که در نرخ بیت یکسان میزان فشردگی بیشتر و به دنبال اون افت کیفیت رو ایجاد میکنه در ضمن فوق العاده برای کار تدوین سنگینه و سیستم فضایی احتیاج داره . حالا کنون بینوا اومده نرخ بیت رو از 25 برده بالاتر که افت کیفی رو پوشش بده در واقع از طرفی میزان فشرده سازی رو کمتر کرده که خودش موضوع مثبتیه هم برای تسهیل تدوین هم برای بالا بردن کیفیت.
برای من سوال اینه که DIGIC4 نمیتونه MPEG2 کد کنه ؟
برای سومین و آخرین بار مجبورم بگم سینمای دیجیتال با ویدیوی دیجیتال فرق داره، نمونهش همین Frame Rate هست که برای دوربینهای سینماییِ دیجیتال 24 فریم در ثانیه است.
این دوربینها به زودی تبدیل به ابزار اصلی فیلمسازان آماتور خواهند شد، D90 و 5D II نه، ولی نمونههای آینده حتما مشکلات فعلی این دوربینها رو رفع خواهند کرد.
منظور من هم این بود که Canon باید آیندهنگری میکرد و از الان از لحاظ روانی و بازاریابی برای آینده به این نکتهی ظاهرا کوچک توجه میکرد.
مثلا همین کار رو Canon در مورد مد Progressive در دوربینهای ویدیویی هم انجام داد، ولی کمی دیر و بعد از Panasonic و Sony، ایراد من از این کار Canon ایراد تکنیکی نبود، صرفا کاری بود که برای آینده بهتر بود انجام میداد.
به هر حال بحث به نتیجهای که لازم بود برسه رسید، نه هیچ کدوم از حرفهای من اشتباه بود و نه هیچ کدوم از حرفهای شما. هم من تمام چیزهایی که شما گفتید رو میدونستم و هم شما. مشکل جایی به وجود اومد که دیدگاههای ما در مورد کارکرد قابلیت فیلمبرداریِ دوربینهای SLR با هم تفاوت پیدا کرد. تمام.
آف تاپیک: اسم اون آقا رو در imdb سرچ کنید، متوجه تفاوتش با اکثر اعضای فرومها میشوید.
من از همان ابتدا متوجه منظور شما بودم .
منتها 30 فریم بر ثانیه هم استاندارد رایج نه فقط در ویدئو بلکه در فیلم هم هست.
شما بیشتر منظورتان حالت دراماتیک و کشش حرکتی است که در 24 فریم برثانیه برقراره . از 60 فریم بر ثانیه به راحتی بوسیله 2:3 pulldown میشه به همان حالت 24 فریم بر ثانیه رسید
از 30 فریم بر ثانیه هم باز با روش inverse_telecine میتوان به همان حالت دراماتیک رسید . نمیدونم چرا این آقایی که گفتید این موضوع رو رد کرده
منتها اختلاف عقیده من با شما از اونجا نشآت میگیره که :
1- من این دوربین ها رو فعلا مناسب فیلم برداری نمیدونم چه برسه برای فیلم سازی .
2- وقتی فعلا در این دوربین ها فقط و فقط یک انتخاب برای فریم ریت موجوده من ترجیح میدم نرخ فریم بالاتر رو داشته باشم . چون از نرخ فریم بالا میشه به نرخ فریم پائین تر رسید اما برعکسش امکان پذیر نیست
3- در ساخت فیلم های سینمایی همانگونه که در تاپیک جدید گفتم گاهی حتی فریم ریت 300 هم ناکافی به نظر میرسه.
4- هنوز خیلی جای کار داره که این دوربین ها کامل بشن و خصوصیات یک دوربین فیلم برداری رو داشته باشن
خلاصه امیدوارم اون دلگیری که بوجود اومده بود رفع شده باشه ( اگر هم تندی دیدید به حساب حال و روز این روزهای من بذارید)
بارها گفتم که امیدوارم فیلم برداری در این دوربین ها به صورت بهتری دربیاد تا عنوان یک دوربین فیلم برداری خوب رو بشه به این دوربین ها اطلاق کرد.
حرف شما درسته
البته برنامه های واقعا حرفه ای مثل Final Cut Pro وجود داره که در این زمینه واقعا خوب عمل میکنه ولی به هر حال هیچ روشی درست مانند اصل نخواهد بود . گرچه با کمی اغماض میشه هنوز به مقصود رسید.
به نقل از ویکی پدیا
According to a 2007 SCRI study, Final Cut made up 49% of the professional editing market
و این واقعا جمله معنی دار و گزافیه . تنها عیب برنامه (البته از نظر ما ویندوزی ها ) اینه که فقط برای سیستم مک قابل اجراست . بعد از این برنامه مجموعه ابزارهای Avid قرار گرفته که تنها 20 در صد از سهم بازار رو بر عهده داره
منتها اینجا یک مزیتی داریم و اون هم 30 فریم کامله و یعنی دیگه مبدان آمیخته نداریم تا در هنگام انتقال از 30p به 24p با معایبی مانند choppy روبرو بشیم
یعنی بحث ما دیگه تبدیل 60i به 24p نیست( من فکر کنم تو پست قبلی به جای 60 میدان برثانیه اشتباهی نوشتم 60 فریم برثانیه )
ضمن اینکه در همان مسئله عبور از 60i به 24p هم دارای دو روش Telecine هستیم . یکی HardTelecine و یکی هم Soft Telecine
به هر حال اینها تنها روش هایی است که در اختیار داریم و در بیشتر پخش کننده های خانگی این تبدیل خود بخود صورت میگیره . مخصوصا برای پخش در تلویزیون هایی که قدیمی هستند.
فکر کنم اگر بحث مربوط به میدان آمیخته و Telecine - Cinema films to Television Movieرو در تاپیک زیر
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7901
پی گیری کنیم خیلی بهتر میشه و مبحث این تاپیک هم به بیراهه نمیره
چون دستمون برای دستیابی و مطرح کردن مسائل ویدئو از پایه باز تر خواهد بود
EOS 5D Mark II: Full-Resolution Video Clipsکد HTML:http://www.usa.canon.com/dlc/controller?act=GetArticleAct&articleID=2127
سلام.
خب ! فرض کنید توی دوران آموزشی باشی و به زور بهت مرخصی بدن ! اون هم روز تعطیل و بیای توی شهر و یهو یه کافی نت پیدا کنی که باز باشه ! و بعد بری توی کافی نت و سایت عکاسی رو چک کنی و اولین تاپیک این تاپیک باشه ! و فرض کنید که 10 روز از این اتفاق بگذره و بیای تهران ! خب ! از یه سرباز آشخور انتظار ندارید که آف تاپیک نزنه ؟ !
فقط خواستم بگم :
آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری !
واویلا !
ممنون. !
http://www.kolobok.us/smiles/user/crigon_04.gif
سلام امير جان، حتما" ارسالهاي جديد رو كه زدي، 150 تا موضوع بالا اومد، نه؟؟
منتظريم شرح وقايع رو تو تاپيك "خاطرات سفرهاي گروهي" بخونيم، هر چند كه اونجا تنها رفتي!! :redface:
ولي خداييش، 5D يك چيز ديگه است و اين اصلا" نميتونه جاي اون رو بگيره. :::whistling:::
یه سوالی داشتم از کسایی که با دوربین های فیلبرداری سینمایی کار کردن یا سر و کار داشتن باهاش..
احتمالا" زیاد دیدید که مثلا در یک سکانس از فیلمی که بین دو نفر دیالوگ برقراره فکوس مرتب بین اون 2 تغییر میکنه, همیشه برام سوال بوده که این کار دستی انجام میشه یا اینکه دوربین این کار رو انجام میده؟ مثلا" در ذهنم احتمال میدادم که ممکنه حافظه ی فکوس داشته باشن که هر موقع بخوای بین اونها سوییچ کنه..
حالا نمیدونم این قابلیت وجود داره یا نه ولی به نظرم از جمله ویژگیهای مفیدی که برندها میتونن در بدنه های بعدی بگذارن همین خواهد بود به اضافه ی آپشن هایی مثل سرعت سوییچ کردن بین نقاط و .. چون در خیلی مواقع فقدان اتوفکوس سریع رو جبران میکنه..
و به گمانم از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری مشکلی نباشه و همون طور که مثلا" دوربین برای رسیدن به فکوس به لنز فرمان میده, پس حتما میتونه بگه برو به این فاصله ی کانونی.. و برای سرعتش هم میتونه این عمل رو در ثانیه چند بار قطع و وصل کنه..
دوستان نظرشون چیه؟
نمي دانم چقدر با موضوع فيلم برداري سينمايي آشنايي داريد.
اما در سينماي ايران به اين روش عمل مي شود كه قبل از اينكه يك سكانس را برداشت كنند شخصي كه به عنوان دستيار فيلمبردار حساب مي شود شروع به متر كشي مي كند اين متر كشي يكي از حساس ترين و پر اشكال ترين كارهاي فيلمبرداري ويدويي مي باشد.
بعد از متر كشي متراژ دقيق فاصله سوژه تا دوربين محاسبه مي شود و بعد توسط يك سري برچسب بر روي رينگ لنز نصب مي شود و قتي قرار است دوربين بر روي سوژه بعدي فوكوس كند فيلمبردار سريعا رينگ را تا آنجا كه بايد مي چرخاند.
بعضي از دوربين هاي جديد تر امكان قفل هم وجود دارد و كافي است فاصله ها را فقل كنيد و هنگام كار بين دو قفل رينگ را بچرخانيد.
در حال حاضر دوربين هاي حرفه اي در سيسنماي ايران جايگاهي ندارند و در هيچ فيلمي ديده نمي شوند
اما در سينماي حرفه اي ( خارج از ايران ) موضوع قدري پيشرفته تر شده است و ديگر متر كشي نمي شود و فاصله توسط فاصله سنج هاي ليزري محاسبه مي شود و دوربين به راحتي و سرعت فوكوس مي كند.سيستم فوكوس دوربين هاي ديجيتال فيلمبرداري جديد بسيار بسيار پيشرفته و خاص هستند و كلا با سيستم هايي كه ما ميشناسيسم متفاوت اند.
مثلا براي صحنه هاي اكشن و پر تحرك از لنز ها و دوربين هاي هاي بسيار خاصي استفاده مي شود و يا از دیپ فوکوس استفاده مي شود.
سلام
جناب قبادی چند شب پیش که پشت صحنه اخراجی ها رو میداد من یهو چشمم افتاد به دوربین مارک ARRI بود و در وب هم خبری نقل شده بود از بنیاد فارابی که 5 دستگاه از این دوربین ها رو وارد کردند . از ظاهر دوربین هم معلوم بود که جدید هست مثل همین عکسهایی که در سایتشون هست .
ممنون از مطالب آموزنده و معذرت بابت آف تاپیک
ظاهرا كنون هم حس كرده كه اين مدل دوربين ها مشتري خوبي خواهند داشت و احتمالا در سال آينده نمونه اي از آن را عرضه خواهد كرد.نقل قول:
به امید روزی که کنون دوربینی بدون سیستم انعکاسی منشور و آینه (همانند Panasonic G1) و با مشخصاتی مشابه این دوربین و با وزن و قیمتی نصف آن عرضه کند.lol
.....
این آرزو چندان هم دور نیست:::love2:::.
بنا بر بخشي از مصاحبه DpReview.com با Masaya Maeda يكي از مديران ارشد كنون :
کد:http://www.dpreview.com/news/0810/08100302_canoninterview.asp
All the buzz at this year's Photokina has been around the concept of the 'mirrorless' interchangeable lens camera
following the launch of Micro Four Thirds. Is this an area Canon is interested in?
"We welcome this move to activate general market expansion, and we think it's very positive. We're not just observing what's happening in the market with the developments recently announced by Panasonic and Olympus; where we see a new market we are also looking to participate. Regarding the compact market, though you mention it's not exciting, we will come with new exciting developments next year, so please wait and look forward to next year
يه عده بعد از تست اين دوربين از عملکرد اين دوربين با فلاش در مد E-TTL اظهار نازضايتي کردن
کد:http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1032&message=29618887
سلام
خوب نمونه ويديو هاي Dpreview هم در اومد :
فعلا مشغول DL ايم تا ببينيم چطور است !کد:http://www.dpreview.com/previews/canoneos5dmarkII/page15.asp
دوستان یک لینک از نمونه فیلم این دوربین بود که تصویر ماشین سفیدی...... کدام سایت بود اگر خاطرم باشد حجم آن حدود 200 مگ بود.... کسی آدرس آن را نمیداند؟
حجم پردازش فيلم ها چنان بالاست كه PC من بصورت تكه تكه فيلم هاي اين دوربين را نشان ميدهد .
به نظرم نميشود با مانيتورهاي موجود در مورد اين SAMPLE VIDEO ها قضاوت كرد . به كاتالوك RESOLUTION مانيتور تان نگاهي بياندازيد !
سلام
من اولي را داونلود كردم و مشكلي در ديدنش نداشتم ( البته كامپيوترم Core Duo 2.66 و مانيتورم 2 ميكرو ثانيه ايست ) ولي 4 ثانيه فيلم نزديك 24 مگ بود.
EOS 5D Mark II: Sample Photographs
عکسهایی از همان کلیپ زیباست. در سایز واقعی...کد:http://www.usa.canon.com/dlc/controller?act=GetArticleAct&articleID=2128
قسمت های از آن فیلم در فول سایز هم بود که ظاهرا به دلیل ترافیک بالا.........
DUE TO HIGH DEMAND OF VIDEO CLIPS WE HAVE EXCEEDED OUR DOWNLOAD CAPACITY.
WE ARE NOW INVESTIGATING ALTERNATIVE HOSTING METHODS
+AMD ATHLON 3000
RAM 512ِِ
البته سيستم 4 سال پيش است با برسي انجام شده مشخص شد مشكل اصلي كم بودن رم بوده اما بايد قبول كرد حجم پردازش بالاست من به اين فكر ميكنم Canon 5D MK II و همچنين دستگاههاي پخش HD چه جور سخت افزار داخلي دارند .
سلام
خوب الان مدت هاست كه 2 گيگا بايت RAM چيز خيلي عادي و مرسومي براي كامپيوترهاست و مسلما با 512 شما مشكلاتي در خيلي برنامه هاي ديگر هم خواهيد داشت.
دنيا داره به سمت و سوي جديدي مي ره و بايد باهاش همخوان بود :redface:
سلام
دوستان عزیز توجه کنید اصلا چیز پیچیدهای نیست!
منظورم اینه که سختافزار عجیب و قریبی نمیخواد.
فایلهای ویدیویی HD و حتی blu-ray از دو codec ویدیویی استفاده میکنند.
VC1 و H.264
همانطور هم که میدانید کدکی که برای تصویر برداری در 5DMKII استفاده میشه H.264 ه.
هر دو این کدکها بیشتر از یکسال است که توسط کارتهای گرافیک به صورت سختافزاری دیکود میشوند.
دقیقتر بخوام بگم برای دیکود این کدینگها یک hardware accelerated در GPU تعبیه شده.
اولین سری از گرافیک کارتهایی که این قابلیت را داشتند برای ATI/AMD سری 2x00 و برای nVidia سری 8500 و 8600 بود.
البته در آن سری از nVidia کدک VC1 پشتیبانی نمیشد که خیلی وقته در سریهای جدید هر دو را پشتیبانی میکنند.
ببینید من در یک سیستم نسبتا ضعیف که یک کارت ATI/AMD 3650 داشت،
یک فیلم ریپ شده از blu-ray را که بیتریت حدودا 20 مگابیت بر ثانیه فقط ویدیو داشت را با دیکودر سختافزاری مثل هلو پخش کردم، CPU usage در حداکثر مقدار خود بر روی 15 درصد قرار میگرفت! و برای یک فیلم دیگر با بیتریت 12 مگابیت زیر 7 درصد! یعنی در واقع هیچی!
در صورتی که همان کامپیوتر همان فیلمها را هنگامی که از بهترین دیکودر نرمافزاری یعنی
CoreAVC H.264 استفاده میکردم اصلا پخش نمیکرد.
حالا اگر کامپیوتر نسبتا خوبی داشته باشید، مثلا یک Core 2 Duo با کلاک 2 به بالا،
بدون اون کارتهای گرافیک و با کدک نرمافزاری که بالا اسمشو گفتم میتونید مثل هلو (یه خورده کالتر البته) فایل ویدویی Full HD پخش کنید. منتها با CPU usage بالا!
پس برای ارتقاء کافیه یک کارت گرافیک 60 تا 100 هزار تومانی تهیه کنید و بعد حالشو ببرید. :::big grin2:::
واژههای HTPC و دستگاههای پخش HD و ... تمام تبلیغی بیش نیستند!
سلام
برنامه gom player تو این زمینه بهتر از quick time عمل میکنه .لا اقل برای من که اینطور بوده
فقط باید توی پرفورمنسش تمام فورمتها رو فعال کنید:)
آيا به اين فريم مشكل دار در ويديو اول دقت كرده بوديد ؟؟؟؟
http://pouya-web.persiangig.ir/Akkas...ark2/image.JPG
نمونه عکسهای این دوربین در سایت Pbase هم شروع شد
کد:http://www.pbase.com/cameras/canon/eos_5d_mark_ii
اگر چه فعلا تعداد آنها چندتایی بیشتر نیست اما سایز اصلی هم دارد
سلام:
نمونه عکس از سایت Pbase
[IMG]http://www.*******.info/files/fb95hpbiiishr8him7dr.jpg[/IMG]
21 MP PHOTO @ ISO 3200: Brown Shrike(Lanius cristatus), 5DM2 + 300-800 f5.6 + Canon 2x TC, 475B/3421 support, available light, default settings, jpeg straight from camera (unedited except watermarking and saving as PS quality 10). Note that this was taken with a 2x teleconverter
قسمتی از سایز واقعی
سایز 2088*1140کد:http://www.*******.info/files/c3yk3gvnhosvalzs0wjt.jpg
حجم 163KB
بدون شرح :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نسبت 21 مگاپیکسل به 10
[IMG]http://www.*******.info/files/en1rad5hnos3cccy9jmz.jpg[/IMG]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نسبت سنسور فول فریم به کراپ 1.6
[IMG]http://www.*******.info/files/7o6kel8v5onicjj6x4bz.jpg[/IMG]
با سلام،
دو ویدئو جالب دیگر از این دوربین:
کد:
http://www.stratenschulte.de/index.php?page=5dmkii
در ادامه پست قبلی باید بگم اینا چه دل و جرأتی دارند که دوربین و لنز 3000$ رو به محور چرخ دوچرخه بستند و فیلم برداری کردند:::big grin:::
اینهم Guides and Manuals این دوربین:
کد:
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&tabact=SupportDetailTabAct&fcategoryid=215&modelid=17662#DownloadDetailAct
اگر دوستان مایل به دانلود بودند ومشکل داشتند بنده برای آپلود کردن در سایتی دیگر در خدمتم.
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=669نقل قول:
شرکت redrock که در زمینه ساخت تجهیزات فیلمبرداری فعالیت میکنه ، اقدام به ساخت DSLR Bundle کرده.
این وسیله برای نگهداری و کنترل بهتر دوربینهای DSLR جدید که امکان فیلمبرداری را دارند (نیکون D90 و کانن 5D mkII) جهت استفاده در صحنه های فیلمبرداری میباشد....
:redface:
یکی از نوآوری هایی که در این دوربین دیده میشه هوشمندی باطری های جدید کانن LP-E6 و استفاده از اونها در این دوربین است.
در باطری های LP-E6 کانن میکرو چیپ هایی قرار گرفته است که می تواند اطلاعات جالبی رو نمایش بدهد.
شما تا 5 باطری مختلف رو می توانید درون دوربین رجیستر کنید ( هر باطری یک کد 8 رقمی انحصاری دارد ) و بعد از ان می توانید ببینید که مثلا آخرین بار کی آنها را شارژ کرده اید و تا به حال چند شات زده اند و چقدر شارژ باقی دارند و امکانات جالب دیگر....
http://www.engadget.com/2008/10/25/c...ry-capacities/
The Canon EOS 5D Mark II Owner's Manual
کد:http://gdlp01.c-wss.com/gds/6/0300001676/01/eos5dmkii-im-en.pdf
ویدیوی جدید سایت Canon USA که کاربرد توام عکاسی و فیلمبرداری 5D MKII را در عکاسی عروسی نشان می دهد:
کد:http://www.usa.canon.com/dlc/controller?act=GetArticleAct&articleID=2327
دو Review دیگر از این دوربین.توصیه می شود ببینید...
کد HTML:http://digitaljournalist.org/issue0811/the-canon-5d-mark-ii.html
http://digitalprotalk.blogspot.com/2008/11/its-revelations-monday-8-hours-with.html
کلیه سمپل ها و تست های رسمی کانن از این دوربین...
کد HTML:http://www.usa.canon.com/dlc/controller?act=GetArticleAct&articleID=2366&WT.mc_id=C124845
سلام دوستان گرامي
چند ويديو از اين دوربين كه بصورت Vob را ديدم ( دوچرخه و ...) ولي چند ويديوي ديگر از جمله ويديوس عروسي و..را بصورت Flash مي باشد را امكان مشاهده و يا نصب برنامه Save Flash نمي باشد اگر رفقا فرمت ديگري دارند اعلام نموده و جايي اپلود نمايندسپاسگزار خواهم بود.
يك سوال از دوست گرامي آقاي قبادي
نظرات جنابعالي را در خصوص اين دوربين و Sony الفا 900 خوانده ام اگر با سابقه و تجربه اي كه جنابعالي داريد بخواهيد يكي از اين دو مدل را انتخاب نمو ده و خريداري نماييد كدام دوربين را انتخاب خواهيد نمود.
بلاخره اين زيبا روي کنون اومد به بازار
تو چين 2900 دلار براي بدنه تنها
مثل اينکه زياد به قيمت اعلام شده وفا نکرده اين کنون
http://www.photofans.cn/uploads2008/...1122053136.jpg
سلام:
این هم لینک خبر
کد:http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1032&message=30098447
اينم نمونه يه عکسش با کراپ اون تو چين اين بابا خريده 24500 يوان
کد:http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1032&message=30107121
کد:http://www.pbase.com/freelancerfoto/5dm2
والله بنده مشخصا نظر خاصی نمی توانم بدهد.یقینا دوربین کانن بسیار جذاب و دلنشین است و امکانات جنبی و به قول فرنگی ها entertainment آن بسیار زیاد است.یقینا خروجی های مطلوبی هم دارد و انتخاب آن هیچ گاه اشتباه نخواهد بود.اما یک سری مسائل دیگر مثل دیتیل و داشتن لرزه گیر داخلی و ویزور شفاف تر و ... باعث می شود که آلفا 900 هم برای خریداران اش جذاب باشد.
موضوع قیمت این دوربین هم جالب شده است.
کمترین قیمت حدود 2950 دلار است ( در آمریکا ) در صورتی که قرار بر 2700 بود ( هرچند به دلیل جدید بودن این اتفاق روی داده است ) اما نکته جالب قیمت آلفا 900 است که قرار بود 3000 دلار باشد و در حال حاضر به 2700 دلار رسیده و یک جا در آمریکا با لنز 24-70 قیمت بدنه را به 2500 دلار رسانده ( بدون احتساب قیمت لنز )
ویدیو های جدید از Vincent Laforet ...
کد HTML:http://blog.vincentlaforet.com/2008/11/26/7-days-7-shoots-eos-5d-mkii/
سلام در مورد اينكه همه لنزهاي كانن چنين رزولوشني را ساپورت نمكنند آيا 70-24 و 105-24 جزء لنزهايي هستند كه اين رزولوشن را ساپورت ميكنند يا نه؟ممنون
Eclipsing Competition? - Canon EOS 5D Mark II Hands-on Review
کد:http://www.digitalrev.com/en/article.php?article_id=3819
مقايسه 5DII , 1DsIII & P25
اينجاست که اين دوربين ارزش خودش رو نشون ميده که با اين قيمت قابل قياس با مديوم فرمت ها ميشه حالا درسته يه جاهايي کم هم اورده اما ناچيزهکد:http://luminous-landscape.com/forum/index.php?showtopic=29821
سلام دوستان
عکسهای تست این دوربین (CR2 و JPG) در ایزوهای مختلف توسط ایمیج ریسورس منتشر شد:
کد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/E5D2/E5D2A7.HTM
سلام: ظاهرا برای دیدن فایل های خام این دوربین و 50D حتما باید از این ورژن استفاده کرد
Digital Photo Professional 3.5.1
برای فوتوشاپ هم cs3 این فایل را باز نمیکند به شرط آپگرید از سایت ( این قسمت را زیاد اطمینان ندارم ممکن است برای باز کردن آن فایل ها نیاز به cs4 باشد )
-------
با cs4 و acr جدید فایل ها باز میشوند
کسی از دوستان Digital Photo Professional 3.5.1 را از سایت راپید سراغ دارد؟ از سایت کانن برای من روی 97 درصد دانلود قطع میشود. ( احتمالا مشکل از سمت من باشد یا هر چیزی... )
میخواهم فایل های خام این دوربین را باز کنم به آن نرم افزار دسترسی ندارم . ممنون
پ.ن : محدودیت ویرایش 10 دقیقه ای درست شد؟!
سلام آقای قشقایی عزیز
برای باز کردن فایلهای خام کانن 50d ، نیکون دی 90 و دی 700 ، سونی آلفا 900 و کانن 1000دی ، از نسخه جدید لایت روم و acr میتونید استفاده کنید:
من هم همین مشکل رو در باز کردن فایلهای خام دی 90 داشتم که با دانلود لایت روم ورژن جدید حل شد :::big grin:::کد:http://www.akkasee.com/news/12963/
سلام: امیر جان ظاهرا لینک مورد اشاره شما قادر به بازکردن فایل های خام 5DII نیست. این دوربین یا نسخه acr سازگار با CS4 را میخواهد یا نرم افزار خودش Digital Photo Professional 3.5.1 من cs4 ندارم برنامه خود کانن را روی راپید یا سروری دیگر( از این دست) سراغ ندارید؟
ارادتمندتان :cap:
سلام آقای قشقایی عزیز
با عرض پوزش این دوربین رو با کانن 50 دی اشتباه گرفتم :::blushing:::
امان از پیری و آلزایمر و .... http://www.pic4ever.com/images/301.gif
بله. نسخه 5.2
کد:http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4214
دکتر روشن دستتان درد نکند انجام شد :)
فقط نمیدانم قابل ارزیابی با فایل خام هست یا نه؟ یعنی فایل خام با نرم افزار کارخانه.... و این تبدیل با cs3 دسترسی آن به تمامی دیتاهای ثبت شده به یک اندازه مقدور هست؟ و کلا ارزشی همسان در ارزیابی میتوان برای آن قایل شد؟ در این کانورت دیتاها ( هر چند اندک) از بین نمیرود؟
یا با توجه به برنامه اجرایی الگریتم های پردازش فرق خواهد کرد( فکر کنم یکبار در تاپیکی دیگر در این باره خود شما اشاره ای داشته اید )
نمونه فایل های خام گرفته شده از این سایت است:
کد:http://www.photographyblog.com/reviews_canon_eos_5d_mark_ii_3.php
بله. در مورد Canon و nikon فایل DNG حاصله، همان فایل خام است. به همین علت نیز برای فایل 5D MKII فقط با DNG Converter جدید امکان این کار وجود داشت، چون ساپورت مربوطه صورت گرفته است. اما برای برخی دوربینهای دیگر، حداقل هنوز، تمام الگوریتمها در اختیار Adobe قرار داده نشده است. مثالش دوربینهای جدید پاناسونیک ( از جمله LX3) است. یعنی فایل DNG اینها دقیقا فایل RAW محسوب نمیشوند. اما فایلهای RAW آنها مشکلی در ACR و لایت روم، ندارند.
مساله تفاوت RAW converter ها مساله جداگانهای است که آن هم به لطف DNG Profileها حل شده است.