صفحه 19 از 27 نخستنخست ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 181 تا 190 , از مجموع 265
Like Tree272تشکر

موضوع: Canon PowerShot SX1 IS

كاربر جديد alfa126 آواتار ها
    تشکر کرده
    32

پیش فرض پاسخ: CANON SX1 IS

سلام دوستان سوالی داشتم اینکه: وقتی در حالت M می خوايم با فلاش عکس بگیریم دیافراگم و سرعت شاتر ویا ISO رو چطور تنظیم کنیم که عکس بیش از حد روشن و سفید نشه. چون در این حالت نمی شه اثر تنظیمات با استفاده از فلاش رو بصورت realtime از اسکرین دوربین مشاهده کرد.
    ضمناً شرمنده عکس آپلود نمی کنم چون اين روزا يه مقدار کارم زياده شرايط آب و هوا هم تو شمال زياد مناسب نيست.
    mh.attari تشکر می‌کند.

كاربر آشنا mh.attari آواتار ها
    تشکر کرده
    75

ببخشید با راو چطوری میشه کار کرد؟
    بعد من میخوام از قطره عکس بگیرم چه تنظیماتی لازم داره؟
    عکساتون عالی بود ممنونم

كاربر همراه M. Ali Farajian آواتار ها
    تشکر کرده
    3145

نقل قول نوشته اصلی توسط mh.attari نمایش پست ها
    ببخشید با راو چطوری میشه کار کرد؟
    بعد من میخوام از قطره عکس بگیرم چه تنظیماتی لازم داره؟
    عکساتون عالی بود ممنونم
    برای عکاسی از قطره می توانید به تاپیک زیر مراجعه کنید

http://www.akkasee.com/forum/showthr...%87#post145628
    mh.attari، alfa126 و Madjidm تشکر می‌کنند.
    محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
    از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی

كاربر بسیار فعال Madjidm آواتار ها
    تشکر کرده
    7162

نقل قول نوشته اصلی توسط alfa126 نمایش پست ها
    سلام دوستان سوالی داشتم اینکه: وقتی در حالت M می خوايم با فلاش عکس بگیریم دیافراگم و سرعت شاتر ویا ISO رو چطور تنظیم کنیم که عکس بیش از حد روشن و سفید نشه. چون در این حالت نمی شه اثر تنظیمات با استفاده از فلاش رو بصورت realtime از اسکرین دوربین مشاهده کرد.
    ضمناً شرمنده عکس آپلود نمی کنم چون اين روزا يه مقدار کارم زياده شرايط آب و هوا هم تو شمال زياد مناسب نيست.
    سلام جواب یکم پیچیدست سرعت شاتر که در حالت فلاش گمان نکنم بتونی تغییر بدی یعنی اصلا تاثیری نداره چون فلاش ونورش فقط یک لحظه بوده و ثبت میشه در این مواقع میزان خروجی فلاش دوربین رو کم کن چون این دوربین قابلیتش رو داره البته فلاش خودش ولی کلا در هر محیط باید یه چندتایی عکس بگیری تا متوجه بشی چه میشه کرد
    دیافراگم رو هم بهتره زیاد باز نکنی
    دوستان دیگه ازتون خواهش میکنم با توجه به مهم بودن سوال شما هم نظرتون رو دریغ نکنین
    mh.attari و alfa126 تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    32

راستی خوشحالم دیگه مثل پستهای اول این تاپيک ديگه اين قد از این دوربین بد نمیگن فک میکنم دلیل اصليش اين بود که اون اوايل قيمت بالايی داشت و همه انتظار یه دوربين ُSLR ازش داشتن ولی خداييش نسبت قيمت الانش کارايی خيلی خوب و بالاتر از حد انتظاری به خصوص برا آماتورها داره. عکسهایی که دوستان تو پستها گذاشتن واقعاً زیباست و در حد حرفه ايه
    mh.attari و Madjidm تشکر می‌کنند.
    علی فلاح

تشکر کرده
    7162

نقل قول نوشته اصلی توسط alfa126 نمایش پست ها
    راستی خوشحالم دیگه مثل پستهای اول این تاپيک ديگه اين قد از این دوربین بد نمیگن فک میکنم دلیل اصليش اين بود که اون اوايل قيمت بالايی داشت و همه انتظار یه دوربين ُSLR ازش داشتن ولی خداييش نسبت قيمت الانش کارايی خيلی خوب و بالاتر از حد انتظاری به خصوص برا آماتورها داره. عکسهایی که دوستان تو پستها گذاشتن واقعاً زیباست و در حد حرفه ايه
    دوربین قابل قبولی هست من حتی جایی دیدم که نوشته بودن این پروژه شکست خورده ای هست که خداییش حرف کسی بوده که فیلمبرداری و عکاسی صحیح این دوربین رو ندیده.نباید انتظار slr رو داشته باشیم ولی اگه نگیم نمره بیست به نظر من هفده رو داره
    امیدوارم این تاپیک فعالتر بشه
    mh.attari و alfa126 تشکر می‌کنند.

كاربر همراه M. Ali Farajian آواتار ها
    تشکر کرده
    3145

نقل قول نوشته اصلی توسط madjidm نمایش پست ها
    سلام جواب یکم پیچیدست سرعت شاتر که در حالت فلاش گمان نکنم بتونی تغییر بدی یعنی اصلا تاثیری نداره چون فلاش ونورش فقط یک لحظه بوده و ثبت میشه در این مواقع میزان خروجی فلاش دوربین رو کم کن چون این دوربین قابلیتش رو داره البته فلاش خودش ولی کلا در هر محیط باید یه چندتایی عکس بگیری تا متوجه بشی چه میشه کرد
    دیافراگم رو هم بهتره زیاد باز نکنی
    دوستان دیگه ازتون خواهش میکنم با توجه به مهم بودن سوال شما هم نظرتون رو دریغ نکنین
    البته در حین استفاده از فلاش اگر از سرعت های پایین شاتر نسبت به سرعت های بالاتر استفاده کنید اثر آن را در خارج از محدوده فلاش خواهید دید چون فلاش فقط محیط را به اندازه برد خود روشن می کند و خارج از این محدوده را می توان با سرعت های پایین تر جبران کرد و پشت زمینه روشن تری بدست آورد.

همون طور که گفتید برای جلوگیری از نوردهی بیش از حد باید قدرت فلاش را تنظیم کرد و از ISO پایین و دیاف بسته تر استفاده کرد.
    سمت راست صفحه نمایش دوربین من که SX20 است در حالت M نشانگری وجود دارد که سطح Exposure را نشان می دهد و می تواند تا حدودی کمک کند
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (72.2 کیلو بایت, 25 بازدید)
    alfa126 و Madjidm تشکر می‌کنند.
    محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
    از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی

تشکر کرده
    32

نقل قول نوشته اصلی توسط madjidm نمایش پست ها
    دوربین قابل قبولی هست من حتی جایی دیدم که نوشته بودن این پروژه شکست خورده ای هست که خداییش حرف کسی بوده که فیلمبرداری و عکاسی صحیح این دوربین رو ندیده.نباید انتظار slr رو داشته باشیم ولی اگه نگیم نمره بیست به نظر من هفده رو داره
    امیدوارم این تاپیک فعالتر بشه
    درسته، حتی موقع خريد اين دوربين يه فروشگاه به من گفت که خيلی از مدل هاش lens error میداده برا همين ما ديگه نمی یاريم ديگه توليد هم نمیشه!!! می خواست ما رو نا امید کنه. در حاليکه من قبل از خريد کلی تحقیق کرده بودم و انتظار داشتم مثلاً بگه نویز داره ولی lens error رو هيچ جا بر نخورده بودم
    mh.attari و Madjidm تشکر می‌کنند.
    علی فلاح

تشکر کرده
    32

نقل قول نوشته اصلی توسط M. Ali Farajian نمایش پست ها
    البته در حین استفاده از فلاش اگر از سرعت های پایین شاتر نسبت به سرعت های بالاتر استفاده کنید اثر آن را در خارج از محدوده فلاش خواهید دید چون فلاش فقط محیط را به اندازه برد خود روشن می کند و خارج از این محدوده را می توان با سرعت های پایین تر جبران کرد و پشت زمینه روشن تری بدست آورد.

همون طور که گفتید برای جلوگیری از نوردهی بیش از حد باید قدرت فلاش را تنظیم کرد و از ISO پایین و دیاف بسته تر استفاده کرد.
    سمت راست صفحه نمایش دوربین من که SX20 است در حالت M نشانگری وجود دارد که سطح Exposure را نشان می دهد و می تواند تا حدودی کمک کند
    در SX1 اگه رو مد P بذاريم میشه همین اندیکتور رو دستی تنظيم کرد که فک می کنم در اصل با تنظيم ديافراگم و سرعت شاتر در بک گراند متناسب باهم میزان نور دریافتی رو تنظیم میکنه، البته اساتيد بايد نظر بدن
    Madjidm تشکر می‌کند.
    علی فلاح

تشکر کرده
    7162

دوستان عزیز خیلی ممنون به خاطر پستهای مفیدتون
    از نویز صحبت شد
    به نظر شما برای حذف هرچه بیشتر نویز و به دست آوردن تصویری شفافتر چه کنیم؟
    من معمولا سعی میکنم نوردهی خوب باشه و کمی هم با نرم افزار دوربین نویز رو کم می کنم شما چه پیشنهادی دارین

صفحه 19 از 27 نخستنخست ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... آخرینآخرین