سلام
SX1 در مجموع دوربين بدي نيست ولي تو اين رنج قيمت گزينه هاي بهتري هم وجود داره. من حدود پنج شش ماهي هست كه اين دوربينو دارم و تقريبا بهش مسلط هستم ولي در كل بايد اينو عرض كنم كه به نظر من اگر از تنظيمات پيشفرض خود دوربين استفاده كنيد نبايد انتظار داشته باشيد عكس هايي كه باهاش ميگيريد عالي از آب در بياد ولي اگر به حالت دستي اون مسلط باشيد ميشه باهاش عكسهايي گرفت كه قابل قبول باشه. در ضمن اينو هم لازم ميدونم عرض كنم (با عرص معذرت از اساتيد بزرگوار) كه گرانقيمت ترين SLR-Like هاي موجود در بازار هم نميتونن از نظر كيفيت وعملكرد حتي با ارزانترين SLR ها رقابت كنن. اين عكسو حدود 4 يا 5 ماه پيش با دوربين مذكور و در حالت M (تنظيمات تمام دستي) گرفتم.
متاسفانه تنظیمات جزیی گفته نمیشه تا ماهم یاد بگیریم سرعت شاتر و...
ممنون میشم توضیح بدید
سلام
احتمالاً به همین دلیل هم عکس آندراکسپوز است.
الان مد M چه برای دوربینهای کامپکت و چه حرفهای، جز برای مواردی که چارهای نباشد (مثلاً استودیو) دیگر کاربردی ندارد.
در دوربینهای کامپکت، حتی حالتهای تقدم شاتر و دیافراگم (شاید به غیر از سرعت، مثلاً برای نوردهی طولانی) نیز به علت عدم امکان تعیین عمق میدان، کاربرد بسیار بسیار محدودی داشته باشند.
پینوشت: همان مد P نیز مهارت بهکارگیری خودش را میخواهد، جبراننوردهی، حالتفلاش، شیفتپروگرام و ... جزئی از تنظیمات دستی هستند.
ویرایش توسط Madjidm : Sunday 21 February 2010 در ساعت 01:25
دهانه دیافراگم هرچه بیشتر باز باشه یعنی f کوچکتر این محو شدن بهتر اتفاق میفته
اینو ببین
http://www.akkasee.com/digitalcamera...int/007118.php
ویرایش توسط Madjidm : Sunday 21 February 2010 در ساعت 01:21
این تصویر هم توسط نرم افزار easyHDR گزینه LDR enhancement ادیت شده تقدیم به دوستان
سلام
تنظيمات در هر دو عكس
اندازه ديافراگم F2.8
سرعت شاتر 1/200
حساسيت (ISO) 80