صفحه 20 از 27 نخستنخست ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 191 تا 200 , از مجموع 265
Like Tree272تشکر

موضوع: Canon PowerShot SX1 IS

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    355

پیش فرض پاسخ: CANON SX1 IS

سلام
    دو تا عكس كه با اين دوربين گرفتم. عكس سمت راست رو امروز موقع رفتن سر كار تو حيات خونمون گرفتم منتها شرمنده كه عكس از نظر كادربندي و زاويه زياد جالب از آب در نيومده چون شب بارون باريده بود و صبح كه ميرفتم با ديدن اين برگها با عجله دوربينو آوردم و يك عكس گرفتم منتها از نظر كيفيت فكر كنم بد نباشه. عكس سمت چپ رو هم تو گلخونه گرفتم(كراپ شده). چند تا عكس هم با تكنيك لنز معكوس گرفتم كه اگه پيداشون كردم حتما ميزارم( با استفاده از لنز وايد دوربين زنيط آنالوگ).
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    alfa126 تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال Madjidm آواتار ها
    تشکر کرده
    7162

[QUOTE=ebrahim496;151646]سلام
    دو تا عكس كه با اين دوربين گرفتم. عكس سمت راست رو امروز موقع رفتن سر كار تو حيات خونمون گرفتم منتها شرمنده كه عكس از نظر كادربندي و زاويه زياد جالب از آب در نيومده چون شب بارون باريده بود و صبح كه ميرفتم با ديدن اين برگها با عجله دوربينو آوردم و يك عكس گرفتم منتها از نظر كيفيت فكر كنم بد نباشه. عكس سمت چپ رو هم تو گلخونه گرفتم(كراپ شده). چند تا عكس هم با تكنيك لنز معكوس گرفتم كه اگه پيداشون كردم حتما ميزارم( با استفاده از لنز وايد دوربين زنيط آنالوگ).[/QUOTE
    بسیار جالب
    مگه میشه با این دوربین لنز معکوس؟ بیشتر توضیح بده دارم دیوونه میشم؟!!!1

كاربر آشنا Sam5154 آواتار ها
    تشکر کرده
    48

نقل قول نوشته اصلی توسط madjidm نمایش پست ها
    دوستان عزیز خیلی ممنون به خاطر پستهای مفیدتون
    از نویز صحبت شد
    به نظر شما برای حذف هرچه بیشتر نویز و به دست آوردن تصویری شفافتر چه کنیم؟
    من معمولا سعی میکنم نوردهی خوب باشه و کمی هم با نرم افزار دوربین نویز رو کم می کنم شما چه پیشنهادی دارین
    تکنیک خاصی وجود نداره. همونطور که گفتین باید سعی کنین در نورهای مناسب عکاسی کنین . یه نکته ای هم که من به طور تجربی متوجه شدم و مطمئن نیستم درست باشه اینه که در مناطقی هم که رنگ ثابت و یکنواخته مثل آسمون آبی, نویز بیشتری به وجود میاد.(یا نویز راحتتر دیده میشه)
    به علاوه دوربینهای SLR-Like با وجود سنسور کوچک معمولا توی ISO 100 از نظر نویز مشکل خاصی ندارن. مخصوصا دوربین شما که CMOS هست.
    Madjidm تشکر می‌کند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    355

مگه میشه با این دوربین لنز معکوس؟ بیشتر توضیح بده دارم دیوونه میشم؟!!!
    سلام
    چرا نشه. اتفاقا نتايج خيلي خوبي هم گرفتم. منتها چون تبديلش رو نتونستم پيدا كنم ناچارا مجبور شدم با يك دست لنز رو نگه دارم و با دست ديگه دوربينو. البته بايد اينو هم عرض كنم كه در صورت تمايل به انجام اينكار سعي كنيد قسمتهايي از لنز مورد استفاده تونو كه به لنز خود دوربين تكه داده ميشه رو حتما با يك نوار لاستيكي{من از بادكنك ضخيم سياه رنگ استفاده كردم} بپوشونيد تا خط و خشي روي لنز دوبين نيفته و يا لنز دوربين آسيب نبينه. در ضمن چون دهانه لنز دوربين من از لنز مورد استفاده ام كمي بزرگتر بود مجبور شدم تا با نوار لاستيكي دور لنز دوربين آنالوگ بپيچم تا قطرش زيادتر بشه و وقتي كه اونو به دهانه لنز دوربين تكيه ميدم با لبه لنز دوربين مماس بشه و مانع از حركتش بشه. البته شايد زياد كاربردي به نظر نياد ولي من با اين روش عكسهايي رو ار حشرات كوچك{در حد دو ميليمتر} گرفتم كه اندازش در عكس به اندازه كل صفحه هست و تمام اعضا و جوارحش بوضوح قابل مشاهده هست و حتي ميشه تمام موها و پرزهاي بدنشو شمرد! اگه لنز مورد استفادتون وايد انگل باشه به بزرگنمايي بيشتري دست پيدا ميكنيد. اميدوارم تونسته باشم مطلبو برسونم.
    alfa126 و Madjidm تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    7162

[QUOTE=ebrahim496;151652]سلام
    چرا نشه. اتفاقا نتايج خيلي خوبي هم گرفتم. منتها چون تبديلش رو نتونستم پيدا كنم ناچارا مجبور شدم با يك دست لنز رو نگه دارم و با دست ديگه دوربينو. البته بايد اينو هم عرض كنم كه در صورت تمايل به انجام اينكار سعي كنيد قسمتهايي از لنز مورد استفاده تونو كه به لنز خود دوربين تكه داده ميشه رو حتما با يك نوار لاستيكي{من از بادكنك ضخيم سياه رنگ استفاده كردم} بپوشونيد تا خط و خشي روي لنز دوبين نيفته و يا لنز دوربين آسيب نبينه. در ضمن چون دهانه لنز دوربين من از لنز مورد استفاده ام كمي بزرگتر بود مجبور شدم تا با نوار لاستيكي دور لنز دوربين آنالوگ بپيچم تا قطرش زيادتر بشه و وقتي كه اونو به دهانه لنز دوربين تكيه ميدم با لبه لنز دوربين مماس بشه و مانع از حركتش بشه. البته شايد زياد كاربردي به نظر نياد ولي من با اين روش عكسهايي رو ار حشرات كوچك{در حد دو ميليمتر} گرفتم كه اندازش در عكس به اندازه كل صفحه هست و تمام اعضا و جوارحش بوضوح قابل مشاهده هست و حتي ميشه تمام موها و پرزهاي بدنشو شمرد! اگه لنز مورد استفادتون وايد انگل باشه به بزرگنمايي بيشتري دست پيدا ميكنيد. اميدوارم تونسته باشم مطلبو برسونم.[/QUOT
    منتظر عکسهای sx1 با لنز معکوس زنیط هستم من عاشق عکاسی ماکرو هستم
    راستی یه همچین لنزی رو با چه قیمتی میشه پیدا کرد

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    355

منتظر عکسهای sx1 با لنز معکوس زنیط هستم من عاشق عکاسی ماکرو هستم
    راستی یه همچین لنزی رو با چه قیمتی میشه پیدا کرد
    حتما در اولين فرصت ميذارم. حدود 20 تومن.

كاربر جديد alfa126 آواتار ها
    تشکر کرده
    32

دوستان اگه پست يا مطلبی در مورد عکاسی معکوس (معرفی و آموزش) دارن ممنون میشم ارائه کنن
    علی فلاح

كاربر جديد alfa126 آواتار ها
    تشکر کرده
    32

دوستان عزیز خیلی ممنون به خاطر پستهای مفیدتون
    از نویز صحبت شد
    به نظر شما برای حذف هرچه بیشتر نویز و به دست آوردن تصویری شفافتر چه کنیم؟
    من معمولا سعی میکنم نوردهی خوب باشه و کمی هم با نرم افزار دوربین نویز رو کم می کنم شما چه پیشنهادی دارین
    بهترين کار برای کاهش نويز به نظر من کم کردن ISO و جبران اون با افزايش قطر ديافراگم و کاهش سرعت شاتر هست البته می شه با نرم افزار کاهش نويز مثل Ninja هم عکس رو تصحيح کرد
    Madjidm تشکر می‌کند.
    علی فلاح

تشکر کرده
    7162

نقل قول نوشته اصلی توسط alfa126 نمایش پست ها
    دوستان اگه پست يا مطلبی در مورد عکاسی معکوس (معرفی و آموزش) دارن ممنون میشم ارائه کنن
    دوستمون ابراهیم با این سری sx و لنز زنیط این کارو انجام دادن که ازشون میخواهیم لطف کنن مطلبو بیشتر باز کنن
    یه سری هم به این تاپیک بزن
    http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2387
    Javad Ebrahimi و alfa126 تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    7162

در ضمن دوستان آیا بخش گالری هم ثبت نام کردین؟
    میتونیم عسهامون رو اونجا آپلود کنیم و دوستان بیشتری با هر سلیقه ای نظرشون رو میگن
    در ضمن خوشحالم که تعداد پستهای این تاپیک به 200 رسید
    mh.attari تشکر می‌کند.

صفحه 20 از 27 نخستنخست ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... آخرینآخرین