سلام مجدد. این فلاش Nissin Di466 اصلا به درد حالت های auto نمی خوره و عکس ها همگی تاریک می شوند و باید قدرتش را manual تنظیم کرد. اما در حالت off camera با هاش چندتا عکس با مزه گرفتم. خودم فلاش زدم (با دکمه pilot)
سلام مجدد. این فلاش Nissin Di466 اصلا به درد حالت های auto نمی خوره و عکس ها همگی تاریک می شوند و باید قدرتش را manual تنظیم کرد. اما در حالت off camera با هاش چندتا عکس با مزه گرفتم. خودم فلاش زدم (با دکمه pilot)
حالا که یک فلاش اضافه دارید اگه بتونید تعدادی تصویر استروبیست هم ثبت کنید و پست کنید ممنون میشم
سلام دوستان. میخواستم بدونم آیا در این دوربین امکانش هست با T-ring به تلسکوپ و ... وصل شه؟ آیا با توجه به اينکه SLR نيست میشه لنزها یا فيلترهای مختلف رو بهش وصل کرد؟
علی فلاح
سلام
دوست عزيز متاسفانه رزوه ها در جلوي لنز اين دوربين واقعي نيستند منظورم اينه كه رزوه ي واقعي بصورت مارپيچ هست ولي رزوه هاي SX1 بصورت موازي هستند و عملا چيزي نميشه روش نصب كرد البته من تو اينترنت مبدل هايي رو ديدم كه با اتصال اون به جلوي لنز ميشه فيلتر بهش بست و قيمتش هم حدود 17 دلاره ولي نميدونم تو ايران پيدا ميشه يا نه.
سلام دوستان عزیزم
آیا شما تجربه فیلتر کلوزاپ با این دوربین داشتین
اگه جواب مثبته میشه لطفا نمونه اپلود کنین
با سپاس
سلام
دوست عزيز بزرگنمايي اين دوربين در بيشترين و نزديكترين حالت 1:1 هست يعني اندازه واقعي سوژه نسبت به كادر عكس. اما استفاده از فيلتر كلوزآپ باعث ميشه به بزرگنمايي بيشتري دست پيدا كنين البته اين فيلترها بسته به عدد نوشته شده بر روي بدنه خودشان داراي بزرگنمايي متفاوتي هستند مثلا 1:1، 1:2 يا 1:3
در ضمن اگر دوستان هود فابريك SX1 براي فروش داشته باشن خريداريم