ممنون از شما
حالا اگر بخواهیم صرفا کیفیت را برای پخش تلویزیونی و سینمایی بررسی کنیم
آیا 500D از XL2 یا PD170 برتر است ؟
Printable View
سلام
در این مورد دوستانی که با این دوربین فیلم برداری کرده اند باید جواب بدهند.من هم کنجکاوم بدانم این خروجی ها چه کیفیتی دارد و روی میز تدوین چگونه خواهند بود.
چه خوب است از دوستانی که به این دوربین ( یا مثلا دی90 و 5000) دسترسی دارند یک تکه فیلم خام را برای دانلود دیگر دوستان قرار بدهند.
سلام. همونطور كه ميدونيد اندازه سنسور 500 دي 3/22 در 9/14 هست و اندازه سنسور 1000دي 2/22 در 8/14 هست .در واقع 1/0 ميلينتر در طول و عرض با هم اختلاف دارن. و هر دو cmos هستن. ايا اين اختلاف اندازه در عكاسي (مخصوصا در محيط اتليه)تاثير زيادي داره كه نظر منو در مورد خريدعوض كنه؟؟؟؟
خیر دوست گرامی این تفاوتهای دهم میلیمتری در سایز سنسور هیچ اثری بر روی کیفیت خروجی دوربین ندارد. بهتر است به جای درگیر کردن ذهنتان در این موارد در نظر داشته باشید که کیفیت تصویر تمامی دوربینهای موجود در بازار برای کار اتلیه بسیار عالی است. علتش این است که تفاوت عمده قیمت دوربینها و کلاسهای مختلف در فاکتورهایی مانند بدنه فلزی و غیر فلزی - سیلینگ بهتر - سیستم اتوفوکوس بهتر- سرعت پیاپی عکاسی بیشتر و موارد اینگونه است که هیچکدام از انها در شرایط کنترل شده اتلیه در کیفیت عکس شما اثر نمیگذارند. اثر فاکتوری مانند لنز بسیار بیشتر از مقایسه مدلهای مختلف است. در این زمان انقدر صنعت دوربینهای دیجیتال به پختگی رسیده است که توانایی دوربینها از عکاسها بسیار بالاتر رفته است و خرید هیچ کدام اشتباه نیست.
برای امری که شما می فرمایین ( البته من متوجه نشدم شما چه نوع مستند طبیعتی میخواهید کار کنید و اینکه چرا برای اینکار از یک فبلم بردار که تجهیزات مناسب دارد و با کار اشناست استفاده نمیکنید دوستان فیلم ساز بنده اکثرا هیچ کدام کار فیلم برداری را انجام نمیدهند با وجود اینکه کاملا با این امر آشنا هستند ) مطمئن باشید XL2 یا XH G1 بسیار بسیار مناسب تر هستند . و به هیچ وجه اجرایی که با دوربین ها مذکور دارید با 500D D90 یا 5D M2 نخواهید داشت.
سلام.
من هم با جناب hjesmi موافق هستم.
اما :ونقل قول:
من هم کنجکاوم بدانم این خروجی ها چه کیفیتی دارد و روی میز تدوین چگونه خواهند بود.
نقل قول:
چه خوب است از دوستانی که به این دوربین ( یا مثلا دی90 و 5000) دسترسی دارند یک تکه فیلم خام را برای دانلود دیگر دوستان قرار بدهند.
ممنون
من در حال ساخت یک مستند هنری هستم که بخش هنری آن را با PD170 تصویر برداری میکنم و
برای بخش طبیعت به دوربینی احتیاج دارم که SLR باشد و بتوانم از خاصیت عمق میدان بسیار بالا
استفاده کنم
البته من در این پروژه هم فیلمساز مجموعه هستم و هم فیلمبردار :)
از شما هم ممنونم
تنظیمات exposure و iso به صورت دستی نداره.
بزرگترین نقطه ضعف فیلمبرداری با دوربین دیجیتال محدودیت زمانی است. چون روی مموری که با فورمت FAT32 هست نمی شه فایل با حجم بیشتر از 4 گیگا بایت داشت حدودا 15 دقیقه. شما می تونید وسط فیلم هر 15 دقیقه کات بدید؟
با عنابت به پست آقای عفاری عزیز در تایپک D90 اگر باز هم قصد خرید SlLR برای این موضوع را دارید سراغ D90 و 500D را نگیزید . 5DMII جواب شما خواهد بود یک به خاطر سنسور بزرگتر و عمق میدان کمتر که خواست شماست و دو اینکه با آپدیت فرم ور شما قادر خواهید بود چه قبل از فیلم برداری چه در هنگام فیلم برداری تنظیمات دستی اش برای فیلم برداری و نورسنجی به خدمت بگیرید.
پ .ن که اگر 5D بگیرید یک تله کانورتر 1.4 رو هم لارم خواهید داشت
در حالت عکسبرداری متوالی اگه رزولوشن عکس رو پایین بیاریم تعداد عکسبرداری در ثانیه بیشتر میشه یا نه؟
خیر!
فقط مورد قابل بررسی این است که اگر در حالت jpg عکاسی کنید نسبت به فرمت Raw فریمهای بیشتری را میتوانید ثبت کنید. شاید با کاهش رزولوشن بتوان بازهم تعداد فریم بیشتری را ثبت کرد؛ اما قطعاً نمیتوان سرعت عکاسی پیاپی را بالا برد.
این صفحه را ببنید (قسمت Burst of JPEG Large/Fine images)ا
کد:http://www.dpreview.com/reviews/print.asp?review=canoneos500d&page=13
طی دوسه روز آینده میرم 500d رو بگیرم - دوستان لطفا راهنمایی بکنن که کدوم گارانتی و بیمه بهتره -
هنگام خرید به چه چیزهایی باید دقت کنم ؟ احتیاج هست که دوربین رو تو مغازه تست کنم؟ تو جعبه اش چه چیزهایی باید باشه
اگه فروشنده خاصی رو دوستان مد نظر دارن برای احترام به قوانین فروم تو پیغام خصوصی عنوان کنند
افومار و نورنگار جزو گارانتی های خوب هستندنقل قول:
طی دوسه روز آینده میرم 500d رو بگیرم - دوستان لطفا راهنمایی بکنن که کدوم گارانتی و بیمه بهتره -
هنگام خرید به چه چیزهایی باید دقت کنم ؟ احتیاج هست که دوربین رو تو مغازه تست کنم؟ تو جعبه اش چه چیزهایی باید باشه
اگه فروشنده خاصی رو دوستان مد نظر دارن برای احترام به قوانین فروم تو پیغام خصوصی عنوان کنند
دوربین رو تو مغازه تست کن - تو جعبه 3 سی دی نرم افزار + بادی + لنز 18-55 ارزه گیر دار + بند + باتری + شارژر
هنگام تست لایو ویو و چند شات تو دیاف و سزعت های گوناگون تسن کن + سلامت ظاهری دوربین رو بررسی کن + مد فیلمبرداری
LIVEVIEW توی همه مدها فعال است؟
بین نورنگار و آفومار فرق خاصی هست که یکیشون رو انتخاب کنم یا نه
نقل قول:
LIVEVIEW توی همه مدها فعال است؟
بین نورنگار و آفومار فرق خاصی هست که یکیشون رو انتخاب کنم یا نه
من خودم از ضمانت افومار استفاده می کنم به نظر من افومار متخصص های حرفه ای تری داره و سرویس دهی مناسبی به مشتری میده ولی یه عیبی که داره مبلغی که برای ضمانت و بیمه میگیره به نسبت شرکتهای دیگه تفاوت محسوسی داره
در مورد لایو ویو در 500 دی دقیق نمیدونم تو مد های دیگه هم فعال و لی تو سری rebel کانون لایو ویو در مد های P , Av , Tv , M کار میکنه و برای فعال کردنش باید از منوی تنظیمات فعالش کرد
امروز یه جا زنگ زدم 500d رو 840 و 870 قیمت داد گفت با لوازم اصلی 870 تومنه
کسی میدونه قضیه لوازم اصلی چیه -
سلام
رویوی فوتو زون:
کد:http://www.photozone.de/dslr_reviews/439_canon_eos_500d
سلام
بعضي از اين فروشنده هاي از خدا بي خبر ( بيشتر در صنف موبايل فروش ها) بعضي از لوازم جانبي گوشي ها يا دوربين ها مثل باتري يا شارژر و ... را با انواع دست دوم يا تقلبي يا فاسد عوض مي كنند و امروزها اين جمله شده بهانه اي براي فروختن گرانتر اجناس !
يعني هيچ اطميناني نيست كه فروشنده اي كه گرانتر مي دهد اين كار را كرده باشد و آنكه ارزان مي دهد نكرده باشد :eek:
تنها راه حل خريد از فروشگاه هاي معتبر تر و با گارانتي است. ضمتا تشخيص قلابي بودن اين اجناس معمولا خيلي سخت نيست.
سلام
ببخشید یه سوال این دوربین مموری 16 گیگ SDHC ساپورت میکنه ؟ 8گیگ بگیرم یا 16 به نظرتون؟
ممنون
سلام دوستان.من قصد خرید 500دی را دارم ولی شنیدم که لنز کیتش که 55-18 هست جزو بی کیفیت ترین لنز هاست.بهتر نیست به جای55-18 لنز 17-85 یا200-18 بگیرم؟آیا بدنه 500دی بدون لنز کیت توی بازار هست؟:::love2:::
500 دی بدون لنز کیت فروخته نمیشه!
البته 18-55 is که همراه این لنز هست قطعا به نسبت قیمتش لنز بسیار خوبی هستش!فکر میکنم اگر این لنز به عنوان لنز کیت فروخته نمیشد،قیمتش بیش از چیزی بود که الان فروخته میشه!
به نظر من اگر میخواین تو اون رده (efs) خرید کنید و به لنز تله هم احتیاج دارید فعلا خیلی هزینه نکنید و همون لنز کیت رو نگه دارید و یه 55-250 is هم بخرید!تا بعدا بسته به نیاز خودتون ببینید که به چه لنزهایی احتباج دارید.
سلام
بله, بیشتر از 16 گیگ هم پشتیبانی میکند, کافیست SD-HC باشد.
بستگی به بودجه شما و مورد مصرفتان دارد, اگر میخواهید با آن فیلمبرداری هم بکنید و هر از گاهی مسافرتی هم بروید, شاید 32 هم کم باشد.
خلاف به عرضتان رسانده اند, اتفاقا ً 55-18 IS همراه آن با کیفیت تر از 85-17 است.
کیت 200-18 هم مسلما ً خیلی بهتر است, البته بیشتر به دلیل رنج به درد بخور لنزش,و اگر مبلغ 1300ی آن (به نقل از دوستان) برایتان مشکلی نداشته باشد.
جدا:::big grin2:::پس اگر این طوره چرا تو تاپیک های مختلف بد و بی راه به این 55-18 بیچاره گفتند!!!!
البته من یک فرد آماتورم و دوربین فعلیم هم یک کداک کامپکته میخوام به slr ارتقا بدم شما بگین آیا همین لنز کیت جوابگوی نیاز من هست (من بیشتر میخوام عکس های معمولی و عکس برداری از طبیعت داشته باشم) و اگر نه کدام لنز تا محدوده 800 هزار وجود داره که هم دارای لرزش گیر هم اتوفوکوس و هم رنج مناسب وشارپنس خوبی باشه
با عرض پوزش از کسانی که در مورد این لنز بد میگن یه نگاه به سایتهای flickr و pbase بندازین تا کیفیت و قابلیت این لنز دستتون بیاد. این حرفها رو در مورد لنزهایی مثل Sigma 70-300 apo dg macro هم میزنن ولی اگه یه سرچی تو اینترنت بزنین میبینین که قابلیتهای زیادی داره و عکسهای بسیار زیبایی باهاش انداختن.
درسته که این لنزها به اندازه لنزهای سری L کیفیت ندارن اما بی ارزش هم نیستن.
یه لنز خوب اگه تکنیک خوبی پشتش نباشه جادو نمیکنه.
ولی اگه تکنیک خوبی باشه با یه لنز متوسط هم کارهای بزرگی میشه کرد.
بد و بيراه ها مربوط به نسخه ي قديمي بدون لرزشگير اين لنزه.:biggrin:
فكر نمي كنم شما هيچ لنز 100.000( نسخه هاي بدون جعبه اي كه از كيت باز شده رو مي تونيد تا 80 هزار تومان هم پيدا كنيد) توماني با كيفيت تر از اين پيدا بكنيد .
حتا نسخه ي قبلي هم در حد قيمت 50-40 هزار توماني اش بد نبود.
لنز 17-55 از لنز 17-85 بهتره
17-55 دارای دیافراگم 2.8 در همه رنج هاست
17-85 مشکل CA داره
تو این لینک هم میتونید این دو لنز رو مقایسه کنید
دوست عزیز منظور شما که 18-55 نبوده؟کد PHP:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=398&Camera=474&Sample=0&FLIComp=0&APIComp=0&LensComp=251&CameraComp=474&SampleComp=0&FLI=0&API=1
اگه منظورتان 18-55 که کیت دوربین هاست 17-85 از اون بهتره
بنظر من 17-55 از 17-85 لنز باقابلیت تر و با کیفیت تری است
17-55 در بین این 3 لنز یک لنز بسیار عالی می باشد و البته قیمت بالایی دارد و در حدود 1100 تا 1200 قیمت دارد
و یا همان کیت دوربین با لنز 18-55 خریداری کنید
من خودم با 18-55 کار کردم و عکسای خوبی میشه باهاش گرفت
چرا 500d با وجود مگا پیکسل بیشتر ولی تصاویرشو که من تو Cameralabs دیدم هم نسبت به D5000 اندکی سافت تر بود و حتی به نظر می رسید 1000d هم تصاویر شارپ تری داره.
اونجا اشاره کرده بود که علت عدم تطابق لنز کیت و سنسوره و در صورت داشتن لنزی با اپتیک بهتر تصاویررش شارپنس بهتری از d5000 خواهد داشت. من گمان می کردم که لنز بیخودیه لنز کیت، ولی وقتی ریویوی اون تو photozone رو مثلا در مقایسه با همین دو لنز 17-85 و 17-55 باقیمت حدود 400 و 1000 دلار مقایسه می کردم به نظر لنز خوبی میاد حتی شاید در مواردی بهتر از 17-85 و نتایج تست رزولوشن این لنز کیت هم به نظر خوب بود.
میشه بگید منظور از لنزی با کیفیت اپتیک مناسب برای 500 دی چه لنزی می تونه باشه؟
سلام
من بتازگی یه 500d گرفتم توی مغازه با اینکه در کارتن بسته بود و خود دوربین رو کاملا نگاه کردم ولی لنز داخل کارتن لنز 18-55 بدون لرزشگیر بود - توی مغازه طرف توی ویترینش یه 450 داشت که روش لنز با لرزشگیر داشت اونو بهم داد منم انگار مسخ شده بودم قبول کردم.
میخواستم بدونم که لنز این دو دوربین با هم فرق میکنند؟ و اینکه ژاپنی و غیر ژاپنی داره یا نه؟ از کجا میشه فهمید؟
میترسم که باطری اصلی رو هم عوض کرده باشند البته روی باطری نوشته ساخت ژاپن و کیفیت چاپش هم خوبه میشه جایی اینو چک کرد؟
یه سوال دیگه اینکه چطور میتونم بفهمم سرعت مموری کارتم چقدره؟ توی دوربین سرعت انتقال عکسها خوبه ولی تو مموری ریدر خیلی کنده تقریبا پنج برابر کندتره.
روی کارتن دوربین شما حتما نوشته شده که چه لنز کیتی همراه اون هست!
http://www.blogcdn.com/chinese.engad...k_dsc_0117.jpg
سلام
اصولاً لنز کیت 500D باید 18-55 IS باشد؛ روی جعبه رو هم نگاه کنید؛و خیر لنز دو دوربین تفاوتی با هم ندارد؛ اگر هم ژاپنی و غیر ژاپنی داشته باشد، از لحاظ کیفیت تفاوتی با هم نخواهند داشت.کد:http://chronicles.dereklim.com/wp-content/uploads/2009/07/canon-eos-500d.jpg
اگر از رم ریدر با کیفیتی (برند مناسبی مانند Transcend) استفاده میکنید، نباید کندی خاصی احساس کنید، از صحت رمریدر و رم خود اطمینان حاصل کنید.
پیروز باشید.
* با مبین عزیز خط رو خط شدیم
روی جعبه لنز کیت رو با لرزشگیر عنوان کرده به همین دلیل هم از فروشنده یه لنز با لرزشگیر گرفتم.
در مورد باطری چکار کنم؟
زیاد سخت نگیرید!اگر باتری شما درست کار میکنه نباید جای نگرانی باشه!
بهتر هست از جایی خرید کنید که معتبر هست!
اجناس تقلبی هر روز به اجناس اصل شبیه تر میشن و تشخیص اونها سخت تر!
برای اطمینان میتونید به یه شرکت یا فروشگاه معتبر مراجعه و یک نمونه از باتریهای اونها رو ببینید و با باتری خودتون مقایسه کنید!
و یا باتری خودتون رو به اونها نشون بدید و بپرسید که اصل هست یا نه؟
ولی هیچ کدوم از این کارها کاملا قابل اطمینان نیستن! و همون بهتر هست که قبل از خرید به محل و اعتبار فروشگاه و یا شرکت توجه کنید.
تو فايل هاي rawنيكون عملكرد بهتري داره ولي توjpegكنن بهتر عمل كرده البته با لنزهاي كيت نميشه قضاوت درستي كرد براي مقايسه در حالت برابر jpeg ميتونيد به اين لينك بريد
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos500d/page21.asp
من که شخصا با این سنسور 15 مگاپیکسلی 500d و این استدلال که لازمه از لنز با کیفیتی استفاده بشه تا مزایای خودشو نشون بده کنار نمیام.
اولش فکر می کردم لنزکیتش چیز بیخودی باشه ولی بعد متوجه شدم درسته لنز کیته و قیمت ارزونی داره اما به لحاظ اپتیکی همچین چیز بیخودی هم نیست و تقریبا میشه اون رو در سطح متوسط دونست و شاید از بسیاری از لنز های غیر کیت معمول و رایج مورد استفاده کاربران این کلاس از دوربین حداقل اپتیک بهتری داره.
بنابراین منظور از لنز با کیفیتتر یک لنز واقعا مرغوب و گرانقیمت هستش. شاید عقیده من درست نباشه و البته عمومیت هم نداره ولی دوربین هایی در این کلاس مخاطبیش معلومه و اغلب کسانی هستند که یا تازه می خوان به SLR ورود کنن و یا خیلی هم حرفه ای نیستند. بنابراین لنزهای مورد استفاده این دسته از مخاطبین هم معلومه پس این سنسور و این استدلال که مثلا بری لنز سری L بخری تا شارپنست از دوربینی که رزولوشنش سه مگاپیکسل از خودش کمتره کمی بیشتر بشه در غیر این صورت باید انتظار رزولوشن و شارپنس کمتری رو داشته باشی زیاد برای مخاطبین این کلاس از دوربین ها معقول به نظر نمی رسه. در حالی که شاید اگه از یه سنسور 12 مگاپیکسلی استفاده میشد به لحاظ قیمتی هم بسیار رقابتی تر میشد.
تازه این رو هم در نظر بگیرید که نویز نیکون D5000 در ایزوهای بالا به طور قابل ملاحظه و مشهودی پائین تره که شاید یه دلیلش همین چگالی پیکسل بالاتره 500d نسبت به d5000 باشه.
سلام بچه ها يه سوال داشتم به نظرتون 40d بهتره يا d500 اين بازار slr عجب تنوعي داره؟؟
سلام
مسلما سري 2 رقمي از 3 رقمي بهتره.(اين يه جمله كلي هست)
:::happy:::
در خريد دوربين slr همه چيز به نياز شما بستگي داره
مثلا 500 دي مد فيلمبرداري داره كه ممكنه براي خيلي ها جذاب باشه
به لحاظ جديد تر بودن و ديتيل تصوير مسلما 500d بهتر خواهد بود
ولي از لحاظ كيفيت و عمر بدنه 40dتو يه كلاس بالاتره ومسلما از لحاظ عمر شاتر و دايناميك رنج و بدنه فلزي برتريهاي زيادي داره و مقاومت در برابر شرايط بد واتفاقات كه براي خيلي از عكاسان فوتوژورناليست مهمه 40dبرتر هستش
دوستان کسی تجربه تبدیل تصاویر ویدیویی HD رو به avi و ... داره؟ چه برنامه ای سریعتر و با کیفیت تر تبدیل میکنه؟
دوستان من این دوربین را بتازگی خریده ام ، از اساتید خواهشمندم راهنمائی بفرمایند .
1- وایت بالانس در این دوربین محدود به چند مود خاص است و نمی شود وایت بالانس را بر مبنای دما بصورت دستی انتخاب کرد . ایا کرکی هست که بتواند روی کنون ها این امکان را اضافه کند؟
2- نورسنج این دوربین بنظر بسیار حساس میاید با تغییر صدم میلمتر دوربین نورسنج در حد 2 تا 3 استاپ تغییر میکند . حتی در یک موضع وقتی 2 یا 3 بار نور سنجی میکنی نیز مقادیر متفاوت است . من در تمام مودها مثل اسپات ، اوریج ، سنتر ویت امتحان میکنم همین حالت هست .
قبلا نیکون دی هشتاد داشته ام و اصلا چنین رفتاری از خود نشان نمیداد . ایا راه حلی برای کم کردن این نوسان وجود دارد؟
مد اخر در تنظیمات وایت بالانس برای تنظیم دستی می باشد
برای تغییرات احتمالی نور سنجی پس از نورسنجی دلخواه و مورد پسند دکمه قفل نورسنجی که در گوشه سمت راست * قراردارد فشار دهید
تنظیم دستی که در d500 هست برای انتخاب یک عکس بعنوان مبنای وایت بالانس می باشد . یعنی می بایست از یک صفحه سفید در همان فضای و نور که میخواهیم عکاسی کنیم یک عکس گرفته و به دوربین معرفی میکنیم . سئوال من این نیست . بیشتر توضیح بدم . وقتی وایت بالانس مثلا روی فلش قرار کیرد دما 5000 ست می شود حلا من تنظیم دقیقتری میخواهم مثلا 5500 واین در این دوربین امکان ندارد باید بعدا فایل raw رو با نرم افزار تغییر دما بدی . ولی در مثلا 40D و یا D80 که خودم داشتم کاملا از دمای 2300 تا 10000 میتوانستم تنظیم کنم . گفتم شاید کرکی برای اضافه کردن این مورد موجود باشد .
قفل نور سنج را کاملا میشناسم . ولی اول باید نور سنجی صحیح را داشته باشم و بعد قفل کنم یا نه . ؟ صحبت من این است که مثلا در مود spot که نورسنجی نقطه ای است بدون اینکه دوربین تغییر موقعیت دهد در حد لرزش دست نورسنج 2 تا 3 استاپ تغییر میکند . یا فرض کن که از اسمان صاف یکدست نورسنجی کنی بدون حرکت در در دوربین صرفا با تغییرات بسیار کم در حد لرزش دست نباید 2 تا 3 استاپ نورسنج تغییر کند .
بالاخره کسی که به عکاسی علاقمند باشه،slr خریدن شتری هستش که جلو خونه اش میخوابه! و به همین دلیل این شتر خرج تراش امروز صبح در خونه ما خوابید و ما هم به خانواده slr دارا وارد شدیم:::happy:::
http://img.club2m.com/image-930B_4AA64A17.jpg
http://img.club2m.com/image-F96C_4AA64A17.jpg
سلام بر دوستان 500D بدست!
مدتی بود که میخواستم دوربین بخرم و یکی از نامزدهای مطرحم همین 500دی بود ولی به دلایل زیر در نهایت 450دی خریدم:):
1- مسائل مالی که برای همه همه محدود کننده:(
2- چون دوربین فیلمبرداری نسبتا خوبی دارم قابلیت فیلمبرداریش برام جذابیت نداشت:cool:
3- درمورد مشکل نویز سنسور جدید 15مگاپیکسل کنون و برتری سنسور 450 دی چند تا مطلب خوندم ، در ضمن کیفیت 12 مگاپیکسل برای من کافی بود.:confused:
بهرحال توی جستجوهام یک کتاب راهنمای دوربین 500دی پیدا کرده بودم گفتم لینکشو بزارم اینجا شاید بدرد دوستان بخوره (حدود 5.4Mb حجمشه).:::love2:::
بدرود
وقتی دوربین رو تو حالت jpg+raw میزارم فقط ذو تا عکس jpg میندازه، یعنی raw نمیگیره - توحالت raw خالی مشکل نداره و عکس میگیره مشکل از چیه؟ firmware جدید برای 500d اومده؟
سلام
عكسهاي Raw فقط در يكي از دو صورت زير ديده مي شه :
1- استفاده از Card Reader
2- استفاده از كابل همراه دوربين و با استفاده از نرم افزار كنن.
در صورتي كه دوربين رو با كابل به رايانه متصل كنيد و بخواهيد از دستورات Copy/Paste براي تخليه ي كارت استفاده كنيد فقط Jpeg ها ديده مي شود.
اشتباه مي كنيد. يا با مموري ريدر بوده يا با نرم افزار كنن.نقل قول:
ولی قبلا مستقیم از مموری هم میتونستم کپی کنم
سلام دوستان یک سوال داشتم و این هم این هستش
ممنون میشم مسیر تنظیم دوربین را در نوردهی های بالا 30 ثانیه بگویید
چون من فقط میتوانم تا 30 ثانیه نوردهی کنم و بالاتر از ان نمیشود
ممنون:::happy:::
روی مد M تایم رو Bulb انتخاب کنید و در قسمت تنظیمات سلف تایمر،ریموت کنترل رو انتخاب کنید!
روی اون حالت یک بار که کلید ریموت رو بزنید شاتر باز،ویک بار دیگه که بزنید بسته میشه!
(این کار رو فقط با ریموت کنترل میتونید انجام بدید در غیر این صورت روی حالت بالب فقط تا وقتی که دکمه شاتر رو نگه داشته باشید نور دهی صورت میگیره)
بايد سرعت رو روي B بگذاريد (Bulb) و خودتانزمان را نگه داريد. در اين مود تا زماني كه دستتان روي دكمه ي شاتر ريليس است شاتر باز مي ماند كه البته براي نلرزاندن دوربين بايد از دكلانشور يا ريموت استفاده كنيد.
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg
ما هم به جمع 500D دارها اضافه شدیم.:::yess:::