نگاه کلی به عملکرد دوربین در ایزوهای بالا
سلام دوستان
من این دوربین رو دو سه روزیه خریدم و فعلا با همون لنز کیتش در حال عکاسیم. تو این چند روز از حدود 1500 عکسی که گرفتم شاید شمار عکسهایی که باهاش در ایزوهای پایین یعنی 800 به پایین گرفتم به 60 هم نرسه و اکثر عکسها رو در ایزوهای بالا مثل 1600 و 3200 وبالاتر گرفتم، مخصوصا 3200 !!
در مورد نویزش بایستی بگم که اگه قضاوت بر مبنای فریم و کادر اصلی قرار دهیم و فرض را بر این قرار بدیم که کادر بندی اونقدر دقیق انجام شده که دیگه نیازی به کراپ نباشه، بدون تردید میگم که تا ایزوی 3200 براحتی قابل استفاده است حتی برای عکاسی طبیعت که کیفیت در الویت اوله
اگه عکس نیاز به کراپ داشته باشه، تا ایزوی 1600 میشه تا حد زیادی (حد معقول) عکس رو بدون افت کیفیت کراپ کرد و در مورد 3200 هم این محدودیت کمی بیشتر میشه و برای ایزوهای بالاتر باز بیشتر
برای نمونه در زیر لینک عکسی از این دوربین رو میذارم که کراپی معادله یک چهارم از کادر اصلی در ایزوی 6400 هست و توسط خودم ثبت شده و نشون میده کراپ کادر در شرایط نوری مناسب که shadow در عکس زیاد نباشه حتی در ایزوی 6400 هم قابل انجامه و این برای من یکی فوق العاده است، البته می دونم میزان نویز نسبت به بدنه هایی مثا 1دی و ... بیشتره ولی با توجه به قیمت...
http://www.atings.com/uploads/1262122292.jpg
در کل بنظر من مقایسه بر اساس کراپ صد در صد فقط به درد مقایسه بین دوربینها می خوره و بس و نمی تونه مبنای قضاوت برای خرید یک دوربین، برای کسی که به میزان نویز در ایزوهای بالا اهمیت میده باشه (نظر شخصی)