با سلام
خیر رم وجود ندارد وشامل خود دوربین و دفترچه راهنما و بروشور و سی دی بند دوربین باطری و شارژر و لنز کیت
2.راجع به این من هم نمیدونم ولی حتما IS باشه.بعضی ها از عدم اگاهی خریدار سو استفاده میکنند و لنز های قدیمی 18-55 رو داخل جعبه میزارند.
3.راجع به پلمپ که اکثر فروشگاه ها خودشون برچسب پلمپ دارند و در 2 ثانیه براتون پلمپ میکنند
4.در اخر به نظر من برای 10 هزارتومن کمتر از هر فروشگاهی خرید نکنید و سعی کنید از فروشگاههای معتبر خرید کنید تا مجبور نشید به اجبار کیف نا مناسب و فیلتر با قیمت بالا رم بیکیفیت و گران و محافظ lcd به قیمت باور نکردنی خرید کنید.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
این عکس رو ببین تا خیالت راحت بشه.من قصد دارم هفته آينده بالاخره بعد از 4 ماه تحقيق اين دوربين را بخرم.ولي قبل از خريد چند سئوال داشتم:
1- جعبه حاوي دوربين دقيقا شامل چه چيزهايي است؟ آيا در جعبه اصلي رم وجود دارد يا همانجا بايد خريداري كنم؟
2- لنز كيت اصلي دو.ربين دقيقا چه مشخصاتي دارد؟ من ميترسم لنز كيت عوض شده باشد .
3- آيا جعبه حاوي دوربين بسته بندي خاصي دارد؟ پلمب شده است؟ باز است؟ از كجا بفهمم دوربين نو و دست نخورده است؟
4- اگر نمايندگي مناسبي مد نظرتان هست كه با قيمت مناسب ونه بالا دوربين هاي كانن را ميفروشد را اعلام كنيد.
آقا برو خیابون جمهوری پاساژ بزرگمهر یا پاساژ حافظ با گارانتی و بیمه ایده آل بخر لنز باید دقیقاً EF-S 18 - 55 mm F3.5 - F5.6 IS باشه نه چیزه دیگری.
تا قیمت کارت حافظه و کیف و فیلتر و بقیه چیزا رو دقیقاً نداری اگر مغازه دار قسم خورد ، خودشو کشت ، خودشو جر داد یا هر کار دیگه ای لوازم جانبی ازش نخر.(یادش بخیر ما که رفتیم fuji s9600 خودمون رو خریدیم دوربین رو از همه جا ارزونتر داد اما رو لوازم جانبی حداقل 35 هزار تومن سرمون کلاه گذاشت ) .
سود اصلی اونا رو لوازم جانبی اجباریه.
حمید رضا مرادی
G12
با سلام
البته العان فروشندگان منصف ابتدا می پرسن که با لوازم میخواهید یا بدون لوازم و قیمت بدنه کاملا به جواب شما بستگی دارد
سلام دوستان طرفدار 500دی
به نظر شما 400 هزار تومن هزینه اضافه برای 50 دی اشتباه است ؟
آیا بهتر است که آدم هزینه اضافه را خرج لنز کند یا نه ؟
فقط یک نکته و اون اینکه فیلمبرداری برای من مهم نیست :cool:
پیشاپیش از راهنمائیتون ممنونم :biggrin:
سلام
بستگی داره چی واستون اهمیت داشته باشه، اگه تنها کیفیت عکس براتون مطرحه 500دی با توجه به قیمت گزینه بهتریه چون تقریبا با 50 دی در یک رده هست اما 50 دی بدنه خوشدست تر داره، چون بزرگتره و همچنین بدنه مقاومتری داره و عمده تفاوت دیگش با 500دی سرعت شاتر 1/8000 هست که در 500دی 1/4000 هست، که اگه واستون مهمه می تونید 50دی بخرید، در غیر اینصورت همونطور که حمیدخان گفت اگه هزینه رو روی لنز بذارید سود بردید
آقایان حمید و میلاد خیلی ممنونم که وقت گذاشتید برای پاسخ دادن به من آماتور !
بعله دقیقا برای من ارگونومی دوربین مهم است ، من کمی با اندازه 500 دی مشکل دارم ! همین مطلب مهمترین عاملیه که باعث میشه من به 50 دی فکر کنم.
در مورد سرعت شاتر من شنیدم که باطری گریپ سرعت شاتر را بالا میبرد آیا واقعا همینطور است ؟