صفحه 37 از 72 نخستنخست ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 47 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 361 تا 370 , از مجموع 718
Like Tree842تشکر

موضوع: Canon EOS 500D / Rebel T1i / Kiss X3

كاربر همراه pedram555 آواتار ها
    تشکر کرده
    54

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 500D

نقل قول نوشته اصلی توسط farhoud نمایش پست ها
    من قصد دارم هفته آينده بالاخره بعد از 4 ماه تحقيق اين دوربين را بخرم.ولي قبل از خريد چند سئوال داشتم:

1- جعبه حاوي دوربين دقيقا شامل چه چيزهايي است؟ آيا در جعبه اصلي رم وجود دارد يا همانجا بايد خريداري كنم؟
    2- لنز كيت اصلي دو.ربين دقيقا چه مشخصاتي دارد؟ من ميترسم لنز كيت عوض شده باشد .
    3- آيا جعبه حاوي دوربين بسته بندي خاصي دارد؟ پلمب شده است؟ باز است؟ از كجا بفهمم دوربين نو و دست نخورده است؟
    4- اگر نمايندگي مناسبي مد نظرتان هست كه با قيمت مناسب ونه بالا دوربين هاي كانن را ميفروشد را اعلام كنيد.
    یه چندماه صبر کنید 550ِِِِD میاد

كاربر همراه farhad_k آواتار ها
    تشکر کرده
    872

نقل قول نوشته اصلی توسط farhoud نمایش پست ها
    من قصد دارم هفته آينده بالاخره بعد از 4 ماه تحقيق اين دوربين را بخرم.ولي قبل از خريد چند سئوال داشتم:

1- جعبه حاوي دوربين دقيقا شامل چه چيزهايي است؟ آيا در جعبه اصلي رم وجود دارد يا همانجا بايد خريداري كنم؟
    3- آيا جعبه حاوي دوربين بسته بندي خاصي دارد؟ پلمب شده است؟ باز است؟ از كجا بفهمم دوربين نو و دست نخورده است؟
    4- اگر نمايندگي مناسبي مد نظرتان هست كه با قيمت مناسب ونه بالا دوربين هاي كانن را ميفروشد را اعلام كنيد.
    با سلام
    خیر رم وجود ندارد وشامل خود دوربین و دفترچه راهنما و بروشور و سی دی بند دوربین باطری و شارژر و لنز کیت
    2.راجع به این من هم نمیدونم ولی حتما IS باشه.بعضی ها از عدم اگاهی خریدار سو استفاده میکنند و لنز های قدیمی 18-55 رو داخل جعبه میزارند.
    3.راجع به پلمپ که اکثر فروشگاه ها خودشون برچسب پلمپ دارند و در 2 ثانیه براتون پلمپ میکنند
    4.در اخر به نظر من برای 10 هزارتومن کمتر از هر فروشگاهی خرید نکنید و سعی کنید از فروشگاههای معتبر خرید کنید تا مجبور نشید به اجبار کیف نا مناسب و فیلتر با قیمت بالا رم بیکیفیت و گران و محافظ lcd به قیمت باور نکردنی خرید کنید.
    farhoud تشکر می‌کند.
    فرهاد کرمی
    Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14

كاربر جديد Ali_Ahmadpour آواتار ها
    تشکر کرده
    55

این عکس رو ببین تا خیالت راحت بشه.

آقا برو خیابون جمهوری پاساژ بزرگمهر یا پاساژ حافظ با گارانتی و بیمه ایده آل بخر لنز باید دقیقاً EF-S 18 - 55 mm F3.5 - F5.6 IS باشه نه چیزه دیگری.
    تا قیمت کارت حافظه و کیف و فیلتر و بقیه چیزا رو دقیقاً نداری اگر مغازه دار قسم خورد ، خودشو کشت ، خودشو جر داد یا هر کار دیگه ای لوازم جانبی ازش نخر.(یادش بخیر ما که رفتیم fuji s9600 خودمون رو خریدیم دوربین رو از همه جا ارزونتر داد اما رو لوازم جانبی حداقل 35 هزار تومن سرمون کلاه گذاشت ) .
    سود اصلی اونا رو لوازم جانبی اجباریه.

farhoud تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال Hamid Moradi آواتار ها
    تشکر کرده
    3025

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_Ahmadpour نمایش پست ها
    این عکس رو ببین تا خیالت راحت بشه.

آقا برو خیابون جمهوری پاساژ بزرگمهر یا پاساژ حافظ با گارانتی و بیمه ایده آل بخر لنز باید دقیقاً EF-S 18 - 55 mm F3.5 - F5.6 IS باشه نه چیزه دیگری.
    تا قیمت کارت حافظه و کیف و فیلتر و بقیه چیزا رو دقیقاً نداری اگر مغازه دار قسم خورد ، خودشو کشت ، خودشو جر داد یا هر کار دیگه ای لوازم جانبی ازش نخر.(یادش بخیر ما که رفتیم fuji s9600 خودمون رو خریدیم دوربین رو از همه جا ارزونتر داد اما رو لوازم جانبی حداقل 35 هزار تومن سرمون کلاه گذاشت ) .
    سود اصلی اونا رو لوازم جانبی اجباریه.

کمی رعایت ادب هم بد نیست
    farhoud، Ali_Ahmadpour و amir reza تشکر می‌کنند.

كاربر همراه raffi آواتار ها
    تشکر کرده
    1142

با سلام
    البته العان فروشندگان منصف ابتدا می پرسن که با لوازم میخواهید یا بدون لوازم و قیمت بدنه کاملا به جواب شما بستگی دارد

كاربر آشنا amir reza آواتار ها
    تشکر کرده
    141

سلام دوستان طرفدار 500دی

به نظر شما 400 هزار تومن هزینه اضافه برای 50 دی اشتباه است ؟

آیا بهتر است که آدم هزینه اضافه را خرج لنز کند یا نه ؟

فقط یک نکته و اون اینکه فیلمبرداری برای من مهم نیست :cool:

پیشاپیش از راهنمائیتون ممنونم :biggrin:

كاربر همراه
    تشکر کرده
    844

نقل قول نوشته اصلی توسط amir reza نمایش پست ها
    سلام دوستان طرفدار 500دی

با سلام.
    البته من نه طرفدار و نه مخالف 500Dام.
    اما...
    هزینه روی لنز بهتر است. البته بستگی به نوع عکاسی دارد. اگر امکانات و قابلیت های 50D برایتان کاربردی ندارد، هزینه را صرف لنز یا فلاش کنید.
    موفق باشید.
    BERLANO و amir reza تشکر می‌کنند.
    حمید
    6D / 24-70L f2.8 II / 24-105L / 70-200L f2.8 III / 600EX / 430EX II
    parsluxe.com

كاربر همراه BERLANO آواتار ها
    تشکر کرده
    2760

سلام دوستان طرفدار 500دی

سلام

بستگی داره چی واستون اهمیت داشته باشه، اگه تنها کیفیت عکس براتون مطرحه 500دی با توجه به قیمت گزینه بهتریه چون تقریبا با 50 دی در یک رده هست اما 50 دی بدنه خوشدست تر داره، چون بزرگتره و همچنین بدنه مقاومتری داره و عمده تفاوت دیگش با 500دی سرعت شاتر 1/8000 هست که در 500دی 1/4000 هست، که اگه واستون مهمه می تونید 50دی بخرید، در غیر اینصورت همونطور که حمیدخان گفت اگه هزینه رو روی لنز بذارید سود بردید
    shabab، Hamid-P و amir reza تشکر می‌کنند.
    میلاد مطهری

Instagram
    Gears

كاربر آشنا amir reza آواتار ها
    تشکر کرده
    141

نقل قول نوشته اصلی توسط BERLANO نمایش پست ها
    سلام

بستگی داره چی واستون اهمیت داشته باشه، اگه تنها کیفیت عکس براتون مطرحه 500دی با توجه به قیمت گزینه بهتریه چون تقریبا با 50 دی در یک رده هست اما 50 دی بدنه خوشدست تر داره، چون بزرگتره و همچنین بدنه مقاومتری داره و عمده تفاوت دیگش با 500دی سرعت شاتر 1/8000 هست که در 500دی 1/4000 هست، که اگه واستون مهمه می تونید 50دی بخرید، در غیر اینصورت همونطور که حمیدخان گفت اگه هزینه رو روی لنز بذارید سود بردید

آقایان حمید و میلاد خیلی ممنونم که وقت گذاشتید برای پاسخ دادن به من آماتور !

بعله دقیقا برای من ارگونومی دوربین مهم است ، من کمی با اندازه 500 دی مشکل دارم ! همین مطلب مهمترین عاملیه که باعث میشه من به 50 دی فکر کنم.

در مورد سرعت شاتر من شنیدم که باطری گریپ سرعت شاتر را بالا میبرد آیا واقعا همینطور است ؟

كاربر همراه BERLANO آواتار ها
    تشکر کرده
    2760

آقایان حمید و میلاد خیلی ممنونم که وقت گذاشتید برای پاسخ دادن به من آماتور !

بعله دقیقا برای من ارگونومی دوربین مهم است ، من کمی با اندازه 500 دی مشکل دارم ! همین مطلب مهمترین عاملیه که باعث میشه من به 50 دی فکر کنم.

در مورد سرعت شاتر من شنیدم که باطری گریپ سرعت شاتر را بالا میبرد آیا واقعا همینطور است ؟
    من برای 500دی گریپ خریدم و بسیار خوشدست تر شده و در واقع دیگه با اندازش مشکلی ندارم و شما هم می تونید به 500دی با گریپ فکر کنید، گریپ روی سرعت شاتر فکر نکنم تاثیر داشته باشه، در مورد من که اینطوره
    amir reza تشکر می‌کند.
    میلاد مطهری

Instagram
    Gears

صفحه 37 از 72 نخستنخست ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 47 ... آخرینآخرین