صفحه 41 از 72 نخستنخست ... 31 37 38 39 40 41 42 43 44 45 51 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 401 تا 410 , از مجموع 718
Like Tree842تشکر

موضوع: Canon EOS 500D / Rebel T1i / Kiss X3

كاربر جديد
    تشکر کرده
    174

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 500D

نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid نمایش پست ها
    سلام

اگر فعلاً و در آینده نه چندان دور مبلغی که در نظر گرفتید، همین مقداره برای خرید دست نگهدارید. منتهی اگر امکان افزایش بودجه فراهم است (چه حال چه آینده‌ای نزدیک) به فکر خرید باشید.

با توجه به دوربین فعلیتان اگر DSLR بخرید و لنز مناسب تهیه نکنید (لنزی که برایتان تفاوت قابل لمس و ارزشمند نسبت به کامپکت ارایه کند) فقط پول خود را خرج کرده‌اید.

بیشتر فکر کنید به این موضوع

شاد باشید.
    مرسی دوست عزیز بابت جواب.
    یعنی اگر مثلا من یدونه Canon 500D با لنز کیت خودش بخرم تفاوت محسوی با دوربین خودم نمیکنه؟؟؟؟؟
    خوب لنزی که این احساس بهم بده حدودا چند میشه؟؟
    باز هم ممنون برا راهنمایی...

كاربر آشنا amir reza آواتار ها
    تشکر کرده
    141

نقل قول نوشته اصلی توسط nima18 نمایش پست ها
    یعنی اگر مثلا من یدونه Canon 500D با لنز کیت خودش بخرم تفاوت محسوی با دوربین خودم نمیکنه؟؟؟؟؟

18-135 من خودم احتمالا همینو بگیرم 400 تومنه :cool:
    nima18 تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    174

نقل قول نوشته اصلی توسط amir reza نمایش پست ها
    18-135 من خودم احتمالا همینو بگیرم 400 تومنه :cool:
    ممنونم.
    ولی نگفتبا Canon 500D با لنز کیت خودش تفاوت محسوی با یه دورببن نیمه حرفه ایی مثل Sony H10 نداره؟؟؟

مثلا عکسایی مثل این.......
    http://www.flickr.com/photos/nima_na...photograghy18/

مرسی
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط nima18 : Friday 5 March 2010 در ساعت 15:57

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

سلام

لنز 18-55 برای شروع خوبه، اما مسلماً بعداً نیاز به لنزهای دیگر کم کم احساس خواهد شد. و این یعنی خرج‌تراشی. (به صورت عام این گونه است، ممکن است استثناء هم وجود داشته باشد و کسی کلاً با همین 18-55 عکاسی کند و کاملاً هم راضی!). برا همین بود که گفتم اگر کل مبلغ همین است و بس (چه حال، چه آینده نه چندان دور) برای خرید دست نگهدار.

18-55 نسبت به دوربین فعلیتان دست کم از لحاظ دامنه رنج شما را با محدودیت مواجه می‌کند.
    nima18 تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    12

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    سلام

ببينيد مدل هاي Kiss مختص بازار ژاپنه و در واقع وجودش در كشورهاي ديگر از نظر كمپاني كنن غير قانونيه (نشون مي ده كه از Gray Market خريداري شده). در ايران مشكل زيادي ايجاد نمي كنه ولي شما مثلا اگر ساكن امريكا باشيد و از ژاپن اين دوربين را بخريد و به امريكا ببريد و در امريكا براي دوربين Kiss تان مشكلي پيش بيايد كمپاني كنن امريكا آنرا نه براي گارانتي مي پذيرد و نه حتا براي تعميرات در برابر اجرت و شما مجبوريد براي تعميرش يا به ژاپن سفر كنيد و يا آنرا به تعميركاران متفرقه بسپاريد.

مسئله ي بعدي هم موقع فروشه. شما موقع خريد مثلا 4% زير قيمت مدل XXXD مي خريد ولي موقع فروش مجبوريد حداقل 10% ارزانتر بفروشيد.
    این فقط تو همین سری از دوربینهای کنن صادقه یا در رده xDو xxD هم همچین نمونه هایی داریم ؟؟
    ممنون

كاربر جديد
    تشکر کرده
    174

نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid نمایش پست ها
    سلام

لنز 18-55 برای شروع خوبه، اما مسلماً بعداً نیاز به لنزهای دیگر کم کم احساس خواهد شد. و این یعنی خرج‌تراشی. (به صورت عام این گونه است، ممکن است استثناء هم وجود داشته باشد و کسی کلاً با همین 18-55 عکاسی کند و کاملاً هم راضی!). برا همین بود که گفتم اگر کل مبلغ همین است و بس (چه حال، چه آینده نه چندان دور) برای خرید دست نگهدار.

18-55 نسبت به دوربین فعلیتان دست کم از لحاظ دامنه رنج شما را با محدودیت مواجه می‌کند.
    خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز.
    نه به احتمال زیاد روش یدونه لنز 18-135 یا 18-200 بگیرم.(حالا این لنزها خوبن؟؟؟)
    میشه بگی دامنه رنج یعنی چی؟؟؟؟؟؟
    در ضمن تبریز 500D من 840 قیمت کرفتم...چطوره؟؟
    بازم مرسی

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز.
    نه به احتمال زیاد روش یدونه لنز 18-135 یا 18-200 بگیرم.(حالا این لنزها خوبن؟؟؟)
    میشه بگی دامنه رنج یعنی چی؟؟؟؟؟؟
    در ضمن تبریز 500D من 840 قیمت کرفتم...چطوره؟؟
    بازم مرسی

والا چیزه خاصی نیست منظورم کمترین و بیشترین مقدار فاصله کانونی است. 18-55 و 18-200 و...

خوب بودن لنز با توجه به نیاز کاربر سنجیده می‌شه.

برای لنز هم به تاپیک‌های زیر نگاهی داشته باش و در تاپیک‌های مربوط به خودش پیگیری کن.

انتخاب لنز Walk Around برای دوربینهای کانن

لنز مناسب برای دوربین کانن

Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

و نهایتاً مقایسه 18-135 و 18-200 در دیافراگم و فوکال‌های مختلف
    کد:
    http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=678&Camera=474&Sample=0&FLI=3&API=2&LensComp=476&CameraComp=474&SampleComp=0&FLIComp=2&APIComp=2

اگر مارک بدنه قطعی شده برات مقداری هم درباره لنزها بررسی کن تا خریدت کاملاً اگاهانه باشه انشاءالله.

پیشاپیش مبارکت باشه.
    BERLANO، Farid-Gh و nima18 تشکر می‌کنند.

كاربر جديد alireza99 آواتار ها
    تشکر کرده
    141

سلام دیدم اهل تبریزی گفتم بیام یه سلامی عرض کنم و کمی راهنمایی (اگه از دستم بر بیاد )بکنم.:biggrin:
    ببین من خودم یه نیکون با لنز 18-105 گرفتم ولی اصلا اون طوری که ازش انتظار داشتم نبود و در خیلی از موارد توی ذوق میزنه:
    لطفا به کمترین فاصله فوکوس هم دقت کنید (مثلا مال من 30 سانتی متره یعنی از فاصله کمتر از 30 نمی تونی فوکوس کنی که واقعا در حد فاجعه است .)
    اگر به عکاسی ماکرو علاقه داری بدون که این لنزا اصلا این کاره نیستن.
    حتما یه فیلتر (حتی اگه ارزون یا گرون باشه ) بری لنزت بگیر که یه وت خدای نکرده به لنزت آسیب نرسه.
    در ضمن من هم مثل آقا وحید فکر می کنم اگه کل پولی که می خواهید برای دوربین بدهید همینه کمی دست نگه دارید!(چون من کل پولم دادم به دوربین و لنز کیت ولی اصلا الان اون چیزی که می خواستم نشد.)

در ضمن من خودم قبلا سونی سایبرشات داشتم بیشتر باهاش حال می کردم (چون قیمتش خیلی کمتر از DSLR ها بود)
    البته بعضی ها نظرشون فرق داره ولی ببین در کل اگه بخوای برای لوازم جانبی مثل لنز و فیلتر و فلاش و ... خرج های آنچنانی کنی واقعا می تونی عکس های فوق العاده بگیری ولی اگه نمی تونی زیاد برای لنز و ... خرج کنی (مثل من ) بهتره دست نگه داری.
    ویرایش توسط alireza99 : Saturday 6 March 2010 در ساعت 20:45
    nima18 تشکر می‌کند.

كاربر همراه Ali Talebi آواتار ها
    تشکر کرده
    2397

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza99 نمایش پست ها
    ببین من خودم یه نیکون با لنز 18-105 گرفتم ولی اصلا اون طوری که ازش انتظار داشتم نبود و در خیلی از موارد توی ذوق میزنه:
    لطفا به کمترین فاصله فوکوس هم دقت کنید (مثلا مال من 30 سانتی متره یعنی از فاصله کمتر از 30 نمی تونی فوکوس کنی که واقعا در حد فاجعه است .)
    سلام.
    چند نکته :
    1- فاصله فکوس حدود 30cm از دهانه لنز (که بهتر است همان 45cm بیان شود) اصلا فاجعه نیست و یک امر عادی در لنزهای غیر ماکرو محسوب می شود.
    2- وقتی در موارد اسباب کشی یک پیکان وانت بسیار کارامد تر از یک بنز فول آپشن است، دلیل بر برتری وانت نیست.
    بدیهی است که نمی توان یک کامپکت را به علت رنج فوکال لنت بیشتر، برتر از یک SLR دانست. مگر آنکه واقعا برای یک کاربر ، استفاده از هریک از این دوربینها واقعا تفاوتی نداشته باشد که در آنصورت گام زدن در دنیای SLR اشتباه بزرگی است.

آقا نیما. به نظرم اگر در استفاده از SLR مصر هستید، اکیدا توصیه می کنم مدتی را با همان 55-18 که اصلا لنز بدی هم نیست ، سپری کنید و اصراری بر خرید تمام تجهیزات به اندازه تمام پولتان نداشته باشید.
    موفق باشید.

مثل اینکه اصلا ربطی به این تاپیک نداشت. لطفا منتقل شود.
    gioumtell، alie، Vahid و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    174

از همه دوستان عزیزم خیلی خیلی ممنونم.
    یه دنیا مرسی.

بهترین کاری میتونم بکنم اینه 500ِِD رو بخرم و با همین 18-55 کار میکنم تا ببینم در اینده به چه چیزی احتیاج دارم....
    تو زندگی باید پله پله جلو رفت.:biggrin:
    بازم هم از همتون متشکرم.
    18-55هم لنز خوبیه از چند نفر که دارنش پرسیدم.
    sony h10 رو امروز فروختم.l
    کم کم دارم به جمع SLR ها وارد میشم.

صفحه 41 از 72 نخستنخست ... 31 37 38 39 40 41 42 43 44 45 51 ... آخرینآخرین