ممنونم.
ولی نگفتبا Canon 500D با لنز کیت خودش تفاوت محسوی با یه دورببن نیمه حرفه ایی مثل Sony H10 نداره؟؟؟
مثلا عکسایی مثل این.......
http://www.flickr.com/photos/nima_na...photograghy18/
مرسی
ویرایش توسط nima18 : Friday 5 March 2010 در ساعت 15:57
سلام
لنز 18-55 برای شروع خوبه، اما مسلماً بعداً نیاز به لنزهای دیگر کم کم احساس خواهد شد. و این یعنی خرجتراشی. (به صورت عام این گونه است، ممکن است استثناء هم وجود داشته باشد و کسی کلاً با همین 18-55 عکاسی کند و کاملاً هم راضی!). برا همین بود که گفتم اگر کل مبلغ همین است و بس (چه حال، چه آینده نه چندان دور) برای خرید دست نگهدار.
18-55 نسبت به دوربین فعلیتان دست کم از لحاظ دامنه رنج شما را با محدودیت مواجه میکند.
والا چیزه خاصی نیست منظورم کمترین و بیشترین مقدار فاصله کانونی است. 18-55 و 18-200 و...
خوب بودن لنز با توجه به نیاز کاربر سنجیده میشه.
برای لنز هم به تاپیکهای زیر نگاهی داشته باش و در تاپیکهای مربوط به خودش پیگیری کن.
انتخاب لنز Walk Around برای دوربینهای کانن
لنز مناسب برای دوربین کانن
Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS
و نهایتاً مقایسه 18-135 و 18-200 در دیافراگم و فوکالهای مختلف
کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=678&Camera=474&Sample=0&FLI=3&API=2&LensComp=476&CameraComp=474&SampleComp=0&FLIComp=2&APIComp=2
اگر مارک بدنه قطعی شده برات مقداری هم درباره لنزها بررسی کن تا خریدت کاملاً اگاهانه باشه انشاءالله.
پیشاپیش مبارکت باشه.
سلام دیدم اهل تبریزی گفتم بیام یه سلامی عرض کنم و کمی راهنمایی (اگه از دستم بر بیاد )بکنم.:biggrin:
ببین من خودم یه نیکون با لنز 18-105 گرفتم ولی اصلا اون طوری که ازش انتظار داشتم نبود و در خیلی از موارد توی ذوق میزنه:
لطفا به کمترین فاصله فوکوس هم دقت کنید (مثلا مال من 30 سانتی متره یعنی از فاصله کمتر از 30 نمی تونی فوکوس کنی که واقعا در حد فاجعه است .)
اگر به عکاسی ماکرو علاقه داری بدون که این لنزا اصلا این کاره نیستن.
حتما یه فیلتر (حتی اگه ارزون یا گرون باشه ) بری لنزت بگیر که یه وت خدای نکرده به لنزت آسیب نرسه.
در ضمن من هم مثل آقا وحید فکر می کنم اگه کل پولی که می خواهید برای دوربین بدهید همینه کمی دست نگه دارید!(چون من کل پولم دادم به دوربین و لنز کیت ولی اصلا الان اون چیزی که می خواستم نشد.)
در ضمن من خودم قبلا سونی سایبرشات داشتم بیشتر باهاش حال می کردم (چون قیمتش خیلی کمتر از DSLR ها بود)
البته بعضی ها نظرشون فرق داره ولی ببین در کل اگه بخوای برای لوازم جانبی مثل لنز و فیلتر و فلاش و ... خرج های آنچنانی کنی واقعا می تونی عکس های فوق العاده بگیری ولی اگه نمی تونی زیاد برای لنز و ... خرج کنی (مثل من ) بهتره دست نگه داری.
ویرایش توسط alireza99 : Saturday 6 March 2010 در ساعت 20:45
سلام.
چند نکته :
1- فاصله فکوس حدود 30cm از دهانه لنز (که بهتر است همان 45cm بیان شود) اصلا فاجعه نیست و یک امر عادی در لنزهای غیر ماکرو محسوب می شود.
2- وقتی در موارد اسباب کشی یک پیکان وانت بسیار کارامد تر از یک بنز فول آپشن است، دلیل بر برتری وانت نیست.
بدیهی است که نمی توان یک کامپکت را به علت رنج فوکال لنت بیشتر، برتر از یک SLR دانست. مگر آنکه واقعا برای یک کاربر ، استفاده از هریک از این دوربینها واقعا تفاوتی نداشته باشد که در آنصورت گام زدن در دنیای SLR اشتباه بزرگی است.
آقا نیما. به نظرم اگر در استفاده از SLR مصر هستید، اکیدا توصیه می کنم مدتی را با همان 55-18 که اصلا لنز بدی هم نیست ، سپری کنید و اصراری بر خرید تمام تجهیزات به اندازه تمام پولتان نداشته باشید.
موفق باشید.
مثل اینکه اصلا ربطی به این تاپیک نداشت. لطفا منتقل شود.
از همه دوستان عزیزم خیلی خیلی ممنونم.
یه دنیا مرسی.
بهترین کاری میتونم بکنم اینه 500ِِD رو بخرم و با همین 18-55 کار میکنم تا ببینم در اینده به چه چیزی احتیاج دارم....
تو زندگی باید پله پله جلو رفت.:biggrin:
بازم هم از همتون متشکرم.
18-55هم لنز خوبیه از چند نفر که دارنش پرسیدم.
sony h10 رو امروز فروختم.l
کم کم دارم به جمع SLR ها وارد میشم.