با سلام
بزودی قصد خرید این دوربینو یا d90 رو دارم سوالی که دارم اینه که در هنگام خرید باید به چه مسائلی توجه کنم؟مثلا چجوری بفهمم شاتی نگرفته و یا مسائل دیگه؟
ممنون
سلام حميد جان
چون حدس مي زنم شما اطلاعاتتون تقريبا در تمام زمينه ها خوبه از شما مي پرسم.
من canon 500d دارم. اندازه ي كوچك دوربين اذييتم مي كنه.
پيشنهادتون اگه گريپ هست ميشه بگين چه مدلي بگيرم ؟ در ضمن من آماتور هستم .
با تشكر
شما فقط یه مدل میتونی بگیری BG-E5 که حتما مشکل شما رو بر طرف میکنه.
حامد چرخ انداز
سلام دوستان
یه سوال
فرق بین 500d و x3 در چیه ؟؟؟
اگه فرقی نمی کنه چرا رو همه بدنه ها همین 500d رو نمی نویسن ؟؟؟
اگه فرق میکنه فرقش در چیه ؟
آیا در قیمت هم تاثیری داره؟
لطفا یکی منو روشن کنه :biggrin:
با تشکر
:
سلام دوستم، با توجه به تحقیفات گسترده ای که من در چند ماه اخیر انجام داده ام ، ایکس 3 و 500 دی هیج فرقی ندارند ، جر اینکه ایکس 3 فقط زبان ژاپنی و انگلیسی دارد! همین اما 500 دی علاوه بر این دو زبان عربی ، ترکی ، اسپانیایی ، ایتالیائی آ،لمانی و ... را دارد ، 500 دی فارسی ندارد ! :biggrin:
قیمت ایکس 3 به طور متوسط بین 20 تا 30 هزار تومان از 500 کمتر است
ویرایش توسط Nader Kohansal : Thursday 4 March 2010 در ساعت 02:07
سلام
ببينيد مدل هاي Kiss مختص بازار ژاپنه و در واقع وجودش در كشورهاي ديگر از نظر كمپاني كنن غير قانونيه (نشون مي ده كه از Gray Market خريداري شده). در ايران مشكل زيادي ايجاد نمي كنه ولي شما مثلا اگر ساكن امريكا باشيد و از ژاپن اين دوربين را بخريد و به امريكا ببريد و در امريكا براي دوربين Kiss تان مشكلي پيش بيايد كمپاني كنن امريكا آنرا نه براي گارانتي مي پذيرد و نه حتا براي تعميرات در برابر اجرت و شما مجبوريد براي تعميرش يا به ژاپن سفر كنيد و يا آنرا به تعميركاران متفرقه بسپاريد.
مسئله ي بعدي هم موقع فروشه. شما موقع خريد مثلا 4% زير قيمت مدل XXXD مي خريد ولي موقع فروش مجبوريد حداقل 10% ارزانتر بفروشيد.
فرهاد حسيني