ابتداي آشنايي با اين فروم كلي ذوق كردم و جوگير share كردن اطلاعات و .. بودم. نظر به اينكه دوستان به بنده كم لطف بودند و جواب سوالات من را ندادند -مگر در مواردي- كه البته توي انتقادات فروم هم عرض كردم، دلزده شدم از اينجا طبعا ميلي به فعاليت در اين فروم نداشتم. ولي حالا باز چون از مقالات ارزشمند اينجا استفاده مي كنم ديدم بهتر است بهاي استفاده از فروم را كه همان اشتراك اطلاعات است بپردازم.
بنده اين دوربين را گرفتم از هنگ كنگ. تا پريروز كه تهران رو زير و رو كردم و كسي نداشت. قيمتي كه برام در اومد 930 هزار تومن بود و الان 2 روزه كه كلي باهاش كيف مي كنم.
البته با اين قيمت علاوه بر محتويات اصلي يك كارت 4 گيگ و يه باتري اضافه و يك كيف و سه پايه ي هرچند با كيفيت نه چندان خوب هم بود.
توي جعبه دقيقا همان عكسي بود كه يكي از دوستان توي همين تاپيك گذاشته بود. با اين تفاوت كه به جاي اون cd دستنويس 4-5 تا cd بود كه منوال ها و .. به زبان هاي مختلف بود.
بسيار دوربين خوشدستي ست و چون من اولين دوربين slrم هم هست، كلي ذوق مرگ مي شوم با ايزوي 3200 , full hd و ساير مشخصات اش
در مورد خريد هم با تمام فروشنده ها تماس داشتم. زودترين وعده آوردن اين دوربين را به ترتيب فروشگاه پيكسل پايتخت داد و بعد هم نيكونگرش ميدان وليعصر و نورنگار. از يك هفته تا آخري يك ماه. بقيه هم كلا بي اطلاع بودند.
اينها اطلاعاتي بود كه طي اين مدت در مورد خريد اين دوربين به دست آوردم. گفتم شايد به درد بقيه بخورد. :)