صفحه 46 از 72 نخستنخست ... 36 42 43 44 45 46 47 48 49 50 56 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 451 تا 460 , از مجموع 718
Like Tree842تشکر

موضوع: Canon EOS 500D / Rebel T1i / Kiss X3

كاربر همراه ARA-RF آواتار ها
    تشکر کرده
    496

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 500D

نقل قول نوشته اصلی توسط saed_violin نمایش پست ها
    من 1000 دی دارم رم 16 گیگ قرار دادم داخلش و ساپورت هم میکنه به راحتی
    منتها چیزی که هست همیشه میگم ای کاش جای 16 گیگ رم 3 تا رم چهار گیگ میخریدم چون داشتن 3 تا رم 4 گیگ خیلی بهتر از یک رم 16 گیگ هست چون چهر گیگ هم به سادگی پر نمیشه
    سلام
    بله در مورد داشتن چند رم به جای یک رم درست می فرمائید. چون اگر چند رم داشته باشید با خرابی یکی از انها باز هنوز شما رم دارید!
    ولی خوب من دفترچه رو که نگاه می کردم چیزی در این مورد ننوشته بود خواستم بدونم که تا چه مقدار رم رو پشتیبانی می کنه.
    Canon 500D + 18-55 + 55-250

كاربر همراه E.Fattahi آواتار ها
    تشکر کرده
    1252

با سلام
    راستش یه چیزی به ذهنم رسید که خواستم از دوستان 500D بپرسم(خصوصا جناب مطهری)

با یه لنز ماکرو مثل sigma 150 از یه چیزی فیلمبرداری کرد کیفیتش در حد عکسی میشه که با همون لنز میشه گرفت؟؟؟؟نمیدونم سوالم واضحه یا نه؟میخوام بدونم کیفیت فیلمبرداریش با یه همچین لنزی از یه شی نزدیک چطوره؟چون اگه اینطور باشه به نظر میاد که فیلمبرداری DSLR ها خیلی به درد بخوره و یه جوری گوی سبقتو در این موارد از دوربین های خاص فیلمبرداری میگیره.فکر کنید یه موجود ریز رو با این لنز فیلمبرداری کرد و بعد با یه TV فول اچ دی نگاه کرد.به نظر خیلی جالب میاد.
    ممنون
    Samsung Nx2000
    Instagram

كاربر همراه ARA-RF آواتار ها
    تشکر کرده
    496

نقل قول نوشته اصلی توسط ebi66_boukan نمایش پست ها
    با سلام
    راستش یه چیزی به ذهنم رسید که خواستم از دوستان 500D بپرسم(خصوصا جناب مطهری)

با یه لنز ماکرو مثل sigma 150 از یه چیزی فیلمبرداری کرد کیفیتش در حد عکسی میشه که با همون لنز میشه گرفت؟؟؟؟نمیدونم سوالم واضحه یا نه؟میخوام بدونم کیفیت فیلمبرداریش با یه همچین لنزی از یه شی نزدیک چطوره؟چون اگه اینطور باشه به نظر میاد که فیلمبرداری DSLR ها خیلی به درد بخوره و یه جوری گوی سبقتو در این موارد از دوربین های خاص فیلمبرداری میگیره.فکر کنید یه موجود ریز رو با این لنز فیلمبرداری کرد و بعد با یه TV فول اچ دی نگاه کرد.به نظر خیلی جالب میاد.
    ممنون
    سلام
    البته ببخشید که من آقای مطهری نیستم! ولی خوب طبق دفترچه زمانی که شما در حالت فول HD فیلم برداری می کنید اگر بخواهید فریمی از فیلم رو بردارید معادل 2 مگاپیکسل خواهید بود! پس به هیچ عنوان شما کیفیتی که بوسیله عکس ملاحظه می کنید رو در خواب هم شاید با فیلم برداری نبینید!
    برای اون کیفیتی که شما مثال زدید فکر می کنم دوربین های فول HD چند میلیونی هم جواب نده چه برسه به اینها!
    کیفیت فیلم برداری این دوربین های در روز بسیار خوب و در نور کم ( نه خیلی کم) نسبتا قابل قبوله! البته اگر ایشون اون لنز و .... رو داشته باشند میتونن یک فیلم تهیه کنن تا همه به قضاوت بنشینیم!
    E.Fattahi و BERLANO تشکر می‌کنند.
    Canon 500D + 18-55 + 55-250

كاربر آشنا A-Rezaie آواتار ها
    تشکر کرده
    773

سلام
    سال نو مبارك

بچه هاي 500d‌،‌يه سوال ....

كسي مي دونه براي تنظيم exif ،تو 500D چطور بايد عمل كرد؟ ؟ ؟

روز خوش

تشکر کرده
    1252

نقل قول نوشته اصلی توسط ARA-RF نمایش پست ها
    سلام
    البته ببخشید که من آقای مطهری نیستم! ولی خوب طبق دفترچه زمانی که شما در حالت فول HD فیلم برداری می کنید اگر بخواهید فریمی از فیلم رو بردارید معادل 2 مگاپیکسل خواهید بود! پس به هیچ عنوان شما کیفیتی که بوسیله عکس ملاحظه می کنید رو در خواب هم شاید با فیلم برداری نبینید!
    برای اون کیفیتی که شما مثال زدید فکر می کنم دوربین های فول HD چند میلیونی هم جواب نده چه برسه به اینها!
    کیفیت فیلم برداری این دوربین های در روز بسیار خوب و در نور کم ( نه خیلی کم) نسبتا قابل قبوله! البته اگر ایشون اون لنز و .... رو داشته باشند میتونن یک فیلم تهیه کنن تا همه به قضاوت بنشینیم!
    با تشکر از جوابتون.
    راستش اینکه من اسم جناب مطهری رو بردم بیشتر به خاطر این بود که ایشون اون لنز رو دارن و گرنه شما جای استادی دارید.
    راستش من دوربینم HD هست ازش راضیم چه برسه به Full HD.منم منظورم بیشتر فوکوس و کیفیت بود و رزولیشن بالای عکس منظورم نبود چون همین رزولیشن 2 مگا پیکسل برای فیلمبرداری یه دنیاست و بالاتر از این اگرم باشه و قراره بیاد از محدوده چشم خارجه.بیشتر منظورم فیلمبرداری از یه شی نزدیک مثل همون زنبوری که جناب مطهری ازش عکس گرفته بودن.فکر کنید فیلمش با اون کیفیت خیلی (برای من)جالبه.چون به قول شما دوربین های گرون قیمت هم از پس این کار به احتمال زیاد بر نمیان.هر چند اون موقع تمرکز روی سوزه و .... هم کلی تمرکز میخواد.
    ویرایش توسط E.Fattahi : Sunday 28 March 2010 در ساعت 02:17 دلیل: تکمیل
    Samsung Nx2000
    Instagram

كاربر همراه BERLANO آواتار ها
    تشکر کرده
    2760

سلام
    راستش درسته که سوالتون رو تو این تاپیک مطرح کردید، ولی سوال یه سوال کلی است، بنابراین دوستان هم اگر نظری دارن مثل آقای ARA-RF ممنون میشم نظرات رو کامل کنن

راستش تفاوت یه لنز شارپ و غیر شارپ اگر مد نظرتون هست فکر نکنم در فیلمبرداری اونقدری که در عکس برداری قابل مشاهدست در فیلم برداری محسوس باشه. منم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که فیلم برداری دوربینهای اس ال آر از خیلی از دوربینهایی که معمولا با هدف فیلمبرداری می گیریم بالاتره(در مورد خود من در مقایسه با دوربین فیلمبرداریم صادقه)

در هر حال فکر می کنم فیلم برداری با اس ال آر و یه لنز ماکرو از اجسام یا حیوانات ریز با جزییات بالا و دیدنش در تلویزیون اچ دی باید تجربه جالبی باشه و حدسم با نتیجه ای فراتر از انتظاره

اتفاقا از همون زنبورهای عسل با همون لنز فیلم برداری کردم، البته چون از ال سی دی تصویر رو میدیدم که رو به افتاب بود، فوکوس دستی رو به سختی انجام می دادم، ولی نتیجش رو به ذهنم نرسیده بود که تو تلویزیون اچ دی امتحان کنم:biggrin: (اگر یه بار امتحان کردم نتیجش رو حتما میگم به شما :cool:)
    E.Fattahi و sardar تشکر می‌کنند.
    میلاد مطهری

Instagram
    Gears

كاربر آشنا sardar آواتار ها
    تشکر کرده
    178

نقل قول نوشته اصلی توسط a_d500 نمایش پست ها
    سلام
    سال نو مبارك

بچه هاي 500d‌،‌يه سوال ....

كسي مي دونه براي تنظيم exif ،تو 500D چطور بايد عمل كرد؟ ؟ ؟

روز خوش
    سلام
    سال نو شما هم مبارک.
    نیاز به تنظیمات خاصی نیست،وقتی شما عکس میگیرید اطلاعات اگزیف هم با عکس save میشه.فقط ساعت و تاریخ دوربین رو تنظیم کنید.
    برای مشاهده اگزیف--> right click-->properties-->details
    یا acd see,light room و ....
    A-Rezaie تشکر می‌کند.
    CANON EOS 50D,24-105 L f4,50mm f1.8
    NIKON FM10,35-70mm
    -------
    باش چو شطرنج روان خامش و خود جمله زبان

تشکر کرده
    1252

نقل قول نوشته اصلی توسط BERLANO نمایش پست ها
    سلام
    راستش درسته که سوالتون رو تو این تاپیک مطرح کردید، ولی سوال یه سوال کلی است، بنابراین دوستان هم اگر نظری دارن مثل آقای ARA-RF ممنون میشم نظرات رو کامل کنن

راستش تفاوت یه لنز شارپ و غیر شارپ اگر مد نظرتون هست فکر نکنم در فیلمبرداری اونقدری که در عکس برداری قابل مشاهدست در فیلم برداری محسوس باشه. منم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که فیلم برداری دوربینهای اس ال آر از خیلی از دوربینهایی که معمولا با هدف فیلمبرداری می گیریم بالاتره(در مورد خود من در مقایسه با دوربین فیلمبرداریم صادقه)

در هر حال فکر می کنم فیلم برداری با اس ال آر و یه لنز ماکرو از اجسام یا حیوانات ریز با جزییات بالا و دیدنش در تلویزیون اچ دی باید تجربه جالبی باشه و حدسم با نتیجه ای فراتر از انتظاره

اتفاقا از همون زنبورهای عسل با همون لنز فیلم برداری کردم، البته چون از ال سی دی تصویر رو میدیدم که رو به افتاب بود، فوکوس دستی رو به سختی انجام می دادم، ولی نتیجش رو به ذهنم نرسیده بود که تو تلویزیون اچ دی امتحان کنم:biggrin: (اگر یه بار امتحان کردم نتیجش رو حتما میگم به شما :cool:)
    ممنون از جوابتون
    راستی من تاکییدم روی لنز ماکرو بود به دلیل قابلیت زوم و فوکوس رو اشیا نزدیک.چون دوربین های فیلمبرداری معمولی فکر نکنم قادر به فوکوس روی همچین اشیا نزدیکی باشن.در کل برای خیلی از موارد تجربه ی جالبی میشه.
    Samsung Nx2000
    Instagram

كاربر همراه BERLANO آواتار ها
    تشکر کرده
    2760

چون دوربین های فیلمبرداری معمولی فکر نکنم قادر به فوکوس روی همچین اشیا نزدیکی باشن
    دوربینهای فیلم برداری هم در حال حاضر این قابلیت رو دارن، دوربین فیلم برداری خودم (هندی کم سونی، که خیلی هم جدید نیست)، با فعال کردن مد ماکروش قادر به فوکوس کردن از فاصله تقریبا 20 سانتیه (در انتهای فاصله کانونیش!)، همانند لنز 150 سیگما، اما بزرگنمایی رو مقایسه نکردم تا حالا !
    E.Fattahi تشکر می‌کند.
    میلاد مطهری

Instagram
    Gears

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط ebi66_boukan نمایش پست ها
    چون اگه اینطور باشه به نظر میاد که فیلمبرداری DSLR ها خیلی به درد بخوره و یه جوری گوی سبقتو در این موارد از دوربین های خاص فیلمبرداری میگیره.فکر کنید یه موجود ریز رو با این لنز فیلمبرداری کرد و بعد با یه TV فول اچ دی نگاه کرد.به نظر خیلی جالب میاد.
    ممنون
    سلام:

اولین بار که قابلیت فیلمبرداری روی دوربین های Slr ارایه شد ( D90 ) شاید این قابلیت خیلی ملموس نبود اما بعد از ارایه 5DII و آن کلیپ تبلیغاتی معروف آقای Vincent Laforet و آن موزیک زیبا با کارگردانی خاص خود استفاده بهینه از فیلمبرداری HD دوربین های Slr مورد استقبال زیادی ( از حرفه ای های این کار ) قرار گرفت. البته ممکن است هنوز ابتدای این راه باشد و ان ظفل اکنون دوران نوجوانی خود را سپری میکند اما پیشنهاد میکنم حتما آن کلیپ را ببینید.

کلیپ مورد نظر که لنزهای زیادی در آن استفاده شده بود ( لنز 100 مکرو کانن هم اگر خاطرم باشد جزو لنزهای مورد استفاده بود )، نمونه هایی کوتاه در حد چند ثانیه ( بدون پردازش البته با حجم بالا ) در سایز فول اچ دی هم داشت که میتوانید کیفیت آنرا ببینید و خودتان ارزیابی داشته باشید.

قبلا در این خصوص صحبت شده که ویژگی بارز فیلمبرداری با دوربین های Slr ( با در نظر گرفتن محدودیت های کنونی ) استفاده از لنزهای متنوع و قابلیت سنسور های آن از حساسیت و کنترل عمق میدان و بوکه های بسیار زیبا و ...

استفاده از این دوربین ها رو برای کاربران حرفه ای و پرو ... با دوربین های متعارف دیگر تا حدودی متمایز میکند البته دوربین های فیلمبردای حرفه ای بسیار گران قیمت دیگر هم که مبحثی است جدا

موفق باشید
    farhad44 و E.Fattahi تشکر می‌کنند.

صفحه 46 از 72 نخستنخست ... 36 42 43 44 45 46 47 48 49 50 56 ... آخرینآخرین