سلام
آیا براتون اتفاق افتاده که در نور روز و به قول خودتان نور کافی عکس بگیرید و صورت یا جسم مورد نظر سیاه یا تاریک بشه
در اینجا گرچه نور زیاد است اما فلاش زدن برای کاستن از این حالت لازم است که در اصطلاح عکاسی به این پروسه
shooting in strong sunlight or against the sun itself می گویند.
محمــــــــــــــدی
لنز را با فشردن دکمه ای در سمت راست دوربین از ماونت خارج کنید دوربین رو بصورتی که دریچه لنز رو به شما و پایین آن به طرف بالا باشد (اصطلاحا) کله پا در دست بگیرید حالا اگر از قسمت دریچه دوربی به طرف پایین نگاه کنید فوکوس اسکرین رو می بینید ضمنا توصیه میکنم که بقول خودتون( کمی اماتور ) هستید اقدام به این کار نکنید.
این هم پوار
ویرایش توسط gioumtell : Wednesday 7 April 2010 در ساعت 20:21 دلیل: پوار
محمــــــــــــــدی
با تشكر از جواب كاملتان .بعد از مطالعه دفترچه متوجه شدم كه اين موضوع به صراحت ذكر شده است.البته وقتي من دوربين را در حالت بدون فلاش نيزدر نور روز قرار ميدهم كيفيت عكس هيچ فرقي با وضعيت فلاش دار نميكند.
من در ابتدا فكر ميكردم كه تنظيمات دوربين اشتباهي است كه حالا متوجه شدم وضعيت نرمال است.
وقتي كيفيت عكسهاي دوربين نيكون D80 دوستم را با دوربين 500D خودم مقايسه ميكنم كيفيت دوربين نيكون به وضوح بالااست.البته كيفيت عكسهاي دوربين خودم در حد قابل قبولي است ولي وقتي مقايسه ميكنم اختلاف مشهوداست و عكسهاي نيكونبه مراتب شارپ و زنده تر است.
لازم به ذكراست كه دوستم لنز دوربين را عوض كرده ولي مال من همان لنز كيت اصلي است.
سئوال من اين است كه آيا من ميتوانم با تعويض لنز كيفيت عكس را افزايش دهم؟
آيا كسي تجربه تغيير لنز و افزايش قابل توجه كيفيت عكس را دارد؟
من همین امروز این دوربین رو خریدم. اول بین این دوربین و دوربین نیکون 5000دی شک داشتم. ولی به دلیل مگاپیکسل بیشتر و صفحه ال سی دی بهتر و اینکه در آینده لنز خریدن برای این دوربین راحت تره ، کنون رو انتخاب کردم. (البته مشکل اون دوربین نیکون که به مشکل برق رسانی داخلیش مربوط می شد و احتمال داشت دوربینی که من می خرم هم این مشکل رو داشته باشه هم بی تاثیر نبود)
قیمت تمام شده این دوربین امروز برای من 904000 تومان (همراه با یک یو وی و بیمه و یک مموری 8 گیگ) شد. کاتالوگ ها و دفترچه هایش همه به زبان ژاپنی هستند. فعلا گذاشتم که شارژ بشه تا فردا بشینم باهاش ور برم.
اگه دفترچه راهنما حتی به زبان انگلیسی هم داشت خیلی بهتر بود.
سلام دوستان..
من دیروز همین دوربین canon eos 500D رو گرفتم..بنظرم خیلی کارش عالیه..
فقط یه ابهام دارم که با دوربین تونستم عکس های پشت سر هم بگیرم اما در این حالتی که پیدا کردم باید دکمه شاتر رو فشار بدی تا عکس بگیره و با سرعت 3.6 عکس در ثانیه مجازه..میخوام بدونم نمیشه طوری تنظیم کرد که اتوماتیک مثلا تو هر ثانیه 3 تا بگیره. دیگه من هی دکمه شاتر رو فشار ندم..؟:biggrin:
دفترچه 500D به انگلیسی:
228 صفحه. 6 مگابایتکد:http://gdlp01.c-wss.com/gds/6/0300002246/01/eosrti-eos500d-imh-en.pdf