سلام به همگی
از دوستان ممنون میشم اگه بفرمان : تو D500 دکمه مشکی کوچک زیر شستی تغییر لنز چیه و مورد استفادش برای چیه ؟
سلام
دکمه DOF و یا Depth-of-Field Preview Button
وقتی از دوربین استفاده می کنید دیافراگم در باز ترین حالت هست تا نور به خوبی از لنز بگزرد و شمادر ویزر ببینی با فشار دادن این دکمه دیافراگم به اندازه تعیین شده تنگ میشه و شما می توانید عمق میدان را قبل از عکس گرفتن ببینی.
حامد چرخ انداز
دوستان این فروم هم وقت بخیر
دیروز واسه امتحان یه لنز 105-24 روی 500 D بستیم . مشکلی غیر از عکاسی پیش اومد نتونستیم باهاش کار کنیم . . ولی یه چیزی عجیب بود که این لنز واسه بدنه 500 D یه خورده سنگین و نامانوس میومد . دوستانی که این تیپ لنز یا سنگینتر رو 500 D بستن لطف کنن بگن آیا مشکلی واسه بدنه پیش نمیاد . البته گفته باشم که لنز مذکور رو از بدنه یه 5D وا کردیم . شاید این تفاوت ارگونومی دوربین ها باعث شده اینطور بنظر بیاد . ممنون میشم اگه دوستان نظر بدن.
مشکلی که پیش نخواهد آمد و گر نه هیچ کس این لنز رو روی Entry Level ها استفاده نمی کرد. منتها در به کار گیری لنز های بزرگ و سنگین باید به نحوه حمل و در دست گرفت دوربین یا استقرار روی سه پایه دقت کرد و طوری گرفت که ممان خمشی زیادی به محل اتصال وارد نشود. ( مثلا از وسط لنز؛ تقریبا به قسمی که مرکز جرم دوربین و لنز را بگیرید. در این صورت فشار به کمترین میزان خود می رسد. )
به محل اتصال مانت می گن به گمانم. چیزهایی که در پست قبلی گفتم منطقا درسته ولی در عمل نمی دونم. فکر می کنم
فکر می کنم آقای مهرداد بن عباس این لنز رو روی بدنه 450 دی داشتند. می تونید از ایشون عملکردش رو بپرسید. در ضمن فکر نمی کنم از 70 - 200 ƒ 2.8 سنگین تر باشه. ( که این لنز هم روی این بدنه ها بسته می شه و بعضی از دوستان تو امضاشون نوشتند. )