پس با این صحبت ها مزیت های 50D نسبت به 500D منتهی می شه به سرعت شاتر بالاتر سرعت عکس برداری بالاتر و جنس بدنه مقاومتر؟؟؟
پس با این صحبت ها مزیت های 50D نسبت به 500D منتهی می شه به سرعت شاتر بالاتر سرعت عکس برداری بالاتر و جنس بدنه مقاومتر؟؟؟
سیّد علی هاشمی نیاSONY α7 III + SONY FE 24-105 F/4 G OSS + Godox V860IIS + Godox X1S + Godox AD600BM + Case LOGIC XNSLR-4
بنظرتون تا 2 هفته دیگه به 700 تومان میرسه؟
یکی از عللی که نتونستم با دوربین خوب کار کنم این بود که عکاسی را با کونیکا a200 یاد گرفته بودم و فرض مثال ذهنی بر این بود شباهت زیادی به هم دارند ولی اینطور نبود
مثلا مد ca بود که اصلا نمیدونستم چیه( و نمیدونم)
یا مد آپارچر و شاتر که بر خلاف a و s بر روی کونیکا به av و tv تبدیل شده بود
علی ایها الحال عکسهارو بهترینشون رو برایتان بزودی آپ میکنم تا ببینید ولی بنده بیشتر از همه به لنز مشکوکم!
My cams
Canon eos 500D +18 55 IS+UV Filter kenko
Canon ixy25(ixus 85
سیّد علی هاشمی نیاSONY α7 III + SONY FE 24-105 F/4 G OSS + Godox V860IIS + Godox X1S + Godox AD600BM + Case LOGIC XNSLR-4
جای کلمه مزیت در پست شما تفاوت را جایگزین کنیم بهتر است
بدیهی است در بسیاری موارد تعریف مزیت ( یک دوربین ) تابعی از سلیقه شخصی افراد خواهد بود. هر چند میکرو اجسمنت روی 50D یک مزیت انکار ناپذیریست و ...
در آن جملات " تفاوت " منظور ( من )بوده است نه مزیت وصرفا اشاره و آگاهی دادن به این موضوع .... تا دوستان با دقت به این موارد با توجه به سلیقه به انتخاب بهتری برسند.
به هر شکل حق با شماست اگر مزیت را در آن جملات در نظر بگیریم... اما الان که دقت میکنم نمیدانم چرا من در پست قبل مفهوم تفاوت را از آن استخراج کردم
اگر ممکن اس دوستان از منابع دیگر مطلب پست 90 رو برسی کنن.
آیا واقعا عملکرد سنسور 500D نسبت به 50D در ایزو های بالا بهینه شده؟
:confused:
وچرا نمونه های 50D رو به زردی منماید. در صورتی که 500D و 5D و دیگر دوربین ها با هم تفاوت رنگ ندارند!
آیا این از شرایط نوری متفاوت است یا لنز متفاوت یا....ویا از خود دوربین است؟
(برای مشاهده بهتر نمونه ها به همان لینکی که در پست 90 قرار دارد مراجعه فرمایید)
[سایت imaging resource.
canon 50 d iso 3200
canon 500 d iso 3200
canon 50 d iso 3200
canon 500 d iso 3200
عکسها کراپ شده است
به نظر من از لحاظ عملکرد نویز بسیار به هم نزدیک هستند
ظاهرا در این تساویر نویز کاملا پایاپای است.
باز هم از دوستان خواهشمندم که اگر منبع دیگری سراغ دارند کمک بفرمایند.
دو نمونه کاملا متفاوت داریم که این دو نمونه برای مقایسه کافی نیست.:(
حد اقل یک نمونه دیگر احتیاج است تا به نتیجه برسیم.