متوجه شدم اشتباهم کجا بود. من عکس را باید در سایز اصلی همیشه بررسی کنم تا در سایزهایی که احیانا بهم ارائه میشه. مرسی :)
در این که این ایزو خیلی ویژه است تقریبا مطمئنم بودم چون سایتها معمولا ایزوی بالای 3200 را در بین ایزوها نمیزنند و می گویند در شرایط نوری خاص ولی در این یکی خیلی جاها نوشته بود 12800 و من فکر کردم شاید داره به چیز عادیی تبدیل میشه
راستش من اصلا در حدی نیستم که بخواهم روی این ایزوها کار کنم و تازه در فکر ورود به این عرصه عکاسی هستم :) برای یک عکاس فوق آماتور به نظر شما ایزو 3200 چقدر میتواند کاربرد داشته باشد؟
ای کاش یک جدولی بود که میگفت برای یک عکاسی که تازه از صفر شروع میکنه معمولا و احتمالا انقدر از عکسها با ایزوی 100 است، آنقدر درصدش با ایزوی 200 و ... :(

842تشکر
842تشکر LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

پاسخ: ایزوی 12800
 پاسخ: ایزوی 12800
				 نوشته اصلی توسط QashQai
 نوشته اصلی توسط QashQai

ببينم اين دوربين در خارج از كشور هم قيمت اش اول بالاست و بعد افت مي كند؟ منظورم اينه كه تجربه قبلي ها اينطور بوده؟ چون من يكي از دوستانم از چين مياد يك ماه ديگه  مي تونم بگم اون برام بياره. البته بايد قيد گارانتي .. رو بزنم در اونصورت. ژيشنهاد مي كنيد اين حالت رو؟ يا باااااز صبر كنم از همين جا بگيرم؟:confused:
  ببينم اين دوربين در خارج از كشور هم قيمت اش اول بالاست و بعد افت مي كند؟ منظورم اينه كه تجربه قبلي ها اينطور بوده؟ چون من يكي از دوستانم از چين مياد يك ماه ديگه  مي تونم بگم اون برام بياره. البته بايد قيد گارانتي .. رو بزنم در اونصورت. ژيشنهاد مي كنيد اين حالت رو؟ يا باااااز صبر كنم از همين جا بگيرم؟:confused: