خوب شما كه حالا اومدي
شا هيچي نميدوني د موردش
من چه جوري ميتونم اين فرمت درست كنم.
خوب شما كه حالا اومدي
شا هيچي نميدوني د موردش
من چه جوري ميتونم اين فرمت درست كنم.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام خدمت دوستان بزرگوار
آقا یه دو ماهی هست که به خاطر مشغله ریاد اصلا نرسیدم دوربینو نگاهش کنم.یادم افتاد گفتم بپرسم باطریهارو در بیارم بهتره خالیش کنم بهتره،نیمه خالی باشه؟
لطفا راهنماییم کنید.ممنون
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
فوری
سلام دوستان میشه طریقه نصب فارمر یا همون اپدیت این دوربین رو اموزش بدین؟ گویا دو روش وجود داره ...
ممنون :X
نظر دوستان رو به این نمونه عکس های کاملا وطنی جلب میکنم!!!!!
اگه اینجوری باشه من تا دم کارخونش هم میرم تا یکیشو بخرم!
http://aks.akkasee.com/photos/plist/2/id/DESC/?search[name]=&search[camera_main_id]=14&search[camera_sub_id]=542&search[camera_text]=&search[lens_main_id]=&search[lens_sub_id]=&search[lens_text]=&search[shutter_id]=&search[diaph_id]=&search[sensor_reso_id]=&search[filter_id]=&search[filter_text]=&search[iso_id]=&search[film_id]=&search[scanner]=&search[user_group]=&search[site_groups][10]=15&submit_search=%2B%25D8%25AC%25D8%25B3%25D8%25A A%25D8%25AC%25D9%2588%2B&
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
کدوم عکس منظورتون هست؟این که لینک صفحه گالری هست که دوربینهاش هم متنوع هست.
سلام
عکسها خوب هستن ولی نه دیگه خیلی .
با هر دوربینی اگه واقعا بخواهید ازش استفاده کنید میشه به چیز های چند برابر اونکه بقیه میرسند برسید . این هم همینطور .
ولی در کل زیاد جالب نیست توی فاصله کانونی های بلند ca خیلی آزار دهنده است سنسور هم زیاد جالب نیست و ... .
اگه می خواهید تا دم کارخونه برید یک s200 بگیرید . هم سالاره هم خروجیش خدابرابر بهتر از hs10 . کلا فکر میکنم زیاد دوربین جالبی نیست . اما یک چیزایی داره که کاملا وسوسه بر انگیزه مثل فیلمبرداری پر سرعت 1000 fps . ولی روی عکس هاش زیاد حساب باز نکنید مخصوصا شما که با slr کار می کنید و باید کلی به عکس ها ور برید تا به این صورت در بیان .
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
باید کل لینک رو copy کنید .
اینجا کلیک کنید
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head