يه سوال ميشه روي اين دوربين دكلانشر وصل كرد يا نه
لطفا اگر کسی لینک دفترچه فارسی یا فیلم آموزشی در مورد این مدل داره لینک قرار بده
سلام من hs 20 دارم اما چون موضوعی در مورد این دوربین نبود،ترجیح دادم سوالمو همین جا بنویسم.
من تازه کار عکاسی رو شروع کردم،یه کیت فلش 160 ژول خریدم،اما سوالم الان اینه:
اصلا رادیو فلش به دوربین hs20 میخوره؟
و اگه نمیخوره،باید چه کنم؟
این فلش ها که با رادیو فلش کار میکنن و واسه یه لحظه فلش میزنن،آیا میشه بدون رادیو فلش هم ازش استفاده کرد ؟ یعنی به صورت دائم روشن باشن تا من عکسمو بگیرم و خودم خاموشش کنم؟؟؟!!!! لطفا جواب بدین
کیت فلشم الان پیشم نیست که اینا رو امتحان کنم.
اگه شما میدونین بهم بگین لطفا.ممنون
عرض سلام خدمت همه
من جدیدا یه دوربین hs10 از یکی از دوستان خریدم
یه سوال دارم ، در محیط اتاق و شب ، تمام چراقها هم روشن ، عکسهایی که میگیرم تاره ، یعنی وقتی در اندازه واقعی عکس رو باز می کنم شفاف نیست ، اوضاع زمانی بدتر میشه که با پرینترم بهترین عکسی که گرفتم رو چاپ می کنم ، واقعا کیفیت عکس خنده داره (اینم بگم که همین پرینتر عکسهایی که دانلود می کنم رو با بهترین کیفیت چاپ می کنه)
حالا سوال اینجاست که تو محیط اتاق چه تنظیماتی رو اعمال کنم که بهترین عکس ها رو بندازم
ممنونم
این دوربینها با نور کم شدیدا به مشکل برمیخورن و حتی در پایینترین ایزو هم مشکل دارن
اما خوب برای تست از سه پایه استفاده کنید و ایزو را روی کمترین عدد ممکن قرار دهید و دوباره تست را انجام دهید ببینید نتیجه تغییر میکند یا خیر در ضمن برای راهنمایی بهتر حتما نمونه عکس در تاپیک قرار دهید.