Back for Good
سلام
حتماً ، نصب كنيد كاركرد دوربين خيلي بهتر خواهد شد .
موفق باشيد
برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی کشم ، چراغ می افروزم.
زرتشت
اينم لينكش firmware
برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی کشم ، چراغ می افروزم.
زرتشت
سلام دوستان،
من چند ماهی این دوربین دارم و نسبتا ازش راضیم
چند سوال
1- اگر به فیلمی که با دوربین گرفتین به دقت گوش کنید یک نویز نوسانی (مثل صدای شارزر موبایل) میشنون. اول فکر کردم صدای موتور فوکوس دوربین و گذاشتم جلوی دیوار و در سکوت کامل چند دقیقه فیلم گرفتم که باز نویز داشت. دوستان دیگه هم این مشکل و دارن یا دوربین من مشکل داره؟
2- من ِرنج دینامیکی (DR) دوربین و در هیچ کدام از حالت های عکاسی(Auto, M,A,...) نمی تونم تغییر بدم میرم تو منو فقط گزینه 100 روشنه 200 و 400 خاموشه! چه کنم؟
3-من هنوز با آلارم باتری مشکل دارم V1.04 آپدیت کردم نوع باتری هم درست انتخاب شده مثلا بعد از 2-3- ساعت عکاسی آلارم میده بعد تا 2 روز میشه عکس گرفت!
همین،
خوش باشید
سلام دوستان...
من امروز دوربین fuji hs10 گرفتم به قیمت 390 تومن
s200 هم موجوده به قیمت 405 تومن
حالا خودم دو به شک موندم...چون میتونم ببرم hs10 رو تا یک هفته پس بدم و s200 بگیرم
به نظر شما ارزششو داره این کارو بکنم
واقعا موندم کدوم یکی میتونه بهتر باشه؟؟؟
واقعا اگه تنها مزیت hs10 نسبت به s200 فیلمبرداریش باشه به نظر من ارزش نداره چون حداقل باید 50000 تومن هم پول باطری و شارژر بدم و دردسرهای باتری قلمی و تازه این دوربین رو برای عکاسی میخوام نه فیلمبرداری
لطفا راهنمایی کنید و قاطعانه بگید کیفیت و مزیت های کدوم یکی از این دو دوربین میتونه راضی کننده باشه و پشیمون نشم!!!
خیلی خیلی خیلی ممنون
ویرایش توسط nima.moosavy : Sunday 21 August 2011 در ساعت 04:01
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم