ببخشید. خیلی اف تاپیک شد. این لینک برای مقایسه باتری های شارژی معروف هست. یه نگاهی بندازید بد نیست
ببخشید. خیلی اف تاپیک شد. این لینک برای مقایسه باتری های شارژی معروف هست. یه نگاهی بندازید بد نیست
پویا پریدل
سلام
از دوستانی که این دوربین را دارند یک سوال داشتم
اینکه مصرف باتری hs10 به چه صورت هست
تا جایی که حتی شنیدم تا 30 40 شات بیشتر کفاف نمیده :O
علیرضا عابدانایــــــــن نیــــــــز بگــــــــذرد
این دوربین یه مشکل نرم افزاری داره که توی اپ دیتی که براش ارائه شده قابل حل هست اگرچه به شخصه نتونستم دوربین رو اپ دیت کنم و ارور میداد . مشکل این هست که خیلی زود شاید به قولی بعد از 50 تا شات چراغ یا علامت اخطار کاهش باطری روشن میشه ولی این مشکل فقط ظاهری هست و تا همون 200 تا یا بیشتر رو جواب میده .
سلام
با اجازه دوستان حدود 1 ماه هست كه اين دوربين رو با 4 تا باتري شارژ سوني خريدم.
در رابطه با مصرف زياد باطري اينطور كه ميكن خيلي هم بد نيست و من حداقل 180 تا 200 شات (با فلاش و بدون فلاش ) با باطري سوني گرفتم.
از نظر كيفيت عكس هم چيزي از sx30 كم نداره ( بجز ماكرو ) ضمن اينكه موقع عكاسي بلحاظ استيل و زوم دستي حس بسيار خوبي رو نسبت به مدلهاي ديگه به آدم ميده.
يكي از مشكلاتش نشون دادن زود هنگام اخطار اتمام باطري هست كه از زماني كه نشون ميده حد اقل 70-80 شات ميتوني بگيري كه البته تو نرم افزار جديدش كه توي سايت fujifilm ارائه داده و من آپديت كردم اين مشكل برطرف شد.
سلام
ممنون از پاسخ شما جهت اطلاع سایرین با firmware updates - 1.01 and 1.02 این مشکل حل میشود این هم لینک اپدیت
خب ظاهرا بزرگترین مشکل این دوربین که مربوط به مسائل باطری بود حل شد و حالا میشه با اطمینان این مدلو پیشنهاد داد و روش فکر کرد
Back for Good
دوستان من یه مشکلی با اپ دیت اچ اس 10 دارم . الان firmware دوربین ورژن 1 هست و برای اپ دیت لینکی که روی سایت فوجی وجود داره نسخه 1.02 و وقتی که میخوام اپ دیت رو انجام بدم ارور میده و میگه کنسل باید بشه . حالا سوالی که دارم این هست که ایا اول باید از نسخه 1 به 1.01 و بعد به 1.02 اپ دیت بشه ؟ اگر اینطور هست کسی از دوستان لینک دانلود نسخه 1.01 firmware رو داره چون روی سایت فوجی هرچی گشتم لینک نسخه 1.01 نیست لطفا کمک کنید با تشکر
این هم بد نیست برای اطلاع دوستانی که اچ اس 10 دارن توی فروم دی پریویو این بحث رو یکی مطرح کرده : FIRMWARE 1.03 Released HS10
http://forums.dpreview.com/forums/re...5&changemode=1
FinePix HS10 / HS11 Firmware (camera control software) Update Ver.1.04 آپدیت جدید
http://www.fujifilm.com/support/digi...hs10/fupd.html
سلام دوستان
من میخوام برای این دوربین فلش تهیه کنم ولی نمیدونم چه فلشهایی با این دوربین همخوانی دارن، میخوام با کمترین هزینه فلش بگیرم دوستان چه مدلی رو پیشنهاد میکنن؟