در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام
یه نمونه عکس از حیوانات با فوجی:
http://aks.akkasee.com/photos/180672...3BsortBy%253A&
مسئله فوكوس حين فيلم برداري است.
اگر شما از حالت فوكوس دائمي (continuos) براي فيلم برداري استفاده كنيد، دوربين درفاصله هاي زماني بطور خودكار فوكوس كرده و بر اثر اين كار يك لحظه تصوير شما تار شده و سپس واضح مي شود كه به نظر من بسيار اعصاب خوردكن است.
و اگر دوربين را در حالت فوكوس مركزي (center) براي فيلم برداري قرار دهيد لازم است شما يك بار فوكوس كرده و سپس شروع به فيلم برداري كنيد در حين فيلم برداري فوكوس قفل شده و ثابت مي ماند در نتيجه اگر روي سوژه اي زوم كنيد آن شي كدر مي شود و امكان انجام فوكوس وجود نخواهد داشت.
براي برطرف شدن مشكل فوكوس حين فيلم برداري دو راه حل را تجربه كردم كه دومي جالب است:
راه حل اول : در ضمن فيلم برداري هر وقت لازم دانستيد يك شات بزنيد تا فوكوس مجدد توسط دوربين انجام شود در اين صورت يك عكس هم در مموري شما ثبت خواهد شد.
راه حل دوم : قبل فيلم برداري لنز را به اندازه مورد نياز به حالت تله برده و روي يك شي نسبتا دور فوكوس كنيد و دكمه REC را زده و شروع به فيلم برداري كرده و لنز را به حالت وايد برگردانيد، از آن پس مي توانيد بر روي هر شي دلخواه زوم كنيد بدون آنكه وضوح تصوير را از دست دهيد.
من مدت يك ماه است دوربين را خريدم و آن را update نكردم و شايد راه را عوضي ميرم اگر راه حلي ديگري به نظر دوستان ميرسه خوشحال خواهم شد ارائه فرمايند.
با تشكر
با تشكر:
در مورد وسايل جانبي زير يك كم اطلاعات ميخواستم:
1-بهترين نوع رم
2-حجم فايل عكس و تصوير ذخيره شده(مثلا با يك رم 16gbچقدر فيلمfull hdميشه گرفت؟
3-نوع باتري شارزي كه مقرون به صرفه باشه و نوع وات آن؟
4-آيا از روي منو دوريبن مي شه متوجه شد كه آبديت چند است؟با توضيح.
1-بهترین نوع رم با توجه به فیلمبرداری FullHD رم کلاس10 میباشد.من Lexar پیشنهاد میکنم.
2-هر عکس 16MP حدودا 5 مگ حجم داره(البته فرمت RAF حدود 25 مگه) و با رم 8 گیگ میشه نیم ساعت فیلمبرداری FullHD انجام داد.
3-باتری های زیادی تو بازار است من از باتری و شارژر kodak استفاده می کنم
4-خیر.دوربین را خاموش کنید.DISP را نگه دارید و همزمان دوربین را روشن کنید.
سلام
من lightroom 3.4.1 را نصب كردم در پروفايل مربوط به لنز دوربين ها فقط مدل فوجي x100
موجود هست ولي اثري از hs20 نيست . آيا بايد منتظر ورژن جديد باشم يا ميشه پروفايل اين دوربين را بهش اضافه كنم ؟
RAW هم براي خودش دنيايي داره
تشكر
بچه ها سلام:
يك مشكل كوچك دارم مي خواستم راهنمايي ام كنيد.
به طور كلي اگر دوربين را از هر مغازه اي خريدم آيا خريد وسايل جانبي را از همان مغازه بخرم؟
دليل پرسشم اين است كه اساساً مشتري فقط قيمت محصول اصلي را تحقيق ميكند و در مورد وسايل جانبي آن محصول سوالي نمي كند و فقط به حرف فروشنده گوش مي دهد و اين يعني راه را براي سو استفاده فروشنده باز مي كند.
سلام....
یه سوال... چطوری میشه RAF رو توی ویندوز..یا با نرم افزاری شبیه ACDsee دید؟
-----------------------
پ ن :
خودم پیدا کردم...
این نرم افزار رو نصب کنید و عکسهای RAF رو به راحتی ACDSEE ببینین :
http://soft98.ir/software/pic-tools/...iewer-4-6.html
ویرایش توسط hesamg59 : Friday 26 August 2011 در ساعت 19:58