سلام دوستان.
کسی راهنمای فارسی برای این دوربین سراغ نداره؟
من خیلی از چیزایی که تو این تاپیک می خونمو تو دوربینم پیدا نکردم هنوز!:::blushing:::
راهنمای انگلیسیش هم خیلی زیاده، خوندنش زمانبره.
Printable View
سلام دوستان.
کسی راهنمای فارسی برای این دوربین سراغ نداره؟
من خیلی از چیزایی که تو این تاپیک می خونمو تو دوربینم پیدا نکردم هنوز!:::blushing:::
راهنمای انگلیسیش هم خیلی زیاده، خوندنش زمانبره.
درود
در مورد راهنمای پارسی ، دوستان بهتر می تونن توضیح بدن ولیکن حتی اگر به قیمت صرف زمان و انرژی بیشتر و دردسر ترجمه هم باشه ، پیشنهاد می کنم حتما یک دور راهنمای انگلیسی رو هم مرور کنید . دوربین شما تنظیمات خاصی نداره که بخواید روش زیاد حساس بشید (لااقل شاید برای من این جوریه) ولیکن بهتره تکیه گاهتون بر راهنمای اصلی باشه نه بر ترجمه ؛ چرا که خیلی جاها دیدم که راهنما های پارسی یا ناقصن و یا درست ترجمه نشدن .
شاید به نظرتون عجیب بیاد ولی من شخصا در برخی راهنما های پارسی دیدم که مترجم اومده و تمام اصطلاحات کلیدی عکاسی رو هم ترجمه کرده . این ترجمه ی لغت به لغت ، اون قدر نتیجه ی کار رو خراب کرده بود که گاهی من واقعا ساده ترین اصطلاحات رو که در معادل انگلیسی کاملا با اونا آشنا هستم رو متوجه نمی شدم ( مثلا فرض کنید مترجم بیاد و WB Bracketing رو به صورت لغت به لغت به فارسی ترجمه کنه ! ) . البته برای شروع کار ، راهنمای پارسی بد نیست ؛ ولی دقت کنید که نباید بهش تکیه داشته باشید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
دوستان دوتا سئوال دارم
یک: توی تاپیک D3100 چند تا لینک بود برای آموزش ویدیویی از دوربین D3100 و همچنین چند تا راهنمای استفاده
برای این دوربین HS20 کسی چیزی سراغ داره لینک بده دانلود کنیم لذت ببریم؟
دو: آیا برای این دوربین ریموت کنترل وجود داره؟
(یا توی این رده کنترل معنی نداره؟)
سپاس از همه
سلام به همه دوستان اين عكس اخرمه اديتم نشده
http://aks.akkasee.com/photos/179664...3BsortBy%253A&
اينم يه عكس ديگست با مد b گرفتم البته يه كم اديت شده چون فايل خامش نبود فرستادم ببخشيد
http://up.iranblog.com/images/jxfcfl6b1cygjzkkt8al.jpg
مهم نيست دوربينتون چيه مهم اينه شما مي خواهيد چه كار كنيد :biggrin:
در مورد فايل اموزش فكر كنم تو سايت فوجي چيزاي خوبي پيدا كني
توی سایت USA که چیز جالبی نبود (فقط کاتالوگ و منوال)نقل قول:
در مورد فايل اموزش فكر كنم تو سايت فوجي چيزاي خوبي پيدا كني
جای دیگه هم برم؟
کسی خبری نداره؟نقل قول:
دو: آیا برای این دوربین ریموت کنترل وجود داره؟
(یا توی این رده کنترل معنی نداره؟)
[QUOTE=saeedfweb;227250]توی سایت USA که چیز جالبی نبود (فقط کاتالوگ و منوال)
جای دیگه هم برم؟
کسی خبری نداره؟[/QUOT
ريموت داره ولي فكر نكنم هنوز وارد شده باشه ريموت به نوع عكاسي شما بستگي داره بيشتر تا به دوربين
سلام دوستان من کل صفحات این تاپیک رو خوندم در کل این دوربین در قیاس با s200 چگونه است؟؟؟؟
با سلام
720mm-24mm
میخواستم از اساتید و دوستانی که این دوربین رو دارن سوال کنم که این رنج واقعیه؟
یعنی استاندارد لنزه یا دوربین
آخه تو رده دوربینای حرفه و تا اونجایی که من فهمیدم رنج لنز(که بین همه لنز ها دارای یه استاندارده) رو ضرب در ضریب حسگر میکنن تا رنج به استاندارده دوربین تبدیل بشه(البته منظورم از استاندارد یه جور صحت کلامه)
با توجه به اینکه حسگر این دوربین داری ضریب بالایی هست این رنج مطعلق به دوربینه یا لنز؟؟
((اگه اشتباه نکنم ضریب حسگر این دوربین بین 5 تا 5.5 باید باشه))
سلام
یه نمونه عکس از حیوانات با فوجی:
http://aks.akkasee.com/photos/180672...3BsortBy%253A&
مسئله فوكوس حين فيلم برداري است.
اگر شما از حالت فوكوس دائمي (continuos) براي فيلم برداري استفاده كنيد، دوربين درفاصله هاي زماني بطور خودكار فوكوس كرده و بر اثر اين كار يك لحظه تصوير شما تار شده و سپس واضح مي شود كه به نظر من بسيار اعصاب خوردكن است.
و اگر دوربين را در حالت فوكوس مركزي (center) براي فيلم برداري قرار دهيد لازم است شما يك بار فوكوس كرده و سپس شروع به فيلم برداري كنيد در حين فيلم برداري فوكوس قفل شده و ثابت مي ماند در نتيجه اگر روي سوژه اي زوم كنيد آن شي كدر مي شود و امكان انجام فوكوس وجود نخواهد داشت.
براي برطرف شدن مشكل فوكوس حين فيلم برداري دو راه حل را تجربه كردم كه دومي جالب است:
راه حل اول : در ضمن فيلم برداري هر وقت لازم دانستيد يك شات بزنيد تا فوكوس مجدد توسط دوربين انجام شود در اين صورت يك عكس هم در مموري شما ثبت خواهد شد.
راه حل دوم : قبل فيلم برداري لنز را به اندازه مورد نياز به حالت تله برده و روي يك شي نسبتا دور فوكوس كنيد و دكمه REC را زده و شروع به فيلم برداري كرده و لنز را به حالت وايد برگردانيد، از آن پس مي توانيد بر روي هر شي دلخواه زوم كنيد بدون آنكه وضوح تصوير را از دست دهيد.
من مدت يك ماه است دوربين را خريدم و آن را update نكردم و شايد راه را عوضي ميرم اگر راه حلي ديگري به نظر دوستان ميرسه خوشحال خواهم شد ارائه فرمايند.
با تشكر
با تشكر:
در مورد وسايل جانبي زير يك كم اطلاعات ميخواستم:
1-بهترين نوع رم
2-حجم فايل عكس و تصوير ذخيره شده(مثلا با يك رم 16gbچقدر فيلمfull hdميشه گرفت؟
3-نوع باتري شارزي كه مقرون به صرفه باشه و نوع وات آن؟
4-آيا از روي منو دوريبن مي شه متوجه شد كه آبديت چند است؟با توضيح.
1-بهترین نوع رم با توجه به فیلمبرداری FullHD رم کلاس10 میباشد.من Lexar پیشنهاد میکنم.
2-هر عکس 16MP حدودا 5 مگ حجم داره(البته فرمت RAF حدود 25 مگه) و با رم 8 گیگ میشه نیم ساعت فیلمبرداری FullHD انجام داد.
3-باتری های زیادی تو بازار است من از باتری و شارژر kodak استفاده می کنم
4-خیر.دوربین را خاموش کنید.DISP را نگه دارید و همزمان دوربین را روشن کنید.
سلام
من lightroom 3.4.1 را نصب كردم در پروفايل مربوط به لنز دوربين ها فقط مدل فوجي x100
موجود هست ولي اثري از hs20 نيست . آيا بايد منتظر ورژن جديد باشم يا ميشه پروفايل اين دوربين را بهش اضافه كنم ؟
RAW هم براي خودش دنيايي داره
تشكر
بچه ها سلام:
يك مشكل كوچك دارم مي خواستم راهنمايي ام كنيد.
به طور كلي اگر دوربين را از هر مغازه اي خريدم آيا خريد وسايل جانبي را از همان مغازه بخرم؟
دليل پرسشم اين است كه اساساً مشتري فقط قيمت محصول اصلي را تحقيق ميكند و در مورد وسايل جانبي آن محصول سوالي نمي كند و فقط به حرف فروشنده گوش مي دهد و اين يعني راه را براي سو استفاده فروشنده باز مي كند.
سلام....
یه سوال... چطوری میشه RAF رو توی ویندوز..یا با نرم افزاری شبیه ACDsee دید؟
-----------------------
پ ن :
خودم پیدا کردم...
این نرم افزار رو نصب کنید و عکسهای RAF رو به راحتی ACDSEE ببینین :
http://soft98.ir/software/pic-tools/...iewer-4-6.html
اتفاقا سعی کنید وسایل جانبی رو از جای دیگه تهیه کنید. خیلی از فروشنده ها قیمت دوربین رو پایین اعلام می کنند ولی وسایل جانبی رو گاهی با دوبرابر قیمت باهاتون حساب میکنند.اگرم بگید قیمت Ram یا فلان قطعه چرا اینقدر بالاست با 100 تا ترفندو زبون بازی شمارو قانع می کنند که وسایلی که من میدم با همه جا فرق داره. بهتره بعد از اینکه فروشنده قیمت دوربین رو اعلام کرد باهاش شرط کنید که لوازم جانبی نمی خواین ( اینجور مواقع خیلی از فروشنده ها میگن دوربین رو بدون لوازم جانبی نمیفروشن).
من مجموعه باطری و شارژر سونی را از خود نمایندگی sony خریدم 28 هزار تومان که قطع کن داره
یه مدل دیگه داشت که باطری رو دشارژ میکرد و بعد شارژ میکرد که گرانتر بود
ظرف مدت 7 ساعت شارژ میشه و از نظر شات حدود 200 تا میره البته من خیلی با خود دوربین و منوها و تنظیمات کار میکنم
ایراد این باطری که گرفتم سنگینی آن هست از دوستان شنیدم باطری های سبک وزن در بازار موجود هست
در ضمن خود دوربین امکان دشارژ باطری رو داره
چون بهتره باطری های Ni-MH کاملا خالی شده و بعد شارژ کامل شده و استفاده شود.
تشكر
بالاخره بعد از يك ماه تحقيق با كلي قرض اين دوربين را خريدم.مي خواستم با تمام توانايي هاي اين دوربين آشنا بشم.
اولين موردي كه به ان برخوردم عكس از قناري ام داخل قفس بود. نتونستم طوري عكس بياندازم كه پرنده يا سوژه اصلي واضح و ميله هاي قفس تار بيافتد.راهنمايي نوع تنظيماتش را ميخواستم.
با سلام من رفتم برای خرید که فروشنده به من p500 نیکون را توصیه کرد و توجیه ان این بود که فوجی نه نمایندگی تو ایران داره و نه تعمیرگاه برای تعمیر حالا می خواستم نظر اساتید رو بدونم که چیه از نظر امکانات هم میگفت که نیکون بهتره حالا من می خواستم بدونم که حرفاش درسته اگه کسی نمایندگی فوجی سراغ داره معرفی کنه و این که از نیکون بهتره یا نه
mo30 سلام
نمایندگی رسمی در خیابان میرداماد بین مدرس و نفت - تهران فوکا هستش در مورد خدماتشان اطلاعی ندارم یکی از نمایندگی های فروش در مجتمع پایتخت فروشگاه پیکسل هست.
در حد تجربه و اطلاعات محدود خودم که بیشترش رو از همین سایت بدست آوردم جواب شما رو میدم. در بعضی شاخصه ها p500 پایین تره :
1- نداشتن فرمت RAW
2- بازترین دیاف p500 از hs20 کمتره
3- نداشتن Hot-Shoe
4- ایزو در p500 از 160 شروع میشه در حالی که در HS20 از 100 شروع میشه
گزینه های دیگر شما در همین راستا sony hx100 , canon sx30 is , panasonic fz40 fz100 هستش
موفق باشید.
درود
Ultrasonic Motor چه ربطی به زوم داره ؟ بعدش مگه Ultrasonic Motor صداش ضبط میشه ؟ (احتمالا حواستون نبوده و واژگان رو جا به جا به کار بردید) .
برای اینکه این افکت رو پیاده کنید ، باید بر روی سوژه فوکوس کنید . تکنیک خاصی نداره . اگر لنز دارای رینگ فوکوس باشه ، می تونید به صورت دستی با چرخوندن رینگ ، به صورت دستی فوکوس کنید . در حالت اتومات هم دوربین خودش این کار رو انجام میده .نقل قول:
اولين موردي كه به ان برخوردم عكس از قناري ام داخل قفس بود. نتونستم طوري عكس بياندازم كه پرنده يا سوژه اصلي واضح و ميله هاي قفس تار بيافتد.راهنمايي نوع تنظيماتش را ميخواستم.
پی نوشت : مطالعه ی این لینک و همچنین این لینک درباره ی موتور آلترا سونیک خالی از لطف نیست .
راجع به Best frame capture تو عکاسی پیاپی و تنظیماتش کسی میتونه کمک کنه؟ من انتخاب میکنم این گزینه رو تنظیم هم میکنم . تا وقتی دکمه شاتر رو فشار میدم صدای شاتر میاد ولی وقتی که دستم و رمیکشم عکسی ثبت نمیشه. کسی میدونه مشکل چیه؟
آفتابگردان با فوجی
My bad !
عجب سوتی ای ! آقا این گزینه بهترین عکسها رو ثبت میکنه؟ من یادمه یه عکس دیده بودم از این دوربین که از یه ببر چندتا عکس پیاپی گرفته یکی از عکسها رو علامت زده بود به عنوان بهترین عکس. هم تو حالت best frame capture هم top4 عکس 1پیاپی گرفتم ولی این امکان رو ندیدم.
دوستان يك سوال تكراري دارم.ورژن دوربين را با توجه به مظالب قبلي به روز كردم(03/1) اما باز هم صداي محسوس گوش خراشي به گوش مي رسد در ضمن در حين فيلم برداري حي عمل فوكوس را انجام مي ده.راه حل برظرف شدن اين دو مشكل را مي خواستم.
http://aks.akkasee.com/photos/183534...3BsortBy%253A& salam vaght be kheyr.jesaratan in avalin ersalame.
با این روشها شاید تا حدی مشکل حل شود:
http://forum.akkasee.com/showthread....l=1#post229933
سلام
خوبین بچه ها
اخر تونستم یه ریموت کنترل با ریموت مادون قرمز بسازم
سخت بود ولی اخر تونستم
اگه کسی بخواد حاضر ام این ریموت رو براشون بسازم
هزینه ای که براتون در میاد 13t میشه( هزینه وسایل با برش میشه 10ت .. خود ریموت بدون مادون قرمز هم توی بازار ایران 30ت هست)
بدنه کلا با پلکسی و برش لیزر برش میدم
ساعات تماس 16 الی 20
09356163955
با سلام
بنده چند وقتيه اين دوربين را خريدم
يه كم نا اميدم كرد شايد هم بلد نيستم باهاش كار كنم
1- عكس ها داراي نويز زيادي هستند حتي با حساسيت 100 و تو نور روز
2- روي lcd وقتي يه عكس سياه را مي بينيد يك سري نقاط ريز سفيد رنگ ديده مي شه كه تو اصل عكس در كامپيوتر نيست.
3- وقتي درپوش لنز بسته است در گوشه هاي lcd يك كم نور با اعواج ديده مي شه.
4- وقتي روي تايمر عكس مي گيري هنگامي كه تايمش تموم مي شه قبل عكس گرفتن دوباره خودش فوكوس مي كنه.
5- هنگام عكاسي در محيط هاي باز در شب در قسمت هاي سياه عكس لكه هاي كم رنگي ديده مي شه.
1- سمپلهاي دوربين رو ببينيد اگر در اين حد باشند طبيعيست. مثلا من اين رو با دوربين دوستان گرفتم : فوجي در حالت پيش فرض از مكانيزم كاهش نويز قوي استفاده نميكند.
نويز ايزو 100 در بدترين حالت در منطقه سايه ( عصر ) در كراپ 100
فایل پیوست 16274
2و3- اگر اين موارد خيلي جديست به خدمات مراجعه كنيد
4- بعد از اتو فوكوس ،از قفل فوكوس و تايمر استفاده كنيد
5- اين لكه ها هم نويزند ديگه :)
برای HS20 گریپ میشه استفاده کرد ؟
دلیلش چیه ؟ شکل باتری ها و محل قرار گیری ؟
سلام .من هم نویزش اذیتم میکنه.این همه امکانات ولی خروجیش از نظر نویز تو ذوق میزنه.ولی هر چی بيشتر روی دوربین مسلط باشی متوجه میشی کجا مودپيشفرز استفاده کنی وکجا از تنظيم دستی.به هرحال الان بهتر عکس بگیری وحالشو ببری:mad:فایل پیوست 16327
بچه ها سه تا سوال دارم:
اول ايتكه مد adv چه جوري كار ميكنه؟
دوم اينكه تشخيص بسته بودن چشم؟
و در نهايت عكس گرفتن كارت پستالي رو چه مدي؟
سلام
به راحتی میذاری رو مد adv و شات میزنی :)
البته این مد 2 حالت داره یک حالت در شب هست که با ایزو بالا و ترکیب 4 عکس می گیره که واسه جاهای کم نور واقعا به در می خوره حالت دوم پس زمینه رو محو میکنه که به درد روز میخوره
کارت پستالی بیمگی به کارت پستال و سوژه و نوع چاپ و....... داره ولی تو مد exr خیلی خوب میتونی ازش جواب بگیری مخصوصا مد hr
سلام دوستان
کسی راجع به تبدیل لنزهای تله یا واید قابل استفاده روی HS20 اطلاعات و تجربه ای داره؟
منظورم دقیقاً همچین چیزیه:
فایل پیوست 16409فایل پیوست 16410فایل پیوست 16411
این هم چند صفحه ای که راجع به این لنزها پیدا کردم:
http://www.safari-guide.co.uk/raynox...ens-review.php
http://www.omidanrahjoo.com/frmProdu...equestedID=483
http://www.ebay.com/itm/Raynox-DCR-2...#ht_4588wt_752
http://stores.ebay.com/arphotovideo/...fsub=531852014
لطفاً اگه اطلاعاتی در زمینه کارایی، قیمت، محل فروش و ... این تجهیزات دارید اطلاع رسانی کنید. ممنونم.
وايد كانورتورها خيلي بدردتون ميخورن مخصوصا 0.7x , 0.8x كه افت وضوح كمي دارند من سوني vcl-HG0758 رو دارم و خيلي عاليست تو پاساژ حافظ بود 200 تومن. اليمپوس هم مدل 0.8 خوبي دارد. 0.5x , 0.4x ها هم هستند كه شديدا كناره ها رو دچار اعوجاج ميكنند و سافت.
من با بهترين وايد كانورتورها هم كار كردم EXII 0.45x آمريكايي و يك 0.43x چهل دلاري هر دو خيلي كناره ها رو خراب ميكردند.
تله كانورتور : اون مدل 2025 ريناكس است در عكس كه جزو معروف ترين هاست . كلا تله كانورتور مخصوصا مدلهاي ارزان و شناخته نشده خيلي افت كيفيت به همراه ميارند. اگر واقعا
نگراني بابت هزينه اي كه صرف ميكنيد نداريد امتحان كنيد اما به جز برخي مدلهاي گران قيمت خاص اصلا رو كيفيتشون حسابي باز نكنيد ... با كمي اغراق يه چيز تو مايه هاي ريسايز تصويرند با نرم افزار.
اما وايد كانورتورها مفيدند.
سوني VCL-HG0758 آدرس پاساژ حافظ . دو سه ماه قبل فقط يك فروشگاه داشتش كه 180 قيمتش بود و يك مدل سوني گرانتر 280 توماني كه نميدونم اپتيكش بهتره يا نه . اگر قصد خريد داشتيد با دوربين برويد و تست كنيد. مخصوصا كناره هاي عكس رو در playback زوم و بازبيني كنيد. من تهران نيستم و دقيق ترش يادم نيست كدوم فروشگاه بود.
ساخت ژاپن / ضريب وايد 0.7 / دهانه 58 م.م / فيلتر سايز : شيار فيلتر ندارد / قطر دهانه جلويي 9 سانتي متر
Raynox 2025 Pro رو فقط سمپلهاش رو ديدم ( 4 سال پيش در پي بيس در مقايسه با رقباي نيكوني و اليمپيوسي ). ضريبش 2.2X است. بهترين نيست اما جزو خوبان است.
فكر ميكنم يكي از بهترين تله كانورتورهاي موجود Olympus 1.7x Tele Conversion Lens TCON-17 باشد.
راجع به واید های راینوکس اطلاعی ندارید؟ این برند نمایندگی نداره احیاناً؟ اینجا انواع کانورتر های راینوکس هست، ببینید بد نیست:
http://raynox.co.jp/english/video/se...html#wideangle
بله ليست محصولات اين شركت رو هر از گاهي چك ميكنم. محصولاتش قيمت كمي ندارند نميدونم نمايندگي دارد يا نه. تبديلهاي وايدش قيمتهاي 400 دلاري و ... دارند كه نبايد انتظار زير 600 تو ايران داشت. من مبدل 160 دلاري متفرقه رو تو ناصر خسرو ديدم 650 تومن... اينها رو بعيد ميدونم شركتي وارد كنه.
ماکرو گرافی با فوجی
بالاخره من هم خریدمش... واقعا عالیه.. خیلی خیلی راضی هستم ازش...
تو مد های دستی، عکس زیاد نگرفتم؛ اما با EXR واقعا لذت بردم؛ زوم هم تا آخر دوربین روی دست، حتی تو حرکت، واقعا عکسای خوبی میده؛ فوکوس دستی و اتوماتیک هم واقعا عالی کار میکنن.
دوستان!
چطور میشه عکسهای شارپ تری از مناظر با این دوربین گرفت؟
من F8-11 هم میزارم ولی اصلا عمق نداره و مجبورم با فوتوشاپ شارپ زیاد کنم که دلچسب نمیشه!
فکر کنم به خاطر سنسور کوچک که عمق نداره درسته؟
سلام
دوست من ، دو مفهوم عمق میدان ، و شارپنس عکس دو مقوله جدا از هم هستند و ارتباطی با هم ندارند.
اگر با دقت و و به ترتیب ، مقالاتی رو که لیست می کنم مطالعه کنید ، کاملا با این مفاهیم آشنا و سوالاتتون بر طرف می شه. باز هم اگر احساس کردید به اطلاعات بیشتری نیاز دارید می توانید از مدرسه آنلاین عکاسی استفاده کنید .
ضمنا اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که عمده این مقالات ، با زحمت فراوان عزیزان و مدیران همین سایت تهیه شده و غالبا تالیفی است.
1- عمق میدان (Depth Of Field (DOF
2-استفاده از Unsharp Mask برای بهبود عکسهای دیجیتال
3-هنر شارپ كردن قسمت اول قسمت دوم
4-روش شارپ كردن تصاویر دیجیتال حاوی نویز
5-استفاده از Lens Blur برای ایجاد عمق میدان كم
ممنون از شما دوست عزیز.
راستش در مورد تله با شما موافقم، لنز دوربین رنج خوبی داره. اما اگه وایدش یه کم بیشتر باشه خیلی بهتر خواهد بود. گویا جناب اکبری از تبدیل واید 0.7 استفاده می کنند و رضایت بخش هم بوده. شما تجربه خاصی در مورد این تبدیل ها دارید؟ احیاناً سایتی راسراغ دارید که خروجی این تبدیل ها را بشود دید و مقایسه کرد؟ چند تا عکس از HS20 با تله کانورتر راینوکس 2.2 دیدم (با حداکثر زوم) که به نظرم جالب بود، اینا هست:
فایل پیوست 16706
فایل پیوست 16708
فایل پیوست 16707
خیلی دلم می خواد نمونه عکس هایی از تبدیل واید (به خصوص اون مدل سونی که آقای اکبری فرمودند) ببینم.
دوست من حتما جهت استفاده شما و ساير دوستان نمونه هاي 6 وايد كانورتور و يك تله كانورتوري رو كه روي FUJI S100fs تست كردم در تاپيك خود s100 آپ ميكنم و مفصل توضيح ميدهم چه نكات پنهاني وجود دارد.
فعلا بدانيد تله كانورتورهاي رايج ( چرا ميگم رايج؟ آخه يك تله يا وايد كانورتورهايي ميبينم مثلا از شركت "سنتري اپتيكس" كه مثلا 2X يا 0.7X ضريبشونه ولي 1300 دلار قيمت دارند ! نميدونم اونا معجزه ميكنند ؟ ) در كراپ 50 هم رزولوشن بالايي ندارند و كراپ 100 كه ديگر هيچ... نمونه هاي شما قطعا در حالت فول كادر و ريسايزند و مثلا در سايز 3 مگا پيكسل هم رزولوشن مناسبي نخواهند داشت.
وايد كانورتور هاي تا 200 دلار (واقعي) هم در ضريبهاي وايد كمتر از 0.5 ( مثل 0.4 و 0.3 ) در وسط رزولوشن خوبي ميتونند داشته باشند اما در كناره ها خير. مگر سايز رو اونقدر كوچك كنيم كه اين اشكالات خودشون رو نشون ندهند.
ممنون دوست من.
یکی از دوستام این دو مدل رو پیشنهاد کرد:
http://www.raynox.co.jp/english/dcr/...xdcr6600eg.htm
http://www.raynox.co.jp/english/dcr/dcr7900zd/index.htm
البته این دوستم ایران نیست، و اونجا به برندهای مختلف به راحتی دسترسی داره. از مبدل های تله و ماکرو هم از همین برند استفاده کرده بود و راضی بود. این عکس ها رو ببینید:
http://s1137.photobucket.com/albums/...le%20Converter
http://s1137.photobucket.com/albums/...20Macro%20Lens
نظر شما راجع به مشخصات این دو مدل چیه؟ گویا یه رنج اسمی برای اعوجاج در هردو مدل اعلام شده، که خیلی هم تاکید کرده که اعوجاج کمی داره. اما من متوجه نشدم که کدوم مدل اعوجاج کمتری داره.
ميتونم حدس بزنم اون مدل با ضريب 0.79 اپتيك بسيار خوبي داشته باشه. صرف نظر از اون علامت منفي، هرچه اون عدد كوچكتر باشد اعوجاج و در واقع كروي شدن تصوير كمتر است.
يعني مدل DCR-7900ZD با كمتر از 1% ديستوريشن ! بهترين ِ بهترين اين برند است. ولي خب ضريبش كمه و لنز 24 م.م فوجي s20 رو به 19 م.م تبديل ميكند. كافيست ؟ مزيت اين مدل اين است كه بر روي لنزهاي DSLR هم جواب ميدهد. ( سوني 0.7 من هم با چند dslr و لنزهاي وايد و نرمال جواب داد ولي تبديلهاي وايد تر مثل 0.5 چون نياز به مد ماكرو دوربين واسه فوكوي دارد روي لنزهاي اس ال آر فوكوس نميدهد)
آيا هزينه 350 دلاري اين تبديل ( دست كم 400 هزار توماني براي شما آب ميخوره ) و اين نسبت وايد 0.8 براي شما اين خريد رو موجه ميكند ؟ اگر بله، از بهترينهاست ضمنا ابتدا سمپلهاي بنده را ببينيد شايد رو نظرتون تاثير بگذاره.