ماکرو گرافی با فوجی
ماکرو گرافی با فوجی
بالاخره من هم خریدمش... واقعا عالیه.. خیلی خیلی راضی هستم ازش...
تو مد های دستی، عکس زیاد نگرفتم؛ اما با EXR واقعا لذت بردم؛ زوم هم تا آخر دوربین روی دست، حتی تو حرکت، واقعا عکسای خوبی میده؛ فوکوس دستی و اتوماتیک هم واقعا عالی کار میکنن.
دوستان!
چطور میشه عکسهای شارپ تری از مناظر با این دوربین گرفت؟
من F8-11 هم میزارم ولی اصلا عمق نداره و مجبورم با فوتوشاپ شارپ زیاد کنم که دلچسب نمیشه!
فکر کنم به خاطر سنسور کوچک که عمق نداره درسته؟
سلام
دوست من ، دو مفهوم عمق میدان ، و شارپنس عکس دو مقوله جدا از هم هستند و ارتباطی با هم ندارند.
اگر با دقت و و به ترتیب ، مقالاتی رو که لیست می کنم مطالعه کنید ، کاملا با این مفاهیم آشنا و سوالاتتون بر طرف می شه. باز هم اگر احساس کردید به اطلاعات بیشتری نیاز دارید می توانید از مدرسه آنلاین عکاسی استفاده کنید .
ضمنا اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که عمده این مقالات ، با زحمت فراوان عزیزان و مدیران همین سایت تهیه شده و غالبا تالیفی است.
1- عمق میدان (Depth Of Field (DOF
2-استفاده از Unsharp Mask برای بهبود عکسهای دیجیتال
3-هنر شارپ كردن قسمت اول قسمت دوم
4-روش شارپ كردن تصاویر دیجیتال حاوی نویز
5-استفاده از Lens Blur برای ایجاد عمق میدان كم
ممنون از شما دوست عزیز.
راستش در مورد تله با شما موافقم، لنز دوربین رنج خوبی داره. اما اگه وایدش یه کم بیشتر باشه خیلی بهتر خواهد بود. گویا جناب اکبری از تبدیل واید 0.7 استفاده می کنند و رضایت بخش هم بوده. شما تجربه خاصی در مورد این تبدیل ها دارید؟ احیاناً سایتی راسراغ دارید که خروجی این تبدیل ها را بشود دید و مقایسه کرد؟ چند تا عکس از HS20 با تله کانورتر راینوکس 2.2 دیدم (با حداکثر زوم) که به نظرم جالب بود، اینا هست:
fuji-teleconverter-safari-03.jpg
fuji-teleconverter-safari-01.jpg
fuji-teleconverter-safari-02.jpg
خیلی دلم می خواد نمونه عکس هایی از تبدیل واید (به خصوص اون مدل سونی که آقای اکبری فرمودند) ببینم.
. . Ametures Made The Ark, While Professionals Made The Titanic . .
دوست من حتما جهت استفاده شما و ساير دوستان نمونه هاي 6 وايد كانورتور و يك تله كانورتوري رو كه روي FUJI S100fs تست كردم در تاپيك خود s100 آپ ميكنم و مفصل توضيح ميدهم چه نكات پنهاني وجود دارد.
فعلا بدانيد تله كانورتورهاي رايج ( چرا ميگم رايج؟ آخه يك تله يا وايد كانورتورهايي ميبينم مثلا از شركت "سنتري اپتيكس" كه مثلا 2X يا 0.7X ضريبشونه ولي 1300 دلار قيمت دارند ! نميدونم اونا معجزه ميكنند ؟ ) در كراپ 50 هم رزولوشن بالايي ندارند و كراپ 100 كه ديگر هيچ... نمونه هاي شما قطعا در حالت فول كادر و ريسايزند و مثلا در سايز 3 مگا پيكسل هم رزولوشن مناسبي نخواهند داشت.
وايد كانورتور هاي تا 200 دلار (واقعي) هم در ضريبهاي وايد كمتر از 0.5 ( مثل 0.4 و 0.3 ) در وسط رزولوشن خوبي ميتونند داشته باشند اما در كناره ها خير. مگر سايز رو اونقدر كوچك كنيم كه اين اشكالات خودشون رو نشون ندهند.
FD master
ممنون دوست من.
یکی از دوستام این دو مدل رو پیشنهاد کرد:
http://www.raynox.co.jp/english/dcr/...xdcr6600eg.htm
http://www.raynox.co.jp/english/dcr/dcr7900zd/index.htm
البته این دوستم ایران نیست، و اونجا به برندهای مختلف به راحتی دسترسی داره. از مبدل های تله و ماکرو هم از همین برند استفاده کرده بود و راضی بود. این عکس ها رو ببینید:
http://s1137.photobucket.com/albums/...le%20Converter
http://s1137.photobucket.com/albums/...20Macro%20Lens
نظر شما راجع به مشخصات این دو مدل چیه؟ گویا یه رنج اسمی برای اعوجاج در هردو مدل اعلام شده، که خیلی هم تاکید کرده که اعوجاج کمی داره. اما من متوجه نشدم که کدوم مدل اعوجاج کمتری داره.
. . Ametures Made The Ark, While Professionals Made The Titanic . .
ميتونم حدس بزنم اون مدل با ضريب 0.79 اپتيك بسيار خوبي داشته باشه. صرف نظر از اون علامت منفي، هرچه اون عدد كوچكتر باشد اعوجاج و در واقع كروي شدن تصوير كمتر است.
يعني مدل DCR-7900ZD با كمتر از 1% ديستوريشن ! بهترين ِ بهترين اين برند است. ولي خب ضريبش كمه و لنز 24 م.م فوجي s20 رو به 19 م.م تبديل ميكند. كافيست ؟ مزيت اين مدل اين است كه بر روي لنزهاي DSLR هم جواب ميدهد. ( سوني 0.7 من هم با چند dslr و لنزهاي وايد و نرمال جواب داد ولي تبديلهاي وايد تر مثل 0.5 چون نياز به مد ماكرو دوربين واسه فوكوي دارد روي لنزهاي اس ال آر فوكوس نميدهد)
آيا هزينه 350 دلاري اين تبديل ( دست كم 400 هزار توماني براي شما آب ميخوره ) و اين نسبت وايد 0.8 براي شما اين خريد رو موجه ميكند ؟ اگر بله، از بهترينهاست ضمنا ابتدا سمپلهاي بنده را ببينيد شايد رو نظرتون تاثير بگذاره.
FD master