کافی است به سایت فوجی یه سر بزنید.در لینک اول چینش پیکسلهای مجاور هم در سنسور فوجی نشان داده شده است.
http://www.fujifilm.com/products/dig...0exr/features/
http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_hs20exr/features/page_02.html
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
خیلی ممنون از راهنماییتون
ولی توخود این سایت هم چیزی مبنی بر سخن شما به میان نیاورده (در این دوربین دو پیکسل مجاور با هم عمل میکنند و از کل سطح سنسور استفاده میشه اما در دوربینهای دیگه از نصف سنسور استفاده میشه )
وفقط گفته
SN: High Sensitivity and Low Noise mode is designed for use at night or in dark conditions and it halves the number of pixels to create 8 mega super pixels which are extra sensitive to light
که بیشتر هم به درد جاهای کم نور و ایزوهای بالا میخوره و در همه ی موارد مثل نور معمولی روز کاربردی نداره .بنا بر این تاثیر چندانی را نباید بر افزایش کیفیت عکس ها ببینیم.
ویرایش توسط mandy : Monday 3 October 2011 در ساعت 13:19
این که گفته شده برای جاهای کم نور مناسب هست به علت ترکیب دو پیکسل مجاور برای دریافت نور و در نتیجه نور دریافتی بیشتر هست که در جاهای کم نور بیشتر کاربرد داره اما دلیل نمیشه در جاهای پرنور نشه ازش استفاده کرد.(من معمولا از مود SN و ایزو 100 استفاده میکنم)
وقتی گفته میشه دو پیکسل مجاور باهم ترکیب میشه و 8 مگ سوپر پیکسل بوجود میاد یعنی از تمام سنسور استفاده میشه.
اما در مورد اینکه این کار توسط پردازنده هست یا سنسور اطلاع دقیقی ندارم ولی این آرایش در قسمت سنور نوشته شده و در قسمت پردازنده به آن اشاره نشده ولی حتما پردازنده هم نقش داره چون با تغییر مود عکسبرداری سنسور تغییر نمیکنه و پردازنده این وظیفه رو به عهده داره.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
حتی اگر در جاهای پر نور تر هم بشه ازش استفاده کرد نباید نتیجه ی مطلوبی داشته باشه چرا که این مود برای جاهای پر نور طراحی نشده .
درضمن مطلب سر این قضیه بود که fz150 , sx40 باید کیفیت عکس بهتری نسبت به hs20 داشته باشند چرا که 4 مگا کمترند و این موضوع رو هم نمیشه انکار کرد با وجود همون مود EXR=SN که در hs20 طراحی شده (خودتون نام بردید ) و تلاش شده تا کیفیت عکس بالاتر بره اما همچنان نمیتونه که با کیفیت عکس دو دوربین مذکور مقابله کنه چرا که کار از جای دیگه مشکل داره (مگا پیکسل بالاتر) و البته این چیزی از خوبی های hs20کم نمیکنه .
ولی این جواب شما تلاشیست تا بکوشید که این دوربین رو بهتر جلوه بدید در حالی که این طور نیست شاید بعضی از مخاطبان واقعا دنبال دوربینی با کیفیت عکس بالاتر باشند واین کار شما باعث میشه تا اشتباه کنند.
ومن همین الان هم باز سر حرف خودم هستم بدون شک fz150 جزو بهترین slr like نسل جدید است. واقعا امکانات کاملی داره .
ویرایش توسط mandy : Wednesday 5 October 2011 در ساعت 01:13
البته من قصد بهتر جلوه دادن این دوربین رو ندارم و بارها هم بر روی اینکه کیفیت عکس این دوربین خیلی خوب نیست تاکید کرده ام(hs20 دوربینی با امکانات عالی و کیفیت عکس مناسب).اما نه اینکه کیفیتش نا امید کننده باشه و من رو راضی کرده.
با این همه هر کس نظری داره و اینکه شما از دوربین fz150 خوشتون اومده (حتی شاید از hs20 بهتر باشه) دلیل نمیشه همه نظرشون روی fz150 باشه.
به هر حال علم عکاسی روز به روز پیشرفت میکنه و همین دوربین شما تا یه سال دیگه با دوربین بهتری جایگزین میشه و ممکنه فوجی هم همین امکانات رو در دوربین بعدیش با کیفیت عکس بهتر بده و........
در مورد مود s یک سوال در سرعت بالا عکس کاملا تیره می شه.بچه ها کلا می خواستم در این مورد یک توضیح کامل بفرمایید.