دوستان جز نرم افزار همراه خود دوربین نرم افزار دیگه ای هست که فایل های RAW این دوربین رو بشه توش دید و سلکت کرد ؟
دوستان جز نرم افزار همراه خود دوربین نرم افزار دیگه ای هست که فایل های RAW این دوربین رو بشه توش دید و سلکت کرد ؟
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
جلال پارسا
فوجی نسخه چهارم فریمور X-T1 رو منتشر کرد. در این آپدیت، سیستم فوکوس خودکار جدیدی به سیستم ۴۹ نقطهای قبلی اضافه شده که با انتخاب این سیستم، دوربین توسط ۷۷ نقطه فوکوس جدید، سوژههای متحرک را تعقیب میکند تا با وجود حرکتهای طولی عرضی و جلو یا عقب رفتن سوژه، فوکوس همواره برقرار باشد. قابلیت تشخیص چشم، سوییچ خودکار به حالت ماکرو هم از قابلیتهای جدید این فریمور است.
صرفنظر از اینکه سیستم فوکوس جدید چقدر کاربردی است، انعطاف پذیری این میررولسها در بکارگیری از سخت افزار موجود با انتشار فریمورهای جدید، برای من فوقالعاده جالب است.
بعد از کمی تلاش ورژن جدید نصب گردید با دوست عزیز چاووشی خیلی موافقم در مورد فوکوس در شب. اعجاب انگیز شده این سرعت فوکوس در تاریکی. واقعا روز به روز تحسین بر انگیزتر میشه این دوربین فوجی
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
با سلام
از دوستانی که تجربه کار با این دوربین دارند ، می خواستم بپرسم تا حالا تو استدیو از این استفاده کردن ؟
کلا محدودتهاش نصبت به DSLR چیه ؟
دقیقا درست میگی / من هم با زوم 16-50در امارات خریدم حدود 3200 / اول با x10 بعد با xpro1 حالا هم xt10 از دست اون آینه و منشور وحشتناکDSLR راحت شدم
با لنز 16-55 میشد حدود پنج ونیم !!
xt10.jpg