نوشته اصلی توسط
Contax
دوست عزیز اگر همه میخواستن با مقایسه اعداد فاصله کانونی و حتی سرعت لنز ( دیافراگم ) لنزهای مختلف رو با هم مقایسه کنن که دیگه هیچوقت لنزهای زایس یا لایکا اصلا تولید نمیشدن و کسانی هم که لنزها رو بصورت آزمایشگاهی تست میکن (MTF Chart ) همه بیکار میشدن ! من شخصا تعصبی ندارم و اگر بخوام چیزی بخرم تا تهش رو در نیارم نمیخرم ، ساختار لنز ، کیفیت اپتیک ، کارکرد لرزش گیر و ... همه در مقیسه لنزها باید لحاظ بشن . لنز 135-18 فوجی Weather proof است و همین مشخصه ساختاری باعث میشه که که اصولا با لنزهای L کانن ( نیکونیش رو نمیدونم ) مقایسه بشه ، 55-18 که گفتین یه لنز فلزی با کیفیت خیلی بالا است که سرعتش هم ۲.۸ -۴ است و این یعنی باید مثلا با 85-24 f/2.8-4 لرزشگیر دار نیکون باید مقایسه بشه داستان کراپدار و فول فریم به خاطر دو کمپانی کانن و نیکون شروع شده و در دنیای میرر لس فکت محسوب نمیشه ( این دو کمپانی بدترین لنزهاشون رو به کسانی میفروشن که دوربین فول فریم ندارن!! شخصا فقط ۱۵-۸۵ کانن رو یک مقدار لنز بهتری دیدم ) من با 18mm f/2 خودم با اف ۲ عکاسی میکنم و گوشه های عکسم هم هیچ مشکلی نداره یا اگه خدا یه روزی قسمت کنه 16mm f/1.4 داشته باشم میتونم از جذب نور و عمق میدان لنز ۱.۴ بدون نگرانی لذت ببرم و نکته دیگر اینکه در کل لنزهای تله دایره نور اونقدر بزرگه که شما حتی میتونین movements داشته باشین ( کارکرد حرکتی فانوس ) برای همین اکثر کمپانیها برای لنزهای تله مشکلی ندارن و لنزهای خوبی میسازن دعوا سر وایده !!
در مجموع میگم که هیچ کس کامل نیست (کانن ، نیکون ، فوجی ) و هر کسی با توجه به نیازهای خودش انتخاب کالای عکاسی میکنه اما با روش رد کردن یا قبول کل یک کمپانی یا یک سیستم یا یک روش عکاسی بدون در نظر گرفتن همه جوانب مخالفم