کسانی که این دوربین رو دارن:
مشکل CA/PF با اپدیت firmware حل میشه یا باید یه فیلتر Uv بگیرم ؟
کسانی که این دوربین رو دارن:
مشکل CA/PF با اپدیت firmware حل میشه یا باید یه فیلتر Uv بگیرم ؟
دوستان جا داره بعد از حدود یک ونیم ماه خوابیده شدن تاپیک بازم از این دوربین بگیم!!!
آقایون dp نگاه کن! از این قضیه ca چه خبر؟! راستی هنوز من نفهمیدم ca یعنی چی؟ اگه دوستی لطف کنه و توضیح بده منو مدیونه خودش کرده!
در ضمن FW جدیدش اومده؟
حالا کسی قیمت داره ازش؟
سپاس آلود انگیزم!!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
Fujifilm is delighted to announce that the TIPA award-winning Fujifilm FinePix S100FS bridge camera has been bestowed the ‘European Superzoom Camera of the Year 2008-2009’ Award by judges at the esteemed European Imaging and Sound Association (EISA), the largest editorial multimedia organization in Europe. EISA judges were particularly impressed with the amount of technology offered at such a competitive price point. Commenting about the award, the EISA jury said: “The Fujifilm S100FS is a true alternative to a DSLR camera fitted with a super zoom lens. Though hardly a compact camera, it sports a relatively compact and fast wide angle to super-telephoto 14.3x zoom lens of very high quality.
خلاصه /ترجمه : D
s100fs برنده EISA از بزرگترین سازمان چند رسانه ای در اروپا شد
عنوان جایزه بهترین دوربین سوپرزوم در سال 2008-2009 است
در همین رابطه هیئت داوران اضافه کرد: فوجی اس 100 اف اس یک جایگزین واقعی برای یک دوربین اس ال آر است با لنزی با کیفیت عالی
http://www.letsgodigital.org/en/19624/fujifilm-s100fs/
حیف و صد حیفکه تاپیک همچین دوربینی حتی1پست توهفته هم نداره...
آقایون بالاخره عاقبت این CA تو این دوربین چی شد؟
سپاسگذارم
دوستان من مقاله ای در مورد CA پیدا نکردم عاجزانه خواهش می کنم اگه کسی میتونه در این مورد توضیح بده و البته در مورد این دوربین و مشکله CA در این دوربین و این که بالاخره حل شد یا نه یا قراره بشه ؟
بسیار سپاس گزارم
منم پیش از این قصد خرید این دوربین را داشتم واقعا با توضیحات در این بخش مردد شدم گویا همه چیز در امکانات و ظواهر خلاصه نمیشه. برای من که دنبال یه اس ال آر لایک درست و درمون هستم گزینه خوبی هست؟
در ضمن چند ماه پیش بچه ها ی اینجا قیمت هایی تو رنج 500 میدادن اما الان قیمتهایی که در سایت ها وجود داره بالای 600 هست چرا افزایش قیمت وجود داره؟
مقاله راجع به CA
http://www.akkasee.com/articles/7174/
سلام
خیلی وقته از بحث تاپیک گذشته ولی من جواب سوالامو نگرفتم!!! میشه دوباره بیاین و یکم دیگه در مورد دوربین بگین؟؟ مشکل CA بالای این دوربین چی شد ؟ با آپدیت فریم ور درست نشد؟
این دوربین نسبت به هم رده های خودش چه طوریه ( Olympus sp-570 / canon Sx10 IS / Sony H50 ) ؟؟
آیا این مشکلش خیلی حاده بطوری که بشه قیدشو زد؟؟؟
ممنون
کسیییییییییی نیست؟؟؟؟