قيمت در ديجي كالا هفته قبل 485 هزار تومان
قيمت در ديجي كالا هفته قبل 485 هزار تومان
585 هزار تومنقيمت در ديجي كالا هفته قبل 485 هزار تومان
مشكل CA اين دوربين در چه حد هست؟ ميشه يك عكس بديد؟
عليرضا تارا
منم خیلی راقبم که این دوربینو بخرم .
اگه دوستانی خریدن و امتحان کردن خواهشا نقاط ضعف و قوتشو بنویسن.
سلام
اگر لطف کنید به سئوال بنده پاسخ بدید ممنون میشم؟
مخصوصا دوستانی که از این مدل استفاده کردند و یا میکنند؟
رضایت شما نسبت به این مدل به چه میزانه و اگر باز هم به اون زمان برگردید در انتخاب خود تردید نمیکنید؟
سپاسگزارم
من قبلا یک مدل پایینتر از این دوربین یعنی S9600 رو داشتم که بسیار شبیه هم هستند و الان هم دیگه 400 دی کنون رو دارم
به هر جهت دوربین های فوق العادهای هستند
ماکرو خوب - تله و واید مناسب- داینامیک رنج عالی-هندلینگ عالیو لرزشگیر که به این مدل اضافه شده - و نویز کم (نسبت به بقیه دوربین های Like )به نظر من به جز کیفیت تصویر که توو کراپ 100% کمی مشخصه چیزی از یک slr کم نداره . و برای کسی که نمی خواد پول لنزهای گران دوربین های slr رو بده عالی هست . در ضمن LCD خوبی هم داره که عکسارو دقیقا همون چیزی که هست نشون میده.
ویرایش توسط Mehrdad Bagheri : Monday 18 May 2009 در ساعت 14:38
حدود 1 سالی میشه که این دوربین رو دارم وخیلی ازش راضی ام . مشکل ca هم تقریبا با یه فیلتر حل شده .
اگه یه عکاس حفه ای نیستید و فقط میخاهید زیبا عکس بگیرید انتخاب خوبیه
لازم به ذکره که ماکروی فوق العاده ای داره و تنظیمات پیش فرض عالی برای شرایط مختلف مثل غروب و چهره و منظره و ساحل و گل و ... داره که تو زیبا شده عکس تاثیر زیادی داره
SONY dvd 803
SONY T9
CANON 400D
FUJIFILM S100FS
نگران ca نباش . این مشکل فقط تو 10 درصد عکس ها وجود داره که با یه فییلتر مناسب تا حدودی تخفیف میشه . درضمن با 1 نرم افزاری که اسمش یادم نیست خیلی راحت میشه Ca رو تو عکس حذف کرد
تو تاریخ 2/2/78 من این دوربین رو به قیمت 550 تومن بدون گارانتی خریداری کردم که از اون تاریخ به بعد گران تر هم شده !
به نظر من این دوربین یه پدیده تدو slr like ها به حساب میاد ( یه چیزی تو مایه های R1 سونی)
با اینکه حدود یه سال از معرفی این دوربین میگذره هنوز slr like ی بالاتر از این دوریبن نیومده . همه چشم ها به کنون دوخته شده بود که اون هم sx1 رو تولید کرد که به نظر من فاصله زیادی با این دوریبن داره .( البته فکر کنم به دلیل مسائل امنیتی ( فروش slr ها) کنون خیلی با احتیاط تو slr like ها حرکت میکنه و سعی میکنه افراط نکنه و پاشو از مرزها فراتر نزاره وگرنه تولید یه slr like خفن واسه کنون 3 سوت کار داره)
SONY dvd 803
SONY T9
CANON 400D
FUJIFILM S100FS
سلام
من دوتا سوال دارم:
1-مشکل ca با چه نوع فیلتری کمتر میشه؟(اگر اون نرم افزاری هم که فرمودید رو اسمش یادتون اومد بگید ممنون میشیم.)
2-آیا لوازم جانبی بخصوص باتری یدکی این دوربین توی بازار یافت میشه؟
من تو ریویوهای خریداران این دوربین در dpreview متوجه شدم چند تا مشکل مشخصتر و بیشتر بیان شده :
یکی مشکل در عکاسی از سوژه های متحرک سریع مثل هواپیما یا سوژه های ورزشی
فوکوس دستی
جبران نوردهی فقط به میزان یک step (+-)
می خواستم از دوستانی که این دوربین رو دارن بپرسم چقدر با این موارد مشکل دارند؟ و دیگه اینکه این دوربین برای عکاسی از طبیعت مناسب هست؟
و اگه این دوربینو بخوام بگیرم چه لوازم جانبی براش تهیه کنم؟ چه کیفی؟ چه فیلتر یو وی ای ( از چه مارک چه نوع ) ؟
اتفاقا فکر کنم از 16 تا نظر فقط یک نفر مشکل CA/PF براش جدی و آزار دهنده بود و اتفاقا چند نفری بودند که با علم به این مشکل ، گفته بودند با این مسئله مشکلی نداشتند.