با سلام . من هفته پیش خریدم 500 تومن . دارم روش کار میکنم ولی به نظرم خیلی عالیه . فقط کسی میدونه جنس بدنه اش چیه ؟ نزدیکه 1 کیلو شده ؟ :confused:
با سلام . من هفته پیش خریدم 500 تومن . دارم روش کار میکنم ولی به نظرم خیلی عالیه . فقط کسی میدونه جنس بدنه اش چیه ؟ نزدیکه 1 کیلو شده ؟ :confused:
سلام
چند سئوال در مورد این دوربین داشتم:
1- ساخت کجاست؟
2-روش فیلترهای uv و polarizeنصب می شه؟
3-با قیمتی که داره (در حدود 500 تومن)بین این دوربین و nikon p90وcanon sx20isکدوم بهتره؟
ممنون می شم پاسخم رو بدین
عليرضا تارا
توی این دو ماهی که s100fs خریدم یه عیبی منو آزار میده. عکس های محیط داخل و بدون فلاش اون کمی تاریک و سرخ و بنفش است چگونه می شه این مشکلاتو کم کرد .
behrang 2
خوب دوست من به هر حال شما از فلاش استفاده نمیکنی و طبعا نور هم کم هستش توی ایندور ... شما وایت بالانس رو با توجه به منابع نوری موجود تنظیم کن و ایزو رو هم مقداری بالا ببر ایشالا مشکلت حل میشه .
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "
خب باید بگو مشکل از وایت بالانس بود واون عیبها از بین رفت . متشکرم .
behrang 2
فوجی s100 و نویز بالا ؟؟؟
گرچه پست مال n سال قبله اما برای روشن شدن موضوع باید بگم این دوربین هر مشکل دیگه ای که داشته ، بعد از گذشت 3 سال از زمان تولیدش هنوز تو نویزِ کم ، سرآمد همه کامپکت هاست. از g11 , g12 و سایر سوپر زومهای ساخته شده تا سر سال 2011 کم نویز تر است. کم نویز ترین slr like با نتایج حاصل از تست dxoMARK (البته s200 تو اون سایت، تست نشده)
FD master
به نام خدا
به درخواست دوستان نمونه هاي تبديلهاي وايد بر يك Slr like
اولين نكته اي كه بايد در نظر بگيريد اندازه دهانه تبديل است كه اگر زيادي بزرگ باشد دو ايراد دارد
1- ممكن است موجب افتادن سايه حاصل از تابش نور فلاش سرخود بر لبه تبديل روي سوژه شود ( ديد فلاش را كور كند )
2- گاهي بي موقع ممكن است به دوربين ساده شما اتهام حرفه اي زده شود.
سه تا از تبديلهاي مورد استفاده كه اولي رو در عكس بالا رو دوربينم ميبينيد :
FD master