آهو نگار گفت پنج شنبه میاره ولی تعیین قیمت نکرده بود.
آهو نگار گفت پنج شنبه میاره ولی تعیین قیمت نکرده بود.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
REVIEW سایت DP برای دوربین Fujifilm Finepix S100FS منتشر شد.
Fujifilm Finepix S100FS Review, April 2008
Richard Butler
سلام
مي گن هر كسي جايي رو كه دوست داره نگاه مي كنه :biggrin: در اولين نظري كه به عكس اين دوربين انداختم يه چيز خيلي عجيب ديدم رفتم صفحات بعد ديدم نه عجيب نيست و واقعيه :
كفشك تك كنتاكت !! و اين يعني امكان فلاش TTL خارجي ندارد
The S100FS also has a hotshoe for an external flash, though FujiFilm doesn't have its own through-the-lens (TTL), metering system for external flashes, so it's just a traditional, generic type.
بعدا متوجه شدم كه كفشك 9600 هم همينطور است و اين در حالي است كه Canon S5IS و حتا Canon G9 كفشك 5 كنتاكت TTL دارند.
قابل توجه دوستي كه از فروش بالاي S5IS متعجب بودند. يكي از امكانات اين دوربين كه در هيچ Slr LIke اي از جمله سوني H9 نيست همين كفشك فلاش است.
ویرایش توسط farhad44 : Monday 28 April 2008 در ساعت 16:10
فرهاد حسيني
سلام
براي اولين بار هم هست كه در ديپرويو قسمتهاي Compared to قبل از Photographic Tests قرار ميگيره.
و براي اولين باره كه يك فلاش را در حالت بسته هم ميشه ديدش:
[IMG]http://i29.*******.com/j5yt7n.jpg[/IMG]
در مورد ايزوهاي بالا و نويز كم معروف فوجيها و ... هم كه ظاهرا" همش خالي بندي بوده.
عمر بسيار كم باتري (230 شات) و آنهم با باتري ليتيومي (بر عكس اكثر دوربينهاي فوجي؛ كه اگر باتريش گم بشود در ايران واقعا" مشكل ساز است) و...
به نظر من كه اصلا" به اين قيمتها نمي ارزد.
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Monday 28 April 2008 در ساعت 16:35
این دیده شدن فلاش هم موضوع جالبی است که وحید اشاره کرد ها...
یعنی یکی توی اون شرکت نبوده بگه هنگام طراحی این ایراد را بر طرف کنند؟
اما داشتن خروجی سینک فلاش هم موضوع جالبی است.بنده در این رده تا به حال ندیده بودم!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
حالا با اين قيمت ميشه با خيال راحت به يه slr نازنين مثل d60 يا 450d فكر كرد.
وحید تست های نویز که به نظر خیلی خوب میاد؟
توی ایزو 1600 حتی از نیکون D60 با سنسوری حدود 4 برابر بزرگ تر بهتر عمل کرده.
G9 هم که اوضاش معلومه..
اما شارپنس حتی در ایزو 3200هم فدای نویز ریداکشن نشده و این خیلی عالیه...
لرزه گیر هم کاملا تاثیر گذاره..
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
والله من یک Richard Butler میشناسم دیپلمات بود، اهل استرالیا...
اما این Richard Butler یک مدتی ور دست Simon Joinson کار می کرد.Review های IXUS 860 IS رو هم با هم نوشته بودند.بیشتر تو کار کامپک تا SLR Like .جز مدیران فروم DP هم هست.من یکی دو بار اظهار نظرات شاخ داری ازش شنیدم.بعد از این ریویو رسما متوجه شدم ایشان هم مثل همان فردی که در پیام خصوصی بحث اش بود رسما دیوانه است!
و بعد اینکه...
وحید جان آخه با سنسور به اون فسقلی ای این عملکرد بسیار عالیه!از نظر من تصاویر شارپ تری دارد.تا نظر شما چه باشد؟
کاوه قبادیExposure.ir