درود
لطفا دوستان عكسهايي كه درحالتMultiple Exposure گرفتن رو بزارن .
درود
لطفا دوستان عكسهايي كه درحالتMultiple Exposure گرفتن رو بزارن .
جناب محبی عزیز من با سواد خیلی اندکم، یک ذره بیشتر از دوستمون توضیح بدم، (تمامی موارد با استفاده از صفحه 152 منوال دوربین)
این خاصیت مالتی اکسپوژر، اولا تنها میتونه 2 یا 3 عکس رو با هم درون دوربین ترکیب کنه (تعین تعداد درون همون منویی که دوستمون گذاشتن).
گرفتن اون 2 یا 3 عکس هم به حالت عکاسی شما بستگی داره،
1- اگه تو مد CH یا CL هستید، دوربین خودش 3 عکس رو میگیره و پس از اون متوقف میشه.
2- اگه تو مد عادی هستید، باید خودتون 3 بار دکمه شاتر رو فشار بدین (و تا تموم نشدن 3 عکس علامت مالتی اکسپوژر روی ال سی دی کنترل چشمک میزنه)
3- اگه تو مد تایمر هستین، باز هم دوربین به جای یک عکس سه عکس میگیره.
به نظر شخص من استفاده از حالت BKT و ادیت عکس در کامپیوتر عاقلانه تر هست مگر اینکه کامپیوتر در دسترس نباشه
قبلا هم عرض کردم این عملکرد درتمام دوربینهای نیکون یکسان نیست !اولا تنها میتونه 2 یا 3 عکس رو با هم درون دوربین ترکیب کنه
دوربین D700 می تونه تا 10 عکس رو هم برروی هم قرار بده .
دراین لحظه نمی تونم عکسی رو که شمامی خواهید رو پیداکنم اما سعی می کنم درچند روز اینده یکی دوتابراتون درهمین تاپیک براتون قرار بدم.لطفا دوستان عكسهايي كه درحالتMultiple Exposure گرفتن رو بزارن .
فعلا اینو ببینید
البته ایراد و اشکالهایی داره اما برای نمونه بدنیست .
Nikon D600
من امتحان کردم.دوربینو ثابت گذاشتم.خودم 2 جای مختلف توی یک کادر در 2 شات قرار گرفتم.ولی در تصویر نهایی تصویر پس زمینه واضح ولی تصویر من transparent افتاد.فکر کنم یه جورایی HDR خروجی میده.من که سوادم در همین حد بود. اساتید کمک کنن.
با تشکر.
بله کاملا صحیح میفرماید. اون عکس مربوط به nikon d7000 نیست و فقط Multiple Exposure را توضیح میدهد. مرجع Wikipedia هست. ببخشید چنانچه واضح نبود
http://en.wikipedia.org/wiki/Multiple_exposure
رایان
حالت transparent بودن تصویر خودتان طبیعی هست چون دوربین 2 یا 3 عکس میگیرد و انها را روی هم (در یک عکس واحد) متتاژ میکند. چون دوربین شما ثابت بوده Backgroundها روی هم قرار میگیرند ولی تصویر خودتون که جاتون را عوض کردین Transparent میفته. شما میتونید چند عکس مجزا بگیرید و با photo Shop منتاژ کنید.
رایان
دوستان من به یه مشکل بر خوردم.
تو حالت M نمیتونم سرعت شاتر روی B قرار بدم.
Long exp.NR روی on هستش.جالب اینه روی هیچ حالتی اصلا نمیتونم سرعت شاترو روی B بذارم.
اصلا نمی تونم سرعت شاترو تغییر بدم.فقط میتونم دیاف تغییر بدم.
راهنمایی می فرمایین؟
با تشکر.