توجه توجه برای آنهایی که میخواهند d7000 بخرند
با سلام به دوستان
من حدود دو هفته هست که d7000 خریدم روزهای اول با حالتهای اتوماتیکش عکس گرفتم و خیلی حال کردم خدایی هم خیلی کامله
ولی وقتی شروع به عکاسی در حالت دستی کردم یک مشکل بزرگ توی این دوربین که بد حالم رو گرفت پیدا کردم
وقتی در غروب آفتاب یا اتاقی که نور آفتابی کم نوری در آن اتاق روشن هست در حالت دستی عکس می گیری با کمال تعجب می بینی که یکسری پیکسل ها که تعدادشون هم کم نیست قرمز یا نارنجی رنگ هستن و وقتی چندتا عکس میگیری می بینی از نظر مکانی این پیکسل ها همیشه ثابت هستن (که یعنی پیکسل سوخته
) حتی با iso های مختلف و تنظیمات مختلف همیشه هستن فقط کمرنگ پرنگ می شن
به نمایندگی هم که می گی سوخته بودن پیکسل رو قبول می کنه (یعنی عادیه
)و میگه بیار با نرم افزار درستش کنیم
اینها با نرم افزار می آیند از پیکسل های کناری این پیکسل سوخته میانگین می گیرند و مقدار خروجی این پیکسل سوخته را شبیه سازی می کنند
همونطور که دوستان می دونند دوربینهای 100000 تومانی که تو بازار موجود هست این سوتی رو ندارند
در حالتهای اتوماتیک روی این مشکل یه جوری ماله کشیدن ولی در حالت دستی انگار باید دونه دونه خودتون انها ور پیدا کنید به نمایندگی بیگین تا مثلا درستش کنه (که یعنی باید گونی نخد پاک کنید
)
از دوستانی که این دوربین رو دارند این موضوع رو چک کنند ببیند مال انها هم این مشکل را دارد یا این قضیه اتفاقی هست:confused: