و باز هم مشکل تکرار می شود........
من که هنگ کردم.اگه کسی میدونه علت چیه یه یاری بدهددددددد.
ریست کردم ایندفعه درست نشد.
عجیبههههههه
مشکلو پیدا کردم.رو حالت های P ,S ,A فقط حالت P روشنه و در حالت U2 تبدیل به حالت M میشه.
کلا ریخته بهم.فکر میکنین مشکل سخت افزار یا نرم افزار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 1 هفته از خرید دوربینمم نمیگذره.
لطفا راهنمایی کنید.
ویرایش توسط ebi_m : Tuesday 18 October 2011 در ساعت 23:53
یکی دیگه ام این مشکلو داشته.فکر کنم سخت افزاری باشه.
اینم لینکش:
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=37532265
ممکنه دوربین Refurbish بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش توسط ebi_m : Wednesday 19 October 2011 در ساعت 00:31
سلام
یه سئوال داشتم ؟
من وقتی دوربینمو از حالت افقی landscape به عمودی Portrait تغییر میدم یه صدای کلیک کنار viewfinder میاد شبیه صدای لرزشگیر لنز ولی خیلی کمتر حالا سئوالم اینه که این صدا به خاطر چی هستش ؟
شما هم این تجربه رو داشتین ؟
متشکرم و منتظر جواب هستم
سلام دوستان
من اون فيلم دوش آب را موفق نشدم ببينم اما شايد تجربه من براي شما جالب باشه ، من به مدت 2 يا 3 ساعت زير بارون از دوربينم استفاده كردم البته بارون خيلي شديد نبود ولي در حدي بود كه خودم خيسه خيس شده بودم. هر چند وقت يك بار با دستمال مخصوص دوربين يا با يه تيكه پارچه قطرات آب روي بدنه را پاك ميكردم و دورباره شروع به عكاسي ميكردم، تقريبا هر چند وقت يكبار هم مجبور ميشدم شيشه لنز را خشك كنم (البته لنز خيلي بهش آب نميخورد چون خيلي توي جهت بارش بارون نبود ) در كل وقتهايي هم كه عكس نميگرفتم همينطور كه به گردنم آويزون بود يه تيكه پارچه روش بود.
هيچيش هم نشد
يه موضوعي هم براي سوال شد ، من توي حالت M براي عكاسي توي شب تنظيمات مناسب را انجام ميدادم اما وقتي همون عكس را با حالت High يا Night خود دروبين ميگرفتم (روي سه پايه) نتيچه خيلي متفاوت ميشد حتي تنظيمات شاتر و ديافراگرم و بقيه موارد را عين اين دو حالت انجام دادم اما بازم نتيجه به اون خوبي در نيامد اكثرا چراغهاي شهر و نور قالب در عكس به زردي ميزد در صورتي كه توي حالت High نورهاي سفيد و زيبايي توي عكس به وضوع مشخص بود.
البته كسي كه تزش در رشته كامپيوتر Image processing بود وقتي اين حالت را ديد بهم گفت اين مشكل مربوط به تنظيمات شما و دوربين نيست بلكه مربوط به تنظيمات خود Nikon در حالت اي متفاوت scene هست كه از Factory براي حالتهاي مختلف Image Processing قرار داده كه در واقع عكس هاي گرفته شده را Process ميكنه و بعد نتيجه را ثبت ميكنه !
نظر شما چيه دوستان؟
در مورد باطري كه يكي از دوستان در يك پست بهش اشاره كرده بود،يادم يه جايي توي همين سايت به موارد تقلبي يه سري از تجهيزات مثل مموري كارت و غيره اشاره كرده بود كه وقتي دقت ميكردي اختلافات جزئي را بين نمونه اصلي و تقلبي مي ديدي من بر اساس همين قضيه باطري اي را كه به همراه دروبينم از نيكو نگرش گرفته بودم با باطري را كه از نمايندگي نيكون در مالزي خريده بودم مقايسه كردم ، من كه كوچك ترين تفاوتي حس نكردم
و موردي كه در آخر خيلي تعجب كردم اين بود كه يكي از نمايندگي هاي نيكون (فكر كنم زده بود به سرش) همين دروبين را با همين لنز به قيمت 1800 دلار با همراه يه لنز اضافه و يه كيف دوربين ويه سه پايه و به همراه مموري كارت ميداد، خوب طبيعتا تجهيزات جانبي كه ميداد كيفيت بالايي نميتوتنست داشته باشه ( منظورم اينه كه حتما چيز تاپي نميداده) اما بازم قابل توجه و وسوسه انگيز بود منم كه تازه دوربينم را گرفته بودم هرسم گرفتم ديگه اصلا نپرسيدم كه تجهيزات جانبي كه ميداد دقيقا چه كيفيتي دارند و چه مدل يا برندي هستند.
درمورد كيف تخصصي دوربين Lowepro كه من خودم دو تا مدلش براي استفاده عادي در شهر و براي سفر و قابل حمل در هواپيما را از نيكو نگرش گرفتم بايد بگم خيلي ارزونتر از اونجا ميداد اونجا توي بعضي از فروشگاه ها قيمتش تا نزديك دو برابر هم ميرسيد. (به تاپيك بي ربطه Sorry اما ديگه گفتم اگر كسي داره ميخونه همه را يه جا بخونه).
شاد باشيد و موفق
white balance ها رو مقایسه بفرماییديه موضوعي هم براي سوال شد ، من توي حالت M براي عكاسي توي شب تنظيمات مناسب را انجام ميدادم اما وقتي همون عكس را با حالت High يا Night خود دروبين ميگرفتم (روي سه پايه) نتيچه خيلي متفاوت ميشد حتي تنظيمات شاتر و ديافراگرم و بقيه موارد را عين اين دو حالت انجام دادم اما بازم نتيجه به اون خوبي در نيامد اكثرا چراغهاي شهر و نور قالب در عكس به زردي ميزد در صورتي كه توي حالت High نورهاي سفيد و زيبايي توي عكس به وضوع مشخص بود.
البته كسي كه تزش در رشته كامپيوتر Image processing بود وقتي اين حالت را ديد بهم گفت اين مشكل مربوط به تنظيمات شما و دوربين نيست بلكه مربوط به تنظيمات خود Nikon در حالت اي متفاوت scene هست كه از Factory براي حالتهاي مختلف Image Processing قرار داده كه در واقع عكس هاي گرفته شده را Process ميكنه و بعد نتيجه را ثبت ميكنه !
نظر شما چيه دوستان؟
سلام دوستان
از باطری D7000 بروی D700 میشه استفاده کرد ؟
محمد سعدی