من از Zoner Photo Studio 14 استفاده میکنم که قسمت اختصاصی برای عکس های RAW داره که مدتی پیش برای دانلود تو قسمت نرم افزار های همین فروم گذاشتمش هم برای دیدن با سرعت زیاد خوبه هم یک ویرایشگر حرفه ای هست
Zoner Photo Studio 14 PRO.jpg
درود
از وقتی که برنامه مفید و کارا و سبک Zoner Photo Studio برای دیدن عکس ها هست دیگه acdsee چرا
از وقتی دوستان در تاپیک مربوطه این برنامه رو معرفی کردند برای همیشه از دست acdsee راحت شدم.
موفق باشید
انوش
درود
من از همان قدیم ورژن 2 و 3.1 .... از acdsee استفاده میکردم تا نزدیک به 2 سال پیش، اما زمانی که عکس هایی با فرمت NEF را میخاستم باز کنم اجبارا بالاترین ورژن آن لازم بود و آنرا دانلود کردم اما دیگر سرعت باز کردن و اجرا شدن ورژن های سبک قبلی را نداشت تا اینکه در یکی از تاپیک ها فکر کنم نامش بهترین برنامه برای مرور عکسها بود ( الان هر چی گشتم پیدا نشد ) دوستان در اون زمان Zoner Photo Studio12 رو معرفی کرده بودند که در عین آنکه همه کارهایی را که میخاستم انجام میداد همانطور که گفته شده بود بسیار سریع تر هم اجرا میشد و اگزیف عکس را هم زیر آن نشان میدادو از آن زمان تاکنون من از Zoner Photo Studio استفاده میکنم.
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Sunday 18 December 2011 در ساعت 17:17
ممنونم از محبت دوستان
بنده همون Zoner Photo Studio رو دانلود كردم خيلي سرعت خوبي داره نسبت به برنامه هايي كه قبلا استفاده ميكردم.
باز هم تشكر ميكنم.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
ممنونم خالو جان.محبی جان. ACDsee که از اول پیدایش سرعتش پائین بود و هرچی ورژن جدیدتر اومد هم بدتر شد. به نظر من کلا بیخیالش شو. من که codec فایل های .nef رو برای ویندوز گرفتم و از خود ویندوز استفاده می کنم. خدائیش هم راضیم. برای مدیریت فایل ها هم از لایت روم استفاده می کنم.
من چون با دي 90 خودم و acdsee مشكلي نداشتم از وقتي d7000 رو خريدم كمي به مورد برخوردم.
دنبال برنامه ايي بودم كه بشه به راحتي عكسها رو ديد كه با راهنمايي شما و دوستان مشكلم حل شد.
كلا با نظر شما موافقم كه سرعت پائيني داره
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
با سلام
بنده حدود 70 صفحه از این فروم را مطالعه کردم
بسیاری از فروم های خارجی را هم مطالعه کرم و الان دیگه مطمئم هستم که دوربین بنده D7000 دارای مشکل بک فوکوس دارد.
من ندیدم کسی جواب این سئوال را درست داده باشه
سئوال من طریقه حله این مشکل است نه اینکه آیا مشکل بک فوکوس وجود داره یا خیر!
ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند
با تشکر