با سه لنز مختلف و 3 دوربین مختلفه D7000 امتحان کردم همین مشکل وجود داشته!
منظوره شما همون fine tune است؟
اگر همین منظورتونه میشه یه توضیح کوچیک راجبش بدین؟
ممنون
با سه لنز مختلف و 3 دوربین مختلفه D7000 امتحان کردم همین مشکل وجود داشته!
منظوره شما همون fine tune است؟
اگر همین منظورتونه میشه یه توضیح کوچیک راجبش بدین؟
ممنون
بله فکر کنم همین گزینه است. من خودم که دی 7000 ندارم. یا باید سرچ کنید یا منتظر جواب دوستان باشید.
اما در این منو می توانید به تعداد فکر کنم 10 لنز محتلف تنظیماتی را انجام دهید که مثلا فلان لنز وقتی در نقطه ای فوکوس می کنه، دوربین فوکوس را X% نسبت به فوکال و فاصله فوکوس و غیره جابجا در نظر بگیرد، در واقع برای لنزهای محتلف از نوع کالیبره شود.
با سلام دوست عزیز منم دوربین ی7000 دارم و با لنزهای متعدد دوربین را تست کردم. مشکل بک فوکوس را اگر مطمئنید که از بدنه است میتوانید در انتهای منوی ست آپ fine tunning را انتخاب و گزینه default را که مربوط به تنظیم فوکوس بدنه است تنظیم نمایید. البته یک راه دیگر هم از طریق تنظیم محورهای فوکوس در بدنه دوربین هست که اگر دوربین را تازه خریدید یا وارد نیستید بهتره بدید تعمیرکار اینکارو انحام بده.
در رابطه با لنز راهنمای شرکت نیکون می گوید اگر لنز بک فوکوس دارد تنظیم فوکوس را به سمت مثبت و اگر فران فوکوس دارد به سمت منفی ببرید(در مورد دوربین D700).
در عمل در دی 7000 که امتحان میکنم بنظر می رسد برای تنظیم بک فوکوس باید fine tunning را به سمت منفی بکشیم. من لنز سیگمای خودم را که بک فوکوس شدید دارد با کشیدن به سمت -20 تنظیم می کنم و هر گاه که به سمت مثبت تنظیم می کنم بک فوکوس شدیدتر میشود.
به طور خلاصه اگر بدنه بک فوکوس دارد با گزینه default , و اگر لنز بک فوکوس دارد با گزینه saved value آن را تنظیم می کنیم. در رابطه با بک فوکوس لنز باید saved value را به سمت منفی بکشیم. اما در رابطه با بدنه مطمئن نیستم به کدام سمت باید تنظیم شود.
ویرایش توسط Malekzadeh : Monday 19 December 2011 در ساعت 21:30 دلیل: اصلاح نکات فنی ذکر شده
با سلام خدمت همه دوستان من یک d7000 با لنز 18-200 دارم
یک مشکلی با فوکوسش دارم که نمی دونم میشه بهش بک فوکوس گفت یا نه
در حالت auto focus و live view هیچ مشکلی نیست و دوربین درست کار میکنه ولی در حالت 3D و در حالتی که فوکوس به صورت یک نقطه ای یا 5 نقطه ای یا 9 نقطه ای است در سیستم فوکوس مشکلی پیش میاد که در ادامه میگم
مشکل از این قرار که که در 200mm نقطه فوکوس تصویر 3cm عقب تر از نقطه فوکوس دوربین هست و وقتی به سمت 18mm حرکت می کنم این نقطه بک فوکوس عقب تر میره تا جایی که در 18mm نقطه فوکوس 50cm عقب تر میره و هیچ کار از دست fine tune بر نمیاد
برای حل این مشکل چه باید کرد
.
.
لطفا دوستان دیگه هم این را چک کنند
ویرایش توسط Amir Mohebi : Tuesday 27 December 2011 در ساعت 15:30
سلام دوستان
من سال هاست به عنوان Viewer و Browser از برنامه Faststone Image Viewer استفاده می کنم
سرعت در حد لامبورگینی :D
و به صورت Native تمام فایل های RAW رو نشون میده...از جمله NEF نیکون D7000
در حالت Fullscreen اگه موس رو به چپ، راست، بالا و پایین ببرین بقیه امکانات اون رو میبینن
EXIF رو هم به صورت کامل نشون میده (موس به سمت راست صفحه نمایش)
امکان یک سری تنظیمات رو هم در حد ابتدایی فراهم می کنه (موس به سمت چپ صفحه نمایش)
یه برنامه Free و کم حجم
امتحان کنین
کد:http://faststone.org/FSViewerDownload.htm
My Lovely Pentax gearNikonD7000+18-105+50f/1.8D+Tokina100f/2.8 Macro+Samyang85f/1.4+35f/1.8G
با سلام.
دوستان در مورد نقاط فوكوس در دي 7000 وقتي اون رو روي تك نقطه ايي قرار ميديم آيا امكان انتخاب نقطه فوكوس رو هم داريم يا خير ؟
مثلا در دي 90 ميشد نقطه وسط رو به راست يا چپ برد و بعد از انتخاب اون رو قفل كرد
آيا اين امكان در دي 7000 هم هستش ؟
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
سلام
یکی از مزایای انتخاب فکوس نقطه ای همین است که یتوان نقطه ی فکوس شده رو با توجه به موقعیت تغییر داد
شما وقتی فکوس تنقطه ای رو نتخاب منمایید ، با فلش های چپ و راست و بالا و پایین ، میتوانید نقطه ی فکوس رو تغییر بدهید
.................................................. .................................................. ..............................................
پی نوشت : ببخشید ، مثل اینکه خط رو خط شد