سلام
دوربين چند گزينه براي نور هاي داخلي و خارجي دارد
منظور من وايت بالانس دستي دوربين كه دوربين را روي سطح سفيد متمركز مي كنند و وايت مي كنند.
سلام
دوربين چند گزينه براي نور هاي داخلي و خارجي دارد
منظور من وايت بالانس دستي دوربين كه دوربين را روي سطح سفيد متمركز مي كنند و وايت مي كنند.
سلام
در یک حالت دیگر بغیر از براکتینگ هم ممکن است این حالت بوجود آید و آن تغییر زوم در لنزهایی است که دیافراگم ثابت ندارند.
مثلا لنز 105-18 کیت شما در مودM در وایدترین حالت 18مم میتوانید دیافراگم را روی 3.5 تنظیم کنید اما با زوم کردن و تبدیل فاصله کانونی به 105 دوربین به صورت خودکار عدد دیافراگم را روی 5.6 قرار می دهد.
علی مهدی زاده
درود
یکی از حالتهای موجود PRE است
که شما باید کارت خاکستری 18% یا سفید واقعی را زیر منبع نوری که قرار است عکاسی کنید به دوربین نشان دهید
به این ترتیب که حالات Pre را انتخاب میکنید دکمه WB را یکبار فشار داده و رها میکنید و مجددا فشارداده و نگه دارید
تا زمانیکه در پنل کنترل (LCD بالایی ) Pre شروع به چشک زدن کند کلا 6 بار چشمک میزند قبل از اینکه چشمک زدن تمام شود
کادر را با رنگ خاکستری 18% یا سفید واقعی پر کنید ( یا عکس گرفتن از خود منبع نور )
و شاتر را تا انتها فشار دهید تا دوربین آنرا در یکی از حافظه هایش ذخیره کند ( از d-0 تا d-4 )
مهم نیست حتی اگر تصویر ذخیره شده فوکاس نباشد ، از همان میتواند برای تنظیم وایت بالانس استفاده کند.
هر زمان که بخواهید میتوانید یکی از 5 حافظه d-0 تا d-5 را مورد استفاده قرار دهید.
خیلی از مواردی که دوستان میپرسند بروشنی هم در کتابچه راهنمای دوربین هم در فایل PDF راهنمای دوربین ( صفحه 124 )
بخوبی توضیح داده شده است
پی نوشت:
وقتی فقط با لنز هایی سر و کار داشته باشید که همه دیافراگم ثابت 2.8 دارند
فراموش میکنید با زوم کردن هم دیافراگم عوض میشود
موفق باشید
درود
دوستان در دوربین D7000 (در Movie Setting ) غیر ازاینکه manual Setting روی on باشد ،
حالت دیگری وجود دارد که در Live View اگر دوربین را در مود M بگذاریم ، دیافراگم نتواند عوض شود؟
یعنی چه چیز دیگری میتواند وجود داشته باشد که مانع تغییر دیافراگم شود؟
با سپاس
ویرایش توسط Anoosh-Em : Tuesday 19 June 2012 در ساعت 16:12
در دو حالت M و A دیافراگم رو شما تعیین می کنید و دوربین تغییرش نمیده... البته تو live view که باشید، کلا دیافراگم تغییر نمی کنه (حتی اگه خودتون هم بخواید تغییر بدید، نمیشه).
(باید قبلش از live view خارج بشید، دیافراگم رو تغییر بدید و دوباره برگردید.
سلام انوش جان ، چرا ، اتفاقا در Live view و در مد M میتوان دیافراگم را تغییر داد
همین چند روز پیش آقای قبادی به یک d7000 اینچنین بر خورد کردند ، و این موضوع را با من در میان گذاشتند تا با دوربین من هم این
موضوع چک شود ، که قضیه متفاوت بود و در دوربین من این موضوع وجود نداشت ، و میتوانستیم دیافراگم رو تغییر دهیم ، ولی در D7000
مورد صحبت همچین مشکلی وجود داشت ،
حتی firmware آن را نیز آپدیت کردیم ، ولی مشکل حل نشد ، که دوربین را فرستادند نعمیرگاه به منظور اصلاح این مورد
درود
ممنونم از پاسخ دوستان ، بله من هم فکر میکنم فقط مربوط به تنظیمات Movie Setting -----> manual Setting است که
اگر روی حالت Offباشد کاملا قابل تغییر هست روی D7000 که خودم داشتم و اکنون صاحبش یکی از دوستان هستند امروز تست کردیم.
من هم با شنیدن همان مورد جناب قبادی آن سوال را مطرح کردم
با سپاس
سلام دوستان
یک سوال ابتدایی:
وقتی نقاط فوکوس رو روی ۹نقطه ۲۱نقطه یا ۳۹ نقطه قرار میدم باز هم فقط یک نقطه فوکوس دارم
در حقیقت میخوام بدونم تفاوت این سه حال باهم و با حالت تک نقطه چیه؟
ممنون
سلام
تفاوتشون اینه که در موقع انتخاب نقاط کمتر،سایر نقاط رو از مدار خارج میکنید و فوکوس فقط توسط نقاط فعال انتخاب شده انجام میشه .
اما بهرحال فقط یه نقطه از میون نقطه هایی که فعال هست فوکوس میشه . حالا این نقطه یا دستی انتخاب میشه یا در حالت اتوماتیک دوربین انتخابش میکنه . ( هیچوقت نمیشه که لنز بتونه بیش از یک نقطه رو در یک لحظه فوکوس کنه)
یا حق