فریم ور جدید برای دوربین نیامده؟
فریم ور جدید برای دوربین نیامده؟
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
آخرین ورژن در سایت خود کمپانی برای دانلود موجود است
https://nikoneurope-en.custhelp.com/...a-1.04,-b-1.05
خیلی ساده هستش
اول باتری دوربین را تا 100% شارژ کنید
فایل را دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و فایل را در مموری کارت کپی کنید البته حتما باید خود فایل را کپی کنید
سپس در منوی دوربین به Setup Menu بروید و در قسمت Firmware گزینه Update را انتخاب کنید و بعد از دوسه دقیقه..... تمام
دوستان پرسشی دارم شاید برای شما هم پیش اومده باشه چند ماهی هست که یک دوربین D7000 خریدم و مشکلی باهاش نداشتم اما وقتی Active Dynamic Lightning رو فعال می کنم به نظرم هیچ تاثیر خاصی در عکس با حالتی که فعال نیست نداره و حتی در set picture control کماکان گزینه های contrast و brightness روشن می مونه ولی در دوربین D90 که دارم وقتی Active Dynamic Lightning را فعال می کنم در set picture control تنظیمات contrast و brightness خاموش می شوند و کاملا محسوس اثر رو توی عکس می بینم یک بار هم همه ی تنظیمات رو ریست کردم ولی باز هم تاثیری نداشت خلاصه درمونده شدم اگه دوستان راهکاری را دارند سپاس گزار می شوم.
سلام
ب تازگی D7000 خریدم.سوالات زیادی دارم،که ممنون میشم پاسخ دهید.
1-ایا این مدل جزوه اموزشی دارد؟
2-باتری این دوربین اگر در سلامت باشد،چ تعداد عکسی رو میتواند بندازد،بدون فلاش؟
3-یک سوال خیلی ابتدایی،وقتی دوربین خاموشه،اون اطلاعاتی که رو ال سی دی بالایی دوربین هست،نشان دهنده چیه؟ایا دوربین به صورت کامل خاموش نمیشه؟
4-زمانی که مدتی از دوربین استفاده نمیکنیم،بهتره باتری خارج بشه یا فرقی نمیکنه؟
ویرایش توسط Farshid.Y : Thursday 14 January 2016 در ساعت 23:40
۱- ...
۲- ...
۳- دوربین رو نمیتوان کاملا خاموش کرد و نمایشگر بالای دوربین تعداد شاتهای باقیمانده و وجود SD card رو نشون میده که یادمون نره بدون باطری و حافظه بریم عکاسی.
۴- ...
2016-01-14 20.07.24.jpg
در مورد سوال 3 سوالتون درباره اطلاعاتی مانند اطلاعات top lcd ایی که جناب aidin 594 فرستادن بود یا اطلاعاتی مانند این :
top-1200.jpg