من زیر بارون معمولی ۱۵ - ۲۰ دقیقه باهاش فیلمبرداری کرده ام . بارون طوری بود که هر یکی دوبار فیلتر رو با دستمال تمیز کردم. مشکلی هم پیش نیومد.
این هم ویدئوی مورد نظر:
من 7100 دارم که فکر میکنم سیلینگش در یک حد باشه با 7000 که زیر بارون شدید کنار دریای طوفانی خودو 10 دقیقه کار کردم البته با لنز 18 140 که بعیده سیلینگ داشته باشه خدارو شکر اتفاقی هم نیوفتاد
دوربین را وقتی رو فوکوس نقطه ای و نقطه وسط میگذارم پس زمین فوکوس میشود و سوژه قدری تار هستولی وقتی فوکوس را اتومات میگذارم همچین اتفاقی نمی افتد و سوژه خوب فوکوس هست دلیل اش چی هست و نحوه رفع اش؟
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
نقطه فکوس روی عکس گرفته شده رو در د و حالت چک کنید ببینید جای درست قرار داره!؟
منظورتون از در دوحالت چی هست؟
یک توضیح بدید
با سپایه و دوربین کاملا ثابت چک کردید؟ ممکنه موقع فکوس نقطه ایی به دلیل جابجایی جزیی دوربین فکوس بهم بخوره ولی فکوس اتومات اون جابجایی رو خنثی میکنه
چون فکر میکنم اگر بک فکوس باشه سیستمتون باید تو هر حالت فکوسی همین مشکل رو داشته باشید
گزینه نمایش محل فکوس رو تو تنظیمات دوربین روشن کنید و در دو حالت فکوس اتوماتیک و نقطه ای بعد از گرفتن عکس ببینید که کجا فکوس کردید…
راستی… در فکوس نقطهای با توجه به اینکه گفتید نقطه وسط رو استفاده میکنید، سوژه دقیقا وسط کادر قرار داره یا از روش فکوس و ریکامپوز (تا نیمه نگه داشتن کلید شاتر بعد از فکوس، و بعد از اون، تغییر کادر بندی) استفاده میکنید!؟
سلام ئوستان یک سوال داشتم
من مدت سه ساله که D7000 دارم و کارم عکاسی شب هست ، جدیدا خیلی نویزی شده تصویر حتی در حساسیت 800 هم نویز دارم و عکس ها عملا در 3200 قابل استفاده نیستن ، مشورتی که بایکی از دوستان کردم گفتن طبیعیه و بعد از یک مدت سنسور پیر میشه ! که نمیدونم چقدر درسته ، اول اینکه آیا تجربه مشابهی دارین ؟
دوم اینکه بفکر فروش این بدنه و خرید 7200 افتادم آیا ازنظر نویز رفتاری مثل 750 میتونه داشته باشه ؟ من لنز های DX دارم و برام سخته تهیه لنز های fx البته مثل اینکه 11-16 روی fx هم از 14 به بعد کار میکنه ، آیا خرید 7200 ( مثل 750 ) میتونه مشکل منو در زمینه ی نویز حل کنه ؟ ( از 750 راضی بودم ) یا اینکه تفاوت از زمین تا آسمونه ، ممنون میشم پاسخ بدین
Nikon D7000 + Nikkor 18-105 + Nikkor 50 f1.8 D + Tokina 11-16 f2.8 + Nikon SB-700