نوشته اصلی توسط
C@non
سلام خدمت همه
یه چند تا سوال داشتم در مورد5100
راستش من میخواستم یه دوربینی بخرم که عکس های خوبی بندازه و فیلم برداری خوبی داشته باشه!! کی تحقیقاتم به G15 و 1100D , 3100 , 5100 رسیدم
من عکاس حرفه ای نستم ، ولی خب با خودم گفتم که 5100 خیلیی از بقیه بیشتر می ارزه. وارزش خرید داره ، آخه آنچنان تفاوت قیمتی نداره.
حالا چند تا سوال برام پیش اومده :
1. اگه 5100 رو بخرم و چون پول خرید لنز ندارم ، پس باید با همون لنز کین 18-55 خودش کار کنم / خواستم بدونم چون حرفه ای نیستم ، اگه دوربین رو رو حالت auto بذارم و عکس بگیرم چه طور عکس میگیره؟!!! یعنی شنیم که DSLR ها رو حالت auto خیلی بد عکس میگیرن؟!!!
البته اینو میدونم که اگه بذاری رو حالت اتو ، مسلما دوربین نمیتونه از تمام پتانسیل خودش استفاده کنه!!
ولی خب میخوام بدونم که مثلا در مقایسه با G15 چه طوره؟؟؟ یعنی اینکه کاره منو راه میندازه یا نه؟ من بیشتر تو مسافرت و طبیعت و جاهای دیدنی عکس یادگاری میندازم.
2. میخواستم بدونم که 5100 خرابی هم داره یا نه؟؟! آخه یه لینکی تو سایت نارنجی هست که 10 گجت پر دردسر برای تعمیر کاران رو گذاشته بود ، که گفته بود 5100 خیلیییی فشرده هست و کلا تعمیرش سخته و از این حرفا. یکم ترسیدم !!! :| شانس که نداریم ، خواستم بدونم چه طور اینا خراب میشن؟!!
همچنین یکیاز دوستان میگفت که صفحه نمایشگر چرخان این دوربین خیلی زود خراب میشه؟!؟
کلا از دوستان میخوام به طور کانل توضیح بدن.
بیشتر نظرم رو اینکه اگه با دوربین در حالت اتو عکس بگیرم ( تو فرمت JPEG ) چه خروجی به من میدهد و در کل رضایت بخش هست یا نه ، ( در مقایسه با کمپکت ها )