اشتباه شما و دوستان همینجاست
دقیقا من هم دنبال این بودم که این حرف را مستقیم ار شما بشنوم. اینکه میفرمایید:
ولی با توجه به پست شما انگار تمام کسانی که دوربینهای دیگه رو خریداری کردن کاملا متظرر شدن....
نه تنها شما بلکه چندین تن از دیگر دوستان این برداشت را از حرف من کرده بودند.
حالا من از کیفیت این دوربین گفته بودم نمیدانم چطوز شما و چند نفر دیگر نتیجه گرفتید که منظور من این است که تمام کسانی که دوربین های دیگری خریده اند متضرر شده اند؟؟؟
مگر خوب بودن یک دوربین به معنای بد بودن بقیه اس؟ و اینکه میگویم نسبت به هم سطح خود برتر است اگر کسی تعصب راا کنار بگذارد میبیند که این حرف کاملا درست است اما این هم نباید حمل بر این شود که دیگر دوربین های هم سطح 3200 بد هستند. نه در میان رقبا دوربین های خوب دیگری هم بدون هیچ شکی وجود دارند.
دوست بسیار گرامی
بنده به شخصه اگر درامدم بیشتر بود دوست داشتم دوربین دی 810 را بخرم. اما به لحاظ مالی امکان این کار برایم نبود. به همین خاطر 3200 را انتخاب کردم که در قیمت خودش رقیب ندارد. حقیقت این است که بنده به شخصه توان مالی ندارم که چندین میلیون دوربین و چندین میلیون دیگر لنز خریداری کنم برای همین مثل بسیاری دیگر از دوستان دنبال کیفیت خوب و قیمت ارزان تر میگردم. حالا اکر شما توان مالی را دارید خوشبحالتان. مبارکتان باشد. به امید خدا همیشه به خوبی و خوشی استفاده کنید.
البته دوربین 5200 هم که فرمودید دوربین خوبی است. میتوان گفت کمی از 3200 بالاتر است اما این را نیز باید یاداور شد که اختلاف چند صد هزار تومانی میان ااین دو دوربین یعنی 5200 و 3200 است.
من اتفاقا پیش ازینکه 3200 و 5200 را انتخاب کنم دوست داشتم 5200 را خریداری کنم. اما وقتی انها را تست کردم دیدم که کیفیت این دو تقریبا برابر است. یعنی به عبارتی اصلا چیز محسوسی که نشان دهنده برتری خاص و برجسته ای باشد میان هیچکدام نسبت به دیگری نیست.
به همین خاطر 3200 را که ان زمان نزدیک چهارصد پانصد هزار تومان ارزان تر بود خریداری کردم. و الان هم اصلا پشیمان نیستم. برعکس خیلی هم خوشحالم. چون با کمترین هزینه بهترین دوربین ممکن را به لحاظ کیفیت و کارایی تهیه کرده ام.
امیدوارم باز از حرف بنده برداشت اشتباه نکنید یا اینکه فکر کنید من میگویم کسانی که غیر از 3200 دارند ضرر کرده اند!
نه!
دوربین های خوب دیگری هستند. چه در مارک نیکون چه کنان چه سونی و المپیوس و .... خیلی از اینها از 3200 هم قوی ترند.
اما کیفیت و قیمت 3200 یک استثنا است. که احتمالا نیکون برای قبضه کردن بخش بزرگی از بازار دی اس ال ار های ارزان قیمت تولید کرده و موفق هم شده.
برای نمونه هیچکسی اگر بی تعصب بررسی کند 700 دی کنان را که نزدیک ششصد هفتصد هزار تومان گران تر از 3200 نیکون است انتخاب نمیکند.
اما این به این معنی نیست که 700 دی یا ... دوربین های بدی هستند.
برتری یک دوربین بیانگر بد بودن دیگر دوربین ها نیست.
باید یاد گرفت دنیا را سیاه و سفید نبینیم.
به ویژه یک عکاس باید خوب بداند در دنیا هزاران رنگ میان سیاه و سفید وجود دارد.