دوربین معلومه مشکل داره اگر به تعمیرکار اطمینان ندارید خوب میتونید نگه دارید تا توی دستتون بترکه کاور هم به این موضوع کمک میکنه
دوربین معلومه مشکل داره اگر به تعمیرکار اطمینان ندارید خوب میتونید نگه دارید تا توی دستتون بترکه کاور هم به این موضوع کمک میکنه
خیلی ممنون از راهنماییتوندوربین معلومه مشکل داره اگر به تعمیرکار اطمینان ندارید خوب میتونید نگه دارید تا توی دستتون بترکه کاور هم به این موضوع کمک میکنه
واقعا استفاده کردم
این عجیب ترین حرفی بود که تا حالا توی این فروم شنیده بودم. مثلا کجای دورببین رو با قطات با کیفیت کم عوض کنن؟ سنسور دوربین یا پردازنده دوربین یا شاید هم برد اصلی دوربین؟ اصلا ممکنه سنسورهای فکوس و آینه اون رو هم عوض کنن. واقعا فکر میکنید اینها قطعاتی هستند که توسط شرکتهای دیگه تولید بشه و تو بازار هم پیدا بشن.
مطمئن باشید توی کار دوربین عکاسی dslr همچین چیزی وجود نداره. تکنولوژيی ساخت این قطعات بالاتر از اون چیزیه که تصورش رو بکنید.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
با سپاس از همه ی دوستانی که پاسخ دادند.
دیشب که منزل رفتم باطری دوربین رو شارژ کردم.
و بعد از اون روی حالت فیلمبرداری فول اچ دی دوربین رو کار گذاشتم تا ببینم مدت زمان فیلمبرداریش چطوره
باطری دوربین تقریبا 50 درصد شارژ داشت زمانی که اغاز به فیلمبرداری کرد.
نزدیک به 40 دقیقه فیلم گرفت تا جایی که رم پر شد. دوباره رم رو خالی کردم و فیلم گرفتم. تقریبا نیم ساعت دیگه هم فیلم گرفت + حدود 50 تا عکس که به صورت همزمان گرفتم.
باطری رو که مطمئن شدم مشکلی نداره.
اما دوربین بعد از حدود بیست دقیقه کارکرد مدام ناحیه مونیتور و زیر دوربین کرم میشه. و اگر در حالت عکسبرداری باشه مونیتور توی جالت استندبای میره اما از چشمی میشه همچنان عکسبرداری رو ادامه داد. اما وقتی توی حالت فیلمبرداری باشه دوربین تحت هیچ شرایطی فیلمبرداری رو قطع نمیکنه و استندبای نمیره.
خلاصه اینکه امروز صبح با دو تا از نمایندگی ها و از جمله خدمات پس از فروش ایده ال تماس گرفتم.
تامیخواستم ایراد دوربین رو شرح بدم و واژه گرم شدن رو اوردم. اوپرتور مربوطه گفت زیر دوربین و قسمت مونیتور گرم میشه؟
گفتم بله همینطوره. پرسید بعدشم توی حالت استندبای میره؟ گفتم اره.
گفت این طبیعیه طبیعیه هیچ مشکلی نداره. ذاتا این دوربین برای جلوگیری از گرم شدن زیاد این سیستم درش پیاده شده.
توضیح داد که به خاطر بدنه کوچگ و پلاستیک گرما اونطور که باید تخلیه نمیشه و حرارت دست هم مضاعف بر این مساله هست. به همین خاطر و منظور جلوگیری از گرم شدن بیشتر که تلفات باطری رو هم در پی داره این سیستم رو نیکون پیاده کرده تا هم دما مونیتور کم بشه و هم تلفات باطری. و ذاتا دوربین 3200 به خاطر نوع بدنه این مساله رو داره که البته ایراد فنی محصوب نمیشه.
به امید خدا بودجه جور بشه همین کار رو میکنم.به نظرم به فکر تعویض دوربین با یک دوربین در کلاس بالاتر (D5200 یاD5300 یا D7000 یا D7100) باشید.
واقعا این دوربین هرچی ازش خواستم رو انجام داده. منتها یک ایرادهای کوچیکی هم داره. کمی صبر میکنیم ببینیم نیکون چی معرفی میکنه
شاید بقیه دوستان به این موضوع توجه نکرده باشن، ولی به نظرم با یک ساعت در حالت liveview بودن (و فیلم برداری) در نور روز، گرم شدن مانیتور و باتری و همینطور داغ شدن سنسور و خارج شدن از لایو-ویو برای جلوگیری از آسیب دیدن سنسور و مدار های داخلی طبیعی باشه!؟
•••
تصویر صفحه ۸۶ و ۸۹ راهنمای دوربین D3200
Screen Shot ۱۳۹۳-۰۶-۰۶ at ۱۳.۱۳.۳۰.png
Screen Shot ۱۳۹۳-۰۶-۰۶ at ۱۳.۱۸.۴۳.png
لینک:
http://cdn-10.nikon-cdn.com/pdf/manu...r/D3200_EN.pdf
•••
عینا همین متون در راهنمای D7000 (صفحات ۵۴ و ۵۹) هم نوشته شده و احتمالا در مورد بقیه مدل ها هم همینطوره
ویرایش توسط AmirS : Thursday 28 August 2014 در ساعت 13:51 دلیل: اصلاح جمله بندی و اضافه کردن مرجع
تصویر برداری یا عکاسی روی لایو ویو باعث گرمای دوربین میشه
پیشنهاد میکنم با ویزور تست کنید اگه بازم داغ کرد
مشخص میشه دوربین مشکل داره
درسته. چون سامان از اول توضیحح نداد که در مد Live View عکاسی می کند این سوء تفاهم پیش آمد که در مد عکاسی معمولی (View Finder) دوربین داغ می کند. چون معمولاً عکاس ها با DSLR در مد Live Vew عکاسی نمی کنند با این داغ شدن مواجه نمی شوند.