ممنون از پاسختون. وقتی دوربین رو زمین هست و فیلم میگیره دیگه صدا نیست. ولی وقتی رو دسته و در حد یکی دو دقیقه فیلم میگیره این صدا وجود داره و به طور مداوم هست.
ممنون از پاسختون. وقتی دوربین رو زمین هست و فیلم میگیره دیگه صدا نیست. ولی وقتی رو دسته و در حد یکی دو دقیقه فیلم میگیره این صدا وجود داره و به طور مداوم هست.
خواهش می کنم. این بستگی به این داره که دوریین روی چه سوژه ای فوکوس کرده باشه، اگه سوژه ای متحرک باشه که خوب باز هم همون صداها به دلیل فوکوس ممتد شنیده میشه اگه سوژه بی حرکت باشه و حرکتی جلوی لنز انجام نشه، سیستم فوکوس سوژه جدیدی نمیبینه که روی اون فوکوس کنه در نتیجه عمل فوکوس پی در پی انجام نمیشه.
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
دوستان سری 3 هزار و 5 هزار نیکون موتور فوکوس داخلی ندارن اکسیشن تیوب هایی هم که فوکوس اوتومات میدن فقط رو بدنه های موتور دار این قابلیت رو دارن حالا با توجه به اختلاف قیمت بسیار زیاد اکسیشن تیوب های بدون فوکوس اوتومات و با فوکوس اوتومات ( که البت رو 3 هزار و 5 هزار اوتومات ندارن ) توجیحی برای خرید اون نوع وجود داره ؟ دوستی تجربه ای داره ؟ اختلاف قیمت در حد خرید یه لنز 55-200 دست دومه 80 تومن در برابر 480
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام دوستای گلم
من بازم مزاحم وقتتون شدم ازتون یه سوال داشتم.یه برنامه ای هست برای گوشی های اندرویدی که میشه دوربین رو با یک کابل otg به دوربین وصل کرد و از گوشی به عنوان ریموت و... استفاده کرد.چند تا نرم افزار رو دانلود کردم و امتحان کردم ولی مثل چیزی که روی کامپیوتر برام پیش اومد هیچ کدوم از این نرم افزار ها دوربین منو ساپورت نمیکنن.باید براش نرم افزار مخصوصی رو دانلود کنم؟ ممنون
سلام به دوستان
چند سوال راجب دوربین نیکون 3200 و 3300 داشتم اگر پاسخ بدید ممنون میشم
1- با لنز 18-55 VRi II چه کارهایی در عکاسی را محدود میکنه ؟ آیا همین لنز برای عکاسی خانوادگی کفایت میکنه یا بایستی با لنز قویتر تعویض بشه
2- دوام باطری این دوربین در حالت فیلمبرداری چقدره ؟ جایی خوندم که در کیفیت بالا فقط کلیپهایی تا 10 دقیقه قابلیت ظبط داره آیا این موضوع صحت داره ؟
3- تفاوت عکس و فیلمهای این مدل دوربین با مدل 3300 که فاقد فیلتر low less است چقدره ؟ آیا نسبت به اختلاف قیمت بیش از 200 هزار تومانی مدل 3300 با 3200 خرید کدامیک مطلوبتر است ؟
سلام
از پاسخگوییتان ممنونم
منظورتون از تصویر برداری همان فیلم گرفتن هست ؟
در بعضی سایتها کاربران آماتور هم از دوربین 3300 نیکون از بابت کیفیت عکس و فیلمش در کاربرد خانگی تعریف زیاد کردند این که می فرمایید خوش دست نیست منظورتان بخاطر تنظیمات آن است یا کیفیت تصاویر آن برای کاربرد خانگی ؟
آخه من می خواهم دوربینی بگیرم که هم کار فیلم با fUll HD را برایم بگیرد و هم عکس با کیفیت بالا تا حدود یک میلیون و 500 هزینه میخوام بکنم ولی می خوام چیزی بگیرم که پشیمون نشم دوستان گرامی اگر پیشنهاد خاصی دارید بفرمایید
سلام بله فیلمبرداری که با توجه به عدم استفاده از نگاتیو تصویربرداری درست تر هست....فوکس کشی حرکت و لرزش دوربین زوم خشک
محدودیت زمان رولینگ شاتر و هزینه تجهیزات جانبی ....کیفیت تصویر خب بسیار شارپ تر از هندی کم هم قیمت هست
و در عکس برداری هم هندی کم با 5 برابر این قیمت هم به پای اس ال ار نمیرسد .
اولویت با تصویربرداری خانگی باشه هندی کم بگیرید.