Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
اگه زیاد عکس میگیرید سعی کنید کمتر از لایو ویو استفاده کنید حتی برای تنظیمات سرعت شاتر و دیافراگم از ال سی دی استفاده نکنید و از ویزور استفاده کنید موقعی که از ال سی دی استفاده نمیکنید با زدن دکمه Info پشت شاتر ال سی دیو خاموش کنید وقتی نیاز به لرزشگیر ندارید لرزشگیر رو خاموش کنید اگه این مواردی که گفتم رعایت کنید حداقل میتونید 50 شات بیشتر از حالت معمول بزنید ولی برای مورد دوم من به جز گریپ مورد دیگه ای ندیدم
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام.
من یه سوالی که بهش برخوردم اینکه میخوام اگه بشه عید برم مسافرت.خودتون میدونید مسافرتو دوربینو عکاسی ... چه شود دارم از ذوق میترکم فقط تنها نکته ای که هست همین مشکلیه که دوستمم اشاره کردن بهش.باطری! نمیشه باطری دوربین رو از طریق یو اس بی شارژ کرد؟ منظورم اینه که باطری رو در نیارم و با اتصال دوربین از طریق کابلش به لب تاپی چیزی که یو اس بی داره شارژش کنم؟ چون این احتمال قوی رو میدم که زیاد دسترسی به پریز نداشته باشم
خیر همچین امکانی وجود نداره. مگه اینکه دنبال یه تبدیل برق خودرو به برق شهری و یا دنبال یه شارژر باشید که با رابط فندکی خودرو کار کنه که اونم چون باید مخصوص این نوع باتری باشه خیلی سخت گیر میاد. شرکت هنل یه نوع شارژر یونورسال به اسم Unipal Multi Charger ساخته بود ولی نمیدونم تا چه حد کارایی داره. و یا بدرد باتری شما میخوره یا نه.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
سلام
بنظر شما چه فرمتی برای عکاسی خوبه؟
با توجه ب اینکه تازه کارم و عکس هارو ادیت چندانی نمیکنم آیا استفاده از فرمتRawلازمه؟
و اینکه از چه سایزی استفاده کنم بهتره؟24یا13یا6مگاپیکسل با توجه ب اینکه عکس هارو چاپ نمیکنم و اگه هم کنم تو ابعاد کوچیک
و اینکه کلا مقدار مگاپیکسل تاثیر داره رو کیفیت؟یا فقط برای چاپ بدرد میخوره؟
ممنون
با سلام خدمت اساتید بزرگوار انجمن
سال نو رو به همه تبریک میگم عذرخواهی میکنم دیر شد چون مسافرت بودم کلیم عکس گرفتم با دوربینم
یه سوالی داشتم از خدمتتون اینکه توی قشم بودم یه نفرو دیدم داشت با همین دوربین 3200 عکاسی میکرد معلومم بود حرفه ای هستش.رفتم کنارش باهاش حرف زدم اتفاقی لایو دوربینشو دیدم.کلا با دوربین من فرق میکرد تمش.ازش که پرسیدم گفت من یه فریموورک استوک روی دوربینم فلش زدم که هم شکلو شمایلش رو تغییر میده هم یه سری امکانات دیگه ام به دوربین اضافه میکنه مثل حالت HDR که خود دوربین نداره که خود دوربین با سه یا پنج یا هفت نور دهی مختلف از سوژه در آن واحد عکس میگیره و دیگه احتیاجی نیست خودت دستی نوردهی رو تغییر بدی و کادر بهم بخوره.خیلی برام جالب بود از اون موقع دارم لحظه شماری میکنم بیام خونه از شما دوستان بپرسم چجوری باید این کاری انجام داد؟ از خودش که پرسیدم گفت من دادم برام انجام دادن خودم نمیدونم چجوریه
ممنون میشم راهنمائیم کنین خیلی تو کفش موندم
دوست عزیز در درجه اول توجه کنید که در صورت انجام چنین کاری بیمه و گارانتی دوربینتون از درجه اعتبار ساقط میشه. به هیچ وجه خودتون این کار رو انجام ندید چون احتمال سوختن فلش و حافظه دوربین زیاده، حتما توسط کسایی که به کارشون اعتماد دارید این کار باید انجام بشه. همون طور که عرض کردم ریسک انجام چنین عملی بالاست و احتمال آسیب دیدن برد و سایر قطعات الکترونیکی دوربینتون هم بالاست.