کیفیت عکسها در سمپل ها فوق العاده است .
شارپنس ، رنگ ، نویز بسیار کم ، و داینامیک رنج .
کیفیت عکسها در سمپل ها فوق العاده است .
شارپنس ، رنگ ، نویز بسیار کم ، و داینامیک رنج .
صرف نظر از بحثهای قبل من هم به شدت منتظر بررسی های دقیق از خروجی این سنسور هستم.وقتی سنسور دی800 با اون رزلوشن بالا این سطح نویز و داینامیک رنج رو ارائه میده این سنسور باید دست کم در زمینه نویز شگفت انگیز ظاهر بشه.
من که به خاطر یک سری مسائل مالی در حال فروش همه تجهیزاتم هستم،شاید دیدی یکهو نیکونی شدم!!!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
نوش دارو پس از مرگ سهراب:
در اینجا منظور شاعر از نوشدارو همین d600 است و مرگ سهراب نیز همانا افزایش قیمت دلار و یا مرگ پول رایج خودمان است...بعله !
مبارک دوستانی که حداقل 5 میلیون تومن برای بادی میخوان هزینه کنن.
ما که همچنان منتظر فول فریم ارزان قیمتیم
==============================
خب مثل اینکه بدنه اش شبیه D7000 است ولی کمی بزرگتر...و یه حرکت مثبتی که نیکون انجام داده اینه که برای گردونه مدها یه قفل گذاشته که نا خواسته نچرخه (برآمدگی وسط گردونه) :
ظاهرا D7000 رو این مساله مشکل داشته...
در پست اول به معرفي اين دوربين به همراه لنز F1.8 10.5mm اشاره شد. بد نيست رفع ابهام احتمالي گردد كه اين لنز براي اين دوربين نيست و براي سيستم نيكون 1 معرفي شده و زاويه ديدي معادل لنز 28 م.م در سيستم 35 دارد .
چه با هم ! من هم مدتي است هر دوربين جديدي معرفي ميشود در دل گويم آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا ...
انوشجان، از کی تاحالا مقایسهی فول فریم با Dx نیازمند بررسی شده؟امیدوارم نتیجه تست سنسور در سایتهای معتبر نتیجه قابل توجهی داشته باشد که با وجود اختلاف قیمت d600 با d7000 ! همچنان آنرا جذاب کند.
اینکه بدنهها شبیه باشد چه ارتباطی به خروجی سنسور دارد؟ وقتی سایز سنسور شما عوض میشود، دارید در مورد دوربین دیگری صحبت میکنید. لنز دیگری میخرید، قیمت دیگری هم پرداخت میکنید. سنسور حتا اگر ۶ مگاپیکسل باشد، تصویر متفاوتی میتوانید تولید کنید.
درود
D800 گذشته از بهای بیشتری که باید بابت آن پرداخت گردد ، و گذشته از کامپیوتر قوی که برای پروسس عکسهای آن لازم میشود
لنز ها رو بخاطر فشردگی پیکسلی به چالش میکشد و دیگر نمیتوان لنز هایی غیر high end روی آن بست و نتیجه ای در حد هزینه یک دوربین چند میلیونی گرفت ،
حالا برای کسی که مگاپیکسل بالای آنرا برای چاپ های بزرگ مورد استفاده قرار میدهد ، خوب بهایی است که باید پرداخت گردد اما واقعا برای خیلی ها 36 مگاپیکسل بی جهت مساوی است با هزینه بسیار بیشتر برای لنز بهتر و کامیپوتر قوی تر برای چنین شخصی d600 بهتر از D800 خواهد بود
ارادتمند استاد عاشوری نیای عزیز
کاملا درست است هیچ جایی برای مقایسه کراپ دار dx با فول فریم نیست.
مقصودم آن بود که اگر نتیجه تست سنسورش وسوسه انگیز نباشد ..درواقع سنسورش را نادیده بگیریم ، تنها بدنه اش که بدنه ای در حد D7000 هست
شاید منظورم را خوب نرساندم
به همه هم برندی ها معرفی این تازه وارد رو تبریک می گم. مطمئناً با این روند رو به رشد کنترل نویز در ایزوهای بالا در 2 دوربین FF اخیر این برند، عملکرد نویزی این دوربین هم اگر از آن دو دوربین بهتر نباشد ، بدتر نیز نخواهد بود.
قلقلکها شروع شد
Gear: Nikon | 18-200 VR II | 35 F1.8G | SB-900
Sony RX100 III ........
Wish List : 200 F2 VRII | 24 F1.4G
تو اگزیف یکی از سمپلها که پرتره یک خانم باکیمونو هست یعنی Sample Images 2 و با لنز 85 1.8G گرفته شده ٬ ماکزیمم دیافراگم 1.6 ذکر شده٬ این چه معنی میتونه داشته باشه؟
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3