دی 7100 منم رو سنسور لکه داره که حس میکنم جدیدا درمقایسه با روزهای اول بیشتر دیده میشن
رو دوربین من گزینه بالابردن آیینه واسه تمیز کردن سنسور غیر فعاله/چجوری باید فعال بشه؟
در حالیکه قبلا امتحانش کرده بودم و بالا میرفت همچنین اچ دی ار هم غیر فعال بود که با ریست کردن تنظیمات درست شد و فعال اما واسه ایینه چرا فعال نیست؟
درود
زمانی که شارژ باتری زیر 50% باشد گزینه بالارفتن آینه در منو غیر فعال میشود چون اگر در حین کار باتری تمام شود و آینه پایین بیاید دوربین صدمه خواهد دید
و HDR مود هم تنها زمانی فعال میگردد که فرمت ذخیره سازی روی JPG باشد و اگر آنرا Raw کنید غیر فعال میگردد ( نیازی به ریست نبود ! )
موفق باشید
دوستانی که این دوربینو تهیه کردن کسی کیت با لنز 140-18 تهیه کرده یا همه 105-18 هستند؟ چون من قصد دارم با لنز جدید بگیرم اما ظاهرا فقط کیت 105-18 وارد ایران میشه! جایی در سایتهای خارجی دیدم که هر دو کیت رو با قیمت یکسان ارایه کرده بود. فکر می کنین در ایران هم اینطور باشه؟
کشف زیبایی چه زیباست...
اگه داخل سایت نیکون نگاهی بندازیم در حال حاضر save زدن که این جور موارد در قیمت بازار ایران تاثیر نداشته و نخواهد داشت.
1.jpg
دوستان من واسه تمیز شدن سنسور گرفتن جاروبرقی و یا دمنده رو امتحان کردم اما بی تاثیر بود.راه دیگه ای هست؟ که نیاز به ارسال به تهران واسه تمیز کردن با پارو مخصوص نباشه؟
یاسایتی که فروشنده پارو مطلوبی داشته باشه و خرید اینترنتی کرد؟
نداشتن فبلتر لاو پس واسه اسیب پذیری موقع تمیز کردن میتونه دخیل باشه یا روی سنسور شیشه ای محافظ هست که اول اون خش میبینه؟
کشف زیبایی چه زیباست...
تو یکی از سایت های شناخته شده دیدم با کیتهای 140-18 و 140-18 و 300-55 نیز موجود دارند که اولی حدود 300 گرونتر از 105-18 بود.