جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام . من در جایی خواندم که یکی از مزیت های نیکون نسبت به کنون این است که لنزهای نیکون برای تمامی گروه های DSLR اعم از فول فریم و غیر فول فریم قابل استفاده است . اگر این درست باشد در صورتی که من یک دوربین غیر فول فریم مثل 7100 بخرم آیا خواهم توانست لنز آن را برای یک دوربین فول فریم استفاده نمایم . همچنین برای عکاسی از طبیعت چه لنزی پشنهاد میدهید که زوم خوبی هم داشته باشد . با تشکر
سلام
حتماً وینیت خواهید داشت مگر اینکه از حالت کراپ در ستینگ بدنه استفاده کنید اما در اینصورت تعداد پیکسلهای موثر کاهش خواهد داشت.
البته در صورت حرکت المانهای انتهایی لنز به سمت آینه هم ممکنه خطراتی ایجاد بشه. باید عملکرد لنز در گسترۀ فاصلۀ کانونی رو بررسی کرد.فاصلۀ فلنج لنزها تا صفحۀ کانونی (بخوانیم سنسور) با توجه به بدنه (FF/Crop) طراحی میشه بنابراین باید از قبل اینها رو در نظر گرفت به نظرم.
در مورد لنز به هیچ وجه توصیه ای ندارم و دوست دارم دوستان با استقلال و بر اساس ذوق و قریحه تصمیم بگیرند.
در عکاسی طبیعت با فوکال 200 هم میشه زیبا دید و زیبا تصویر کرد.
سلام دوست عزیز
در ابتدا عرض کنم که سوالتون رو در تاپیک مناسبی ارسال نکردین
لطفا دیگه وارد اون سایتی که اون اطلاعات رو مطالعه کردین نشین و حتی از History هم پاکش کنین
لنز های نیکون دو دسته هستش که یکی سری DX و دیگری سری FX هستش
لنز های DX برای دوربین های کراپ دار مثل ***3 & ***5 & ***7
لنز های FX هم برای فول فریم های یک رقمی، دو رقمی و سه رقمی نیکون هستش
امکان استفاده لنز های DX بر روی فول فریم ها نیستش ولی لنز های فول فریم روی بدنه های کراپدار بسته میشه
لنز های زوم فول فریم قیمت بالایی دارند و لنزی هم که برای کار منظره بخواهید باید واید باشد که اون هم قیمت های بالایی دارند اما لنز های کیت خودشون که واید 24 میلیمتر رو ارائه میدن تقریبا عمومی و کار راه انداز و با کیفیت هستند
برای ادامه بحث و راهنمایی های بیشتر به تاپیک راهنمایی برای خرید لنز مراجعه فرمایید
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
محمد جان
در نیکون امکان استفاده لنزهای dx بر روی فول فریم وجود دارد.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
برخوردی بین آینه و لنز نخواهد بود.
سیاهی گوشه ها به دلیل دایره تصویر کوچکتر لنز دی ایکس نسبت به لنز فول فریم است.
بدنه فول فریم نیکون امکان استفاده از لنز دی ایکس و کراپ گوشه ها را دارد بدون هیچ مشکل فنی
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4