دوستان دفترچه راهنمای فارسی این دوربین در بازار موجود نیست
هنوز نیومده یا چاپ شده گیر نمیاد ؟
دوستان دفترچه راهنمای فارسی این دوربین در بازار موجود نیست
هنوز نیومده یا چاپ شده گیر نمیاد ؟
درود
معمولا کار ترجمه و چاپ و انتشار یک کتابچه به صورت فارسی با یک تاخیری از زمان عرضه آن دوربین میتواند اتفاق بیفتد
که آنهم بسته به مقدار استقبال از آن دوربین خاص خواهد بود ناشر باید متقاعد شود که این سرمایه گذاری حداقل منجر به
برگشت سرمایه اولیه خواهد شد... که در مورد d7100 از آنجایی که دوربین پرفروشی خواهد شد شکی نیست که کتابچه آن
هم چاپ خواهد شد منتها شما زودتر از 6 ماه دیگر منتظر آن نباشید ، البته اگر خیلی عجله دارید میتوایند فعلا کتابچه نزدیک ترین
دوربین به آنرا تهیه بفرمایید شاید کتابچه d7000
پاینده باشید
دوستان یه سوال مبتدیانه دارم برای نورسنجی نقطه ایی امکان تعیین نقطه نورسنجی داره؟ مثل نقطه فوکوس متحرک؟ یا میشه نورسنجی رو از نقطه فوکوس انجام بده؟
کاملا درست هست ، نقطه ی وسط همیشه دخیل هست و بعدا طبق حالت نورسنجی میانگین گرفته میشود با نقطه ای که در آن هستید.
بحث اینجا صورت گرفته : ارتباط لنز با نورسنجی؟
بالاخره دیروز یک دوربین d7100 گرفتم.
مموری من 16 گیگ فیلیپس هست که قبلا با d90 ازش استفاده می کردم.مموری رو که داخل اسلات 1 یا 2 میگذارم و مراحل فرمت رو انجام می دم موقع فرمت شدن با خطای memory err مواجه می شم و روی مونیتور می نویسه memory may be detective . از طریق منو هم که می خوام این کارو بکنم همین خطا رو می ده.
مموری رو با کامپیوتر هم فرمت کردم ولی تو دوربین جواب نمیده.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نه دوست عزیز مموری من sd هست و در d90 و d7000 کار میکنه. این جور که تو سایتها خوندم ترنسند هم توسط d7100 پشتیبانی نمیشه.دوستان چه مدلی رو پیشنهاد می کنند؟ قیمت مهم نیست. ممنونم