اخه تنظیمات ایزو پایین تر از100که من چیزی ندیدم نه تو منو نه باهمون دیال ها .اگخ واقعا هست دوستان راهنمایی کنن استفاده کنیم
مال من تو همون منه off هست و باز کمترینش 100هست/بعیده کمتر از 100 داشته باشه ها اگه بود تو ریویو ها قبلا بچشم میخورد
دوست عزیز، در نیکون D7100 ، حداقل میزان ایزو ۱۰۰ می باشد و دارای Lo.x نمی باشد.
در بعضی بدنه ها مانند D90, مقدار ایزو از ۲۰۰ شروع می شد و دارای ایزو L 0.3 معادل ۱۶۰ ، L 0.7 معدل ۱۲۵ و L 1.0 معادل ۱۰۰ بودند. این ایزوهای معادل، جز خواص سنسور نبودند و به صورت مصنوعی با کاهش اکسپوز تولید می شدند.
حرف شما درسته
ولی من نمی دونم کجا بود خوندم که ایزو 50 داره
که در هر صورت هخمچین چیزی نیست
اقامن دیروز متوجه شدم که یه نقطه سیاه وسط عکسه تا f8 هم دیده میشه
لنزو تمیز کردم فایده نداشت ظاهرا از سنسوره...
چی کارش کنم؟
(ظاهرا این دوربین قصد نداره از ضد حال زدناش به من دست برداره)
ممنون
ابتدا سعي كنيد از منويSetup دوربين، عمليات ايجاد لرزش جهت برطرف كردن غبار را امتحان كنيد (Clean image Sensor)
اگر مورد بر طرف نشد، در حالتي كه باطري پر است، از منوي Setup گزينه Lock Mirror up for Cleaning را انتخاب و بدون خاموش كردن دوربين، لنز را باز كرده و در حالتي كه دهانه رو به پايين است، با دمنده هوايي مخصوص، به دقت چند بار بر روي سنسور بدميد. دقت كنيد كه دمنده با سنسور فاصله داشته باشد و به سطح سنسور برخورد نكند. در اكثر موارد با اين روش ذرات و گرد و غبار بر طرف مي شوند.
در صورتي كه با اين كار برطرف نشد، بايد از روشهاي خيس استفاده شود كه توصيه مي كنم به نفر متخصص مراجعه كنيد.
سلام خدمت دوستان
این دوربین قابلیت تغییر دیفاراگم از طریق حلقه روی لنز رو داره. حتی در حین فیلمبرداری (با توجه به فیلتر های مخصوص این کار. و پله ای بسته شدن دیافراگم لنز همراه با سرو صدا و تکون... قابلیت خاصی برای فیلمبرداری به حساب نمیاد ...)
البته به شرط اینکه لنز این قابلیت رو داشته باشه
موفق باشید
امروز به طور اتفاقی متوجه یک مشکل در ACR هنگام کار با فایل RAW اين دوربيبن شدم.
فایل خام این دوربین را ابتدا با برنامه FastTone باز کردم و بلافاصله با ACR و ديدم به طور حيرت انگیزی ACR در خوانش رنگها خطا دارد!
چه در وایت بالانس، چه در غنای رنگها، چه در کنتراست ، و چه در Hue !!!
تصویر به نحو عجیبی در مقایسه با این دو برنامه فرق می کرد ، هرچقدر در FastTone خوش رنگ و غنی بود در ACR رنگها اشباع كم تري داشتند.
فكر می کنم در codec برنامه ACR در خوانش فایل های خام این دوربین مشکلی اساسی وجود داشته باشد!!