اين همون دوربينيه كه سنسور رو تميز كرديد ؟
عاليه ! يعني حرف نداره.
اين همون دوربينيه كه سنسور رو تميز كرديد ؟
عاليه ! يعني حرف نداره.
ممنون جناب سعادت
تو هرجا که راحتيد اپلود کنيد
خيلی جالب به نظر مياد
http://postimage.org/
******* - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
Free Image Hosting
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
..ظاهرا سایز عکسو تغییر میدهکد:http://i42.*******.com/mvjdvm.jpg
وایت بالانسهای پرت و پلا از خصوصیات ذاتی بدنه های نیکون بود(حداقل در گذشته نه چندان دور) طوری که هرگز جرآت نمیکردم در یک فضای مثلا مسقف با شرایط نوری پیچیده با کلوینهای متفاوت jpeg عکاسی کنم و حتی همان فایلها را بدون ادیت تحویل دهم که خوشبختانه در این بدنه خبری از آن نیست که جای بسی خوشحالی است
با توجه به خاطره بدی که از این بابت با بدنه های نیکون داشتم ,اولین موردی که آنرا تست کردم همین بود و در طی یک هفته ای که در شرایط مختلف و متفاوت تست کردم در این زمینه بسیار قدرتمند ظاهر شد...
سلام خدمت همه دوستان من تازه عضو این فروم شدم یه مشکلی برام پیش اومده اگه میشه اساتید راهنماییم کنن
دوربینم D7100 هستش امروز بعد از 2 ماه استفاده دوربین رو حالت M عکاسی نمیکنه در ضمن مموری دوم هم که 16G بود رو سوزونده و حتی سیستم هم نمیشناسه راه حلش چیه آخه من شهرستانم ودوربین کارمه ونمیتونم بفرستم تهران واسه گارانتی کمکم کنید مرسی
به نظر می رسه این دوستمون به مشکل جدید و نادری با D7100 برخورد کردن که امیدوارم این هم به مشکل کثیفی سنسور این بدنه جذاب افزوده نشده باشه و صرفا بدلیل سوء کاربری ایشون اتفاق افتاده باشه.. در جوابشون هم می تونم بگم هرچند سوختن مموری شاید بخاطر مشکل دوربین نبوده باشه اما اینکه روی حالت M اصلا عکس نگیره عجیبه و بهتره به گارانتی بفرستن تا مشکل حل بشه. سوالی هم دارم اینکه دوربین در این حالت فوکوس می کنه یا نه و آیا روی مود لایو ویو هم تست کردن یا نه؟
کشف زیبایی چه زیباست...
ممنون از جوابتون دوربین فوکوس میکنه ولی انگار شاتر گیره وبا صدای تاخیری صدا میاد ولی عکسی نمیندازه در حالت لایو ویو هم این حالت شدید تر میشه طی تماس با یکی از همکاران در تهران گفتند که تنظیمات رو ریست کن ولی با گرفتن دو دکمه سبز هم ریست نمیشه اصلا به هیچ طریقی ریست نمیشه راه حل دیگه ای هم به ذهنم نمیرسه اگه میشه راهنمایی کنید مرسی.