دوست عزیز ساده ترین راه برای تست شارژر ( هر شارژری ! ) اینه که با زبانتون یک لحظه بین های خروجی شارژر رو تست کنی ولی مواظب باش یکم مورمورت میشه....
خروجی برق شارژر لوازم برقی معمولاً کمتر از 12 ولت هست و مشکلی پیش نمیاد
نری سیم مستقیم برق 220 ولت رو بزنی به زبونت هاااا
آقا اصلاً بی خیال، یه روش دیگه تست کن ...
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوستان انواع روش های تست را توضیح دادند.
هر خریداری حق دارد حداقل زمان تست ۲۴ ساعت بگیرد چه محصول گارانتی باشد چه نباشد. این موضوع زمانی اجباری می شود که فروشنده این شارژر را در مغازه برای شما تست نکرده باشد و بسیاری از فروشندگان معنبر این نکته را رعایت می کنند. در این مورد خاص قبل از هر گونه مهندسی و تست و ... سریعا به فروشنده مراجعه کنید و این موضوع را مطرح کنید. در صورت عدم توجه فروشنده، در پیام خصوصی اعلام کنید تا راه کاری ارایه دهم.
من هم تا کنون ۲ بار در دوربین D7100 و بار ها در D90 (حتی صفحه فوکوس ویو فایندر) با این مسئله بر خورد کرده ام و به راحتی به روشی که در پست Nikon D7100 توضیح دادم بر طرف شده است.
اقا راه حل خطرناک ! شارژرهای دوربین از ترانسفورمر استفاده نمیکنند مداری هستند این روش تست خصوصا با پای غیر عایق روی زمین در صورت خرابی شارژر خطرناکه
بهترین راه باتری خالی شده بزنید بعد نیم ساعت در دوربین ببینید تغییری کرده یا نه. چون چند اتصال وجود داره صرفا وجود ولتاژ در این شارژر ها نشانه سلامت نیست.
ممنون از همه دوستان
شارژر رو باز کردم..ظاهرا همه چیز سالمه..
فقط یک نکته ای هست...پینهای شارژر رو وقتی باتری روش نیست با مولتی متر چک کردم هیچ ولتاژی نداشتن..ولی وقتی باتری رو میذاشتم تقریبا 7 ولت ولتاژ داشتن پایه های اول و اخر
باتری هم کاملا خالیه
مدار این شارژر تو اینترنت پیدا نکردم پین های خالی بعضی وفتها حکم سوییچ برای تشخیص اتصال باتری به شارژر دارند مثلا پین 3 و 4 در باتری بهم وصل هستند
وقتی باتری جا میزنیم پین 3و4 در شارژر بهم وصل میشن شارژر خروجی میدهد. بعضی وقتها فیوز یا تست خروجی باتری توسط شارژر و...دارند معمولا تا باتری وصل نباشه ولتاژی خروجی نمیدن.